amin kuzum tez zamanda inşallah güzel haberlerinizi alırızÇok sevindim. Rabb'im sağlık versin inşallahbebeğin sana sımsıkı tutunsun. Allah'ım bu güzel duyguyu bizlere de nasıp etsin inşallah
Canım amhde o tespit ediliyor mu ki? Rakamsal bir değer çıkmıyor mu daha yüksek mi gözüküyor pko olunca? Bana normal dedi doktor 1in altı sıkıntılı oluyor dedi benim 1.38di yanlış hatırlamıyorsamgünaydın canım pko yada görüntüsü var mıydı acaba sende. ?
Kuzum gelmesinler gönder kışkışlaa:) sen hele topik kraliçesi sen böyle olursan biz naparııızzzbi bilsem kuzum arada geliyolar böyle :)
Hepsinde farklı yaşamışsın kuzu, ben de ilkinde çok belirti yaşadığım için hep öyle olacak diye bekliyorumkuzum ilk gebeliğimde kasık batmaları oluyodu sürekli uyku hali oluyodu yüzüm yanıyo gibiydi ateşim var gibi o şekildeydi . ikinci gebeliğimde de bol bol adet belirtileri vardı . şimdide belim yine ağrıyo başka hiç bir belirti olmadı canım . eğer test yapmasaydım bunda kesin adet olacam derdim yani . ilk gebeliğimde adetten iki gün önce öğrendim . ikincisinde adete bir gün kala öğrendim. bunda da 4 gün kala öğrendim
alemsinKuzum gelmesinler gönder kışkışlaa:) sen hele topik kraliçesi sen böyle olursan biz naparııızzz
canım benim ultrasonda pco görüntüüs var ama hiç bi doktor bu amh istemedi benden . ben de mrrak ediyorum bazı aylar az regl oluyorum. pco görüntüsü olup da amhı düşük olanlar okudum forumda. aslında pco da amh çok daha yüksek çıkar kafam karıştı daCanım amhde o tespit ediliyor mu ki? Rakamsal bir değer çıkmıyor mu daha yüksek mi gözüküyor pko olunca? Bana normal dedi doktor 1in altı sıkıntılı oluyor dedi benim 1.38di yanlış hatırlamıyorsampko olsa ultrason da onla uyumlu olurdu bence
dip köşe yapma kuzu üstten üsstten yapalemsinyarın dipköşe temizlik yapacağım kendime getirir beni o
tahlil sonuçlarıma göre şekillencekdip köşe yapma kuzu üstten üsstten yap
Yok kuzum hepsi farklı farklı oluyo yani bunda daha çok adet belirtileri neyse o oldu . O yüzden boşuna kendini dinleme strese girme vakti gelince testini yaparsınHepsinde farklı yaşamışsın kuzu, ben de ilkinde çok belirti yaşadığım için hep öyle olacak diye bekliyorum
alemsinyarın dipköşe temizlik yapacağım kendime getirir beni o
inşallah canım sonu güzel olsun da gerisi teferruatYok kuzum hepsi farklı farklı oluyo yani bunda daha çok adet belirtileri neyse o oldu . O yüzden boşuna kendini dinleme strese girme vakti gelince testini yaparsın
başka türlü çekilmiyor kuzuhah şöyle Gül kzz. Kendini de fazla yormadan yap kuzum aç müziği şarkılar söyle güle oynaya ahhdhd bende öyle yaparım
Kesinlikle kuzuminşallah canım sonu güzel olsun da gerisi teferruat
Hemen baslamasi harika bence, pozitif düşünelim, inşallah güzel olacak bu seferKızlar sabah doktora gittim geldim progesteron tahlili istedi onu verdim bir de sonuç çıkınca sıkışık bi şekilde gidecem bir buçukta . Hemen iğneye başlayacağını söyledi progesteron sonuca göre . Ama ben hala korkuyorum bir daha kaybedersem diye
Güzel düşünelim güzel olsun diğerleriyle kıyaslama güzel olacak inşallahKızlar sabah doktora gittim geldim progesteron tahlili istedi onu verdim bir de sonuç çıkınca sıkışık bi şekilde gidecem bir buçukta . Hemen iğneye başlayacağını söyledi progesteron sonuca göre . Ama ben hala korkuyorum bir daha kaybedersem diye
Yapma kız dip köşe şöyle üstten üstten yapalemsinyarın dipköşe temizlik yapacağım kendime getirir beni o
Yaşın kaç canım? Gerek görmemiş olabilirler amh normalde ileri yaşlarda veya uzun süreli denemelere rağmen olmayanlarda isteniyor. Benim çikolata kistim olduğu için istemişti doktor çünkü yumurta rezervine etkisi oluyor. Yani pko olunca sanırım yumurta rezervi az da olsa yüksek görülebiliyor testte diye okumuştum sanırım öyle hatırladım ama emin değilim. Sor bir doktora ve pko olunca bu değerin durumunu da sorarsın belki referans aralığında olsa da farklı yorumlanması gerekebilir. Aç tok fark etmiyor adet döngüsüne göre de fark etmiyor istediğin gün yaptırabilirsin.canım benim ultrasonda pco görüntüüs var ama hiç bi doktor bu amh istemedi benden . ben de mrrak ediyorum bazı aylar az regl oluyorum. pco görüntüsü olup da amhı düşük olanlar okudum forumda. aslında pco da amh çok daha yüksek çıkar kafam karıştı dayaptırayım diyıeum aç tok gün fark etmiyor sanırım
Canımm elini tuttul seninleyiz. Çok haklısın insan o yaşantılardan sonra yine korkar ama bak şimdi baştan biliniyor her türlü önlem alınıyor ve sağlıkla ilerleyecek inşallah. Şimdi sen de durumunu biliyorsun doktorlar da, ikiniz de ona göre hareket edeceksiniz. Hem belki düşük önleyici de verir normal kan sulandırıcı iğnelerin dışında. Erkenden gitmen çok iyi oldu hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, doktora tüm sorularını endişelerini sor aklında bir soru işareti ile ayrılma oradanKızlar sabah doktora gittim geldim progesteron tahlili istedi onu verdim bir de sonuç çıkınca sıkışık bi şekilde gidecem bir buçukta . Hemen iğneye başlayacağını söyledi progesteron sonuca göre . Ama ben hala korkuyorum bir daha kaybedersem diye
Ben varim canim iki ay olacakkızlar yakın zamanda amh testi yaptıran var mı?