- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 30
Enerjin, pozitifliğin o kadar güzel ki maşallah o yüzden burada toplandıkKızlar 5 günde 100 sayfa olmuşuz maşallah
Canım bence bekle en kötü bir ay kaybetmiş olursun yani bir durum varsa ortaya çıktıktan sonra çalışmalara devam edersin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKizlar mr çektirdim sonuç pztsi alicam ama bugünlerde yumurtlama lazim test yapcam da yalniz çalışmalara başlamak istemiyorum hani sonucu öğrenemedim ya eger ilaç yazarsa gebelik sikinti olur mu acep
akşama gelir inşallah
Evet yahu ben de çok özledim. Ne biçim uzun ve gereksiz bir ban oldu bu böyle
güzel enerjileri burda topluyoruz, herkes harikaEnerjin, pozitifliğin o kadar güzel ki maşallah o yüzden burada toplandık
hepimize ders olsun gereksiz tartışmalara girmemek en güzeli sonra böyle hasretlik çekiyoruzEvet yahu ben de çok özledim. Ne biçim uzun ve gereksiz bir ban oldu bu böyleCanikox umuzu isterizz
Çünkü topikte biri hamile olunca kendimiz hamileymiş gibi ucuyoz canoBen de duygulandım bak şimdihadi sen hamilesin benim hormonlara noluyor
Tutar inşallahKızlar nasılsınız
Bugün aşılama yapılacak değişik duygular içindeyim. Ya tutarsa diye büyük bir heyecan var içimde.
inşallah çok güzel sonuçlar alırsın bu ay son olur canımKızlar nasılsınız
Bugün aşılama yapılacak değişik duygular içindeyim. Ya tutarsa diye büyük bir heyecan var içimde.
Insallah 14 gün sonra böyle olursunKızlar nasılsınız
Çok teşekkür ediyorumTutar inşallahMübarek gün, tüm pozitif enerjileri yolluyorum
Aminninşallah çok güzel sonuçlar alırsın bu ay son olur canım
İnşallahInsallah 14 gün sonra böyle olursun
Kızlar nasılsınız
Canim Allah gonlune gore versin insallah. Bizim bu ay 3.ayimiz olacak ama ben asilamaya cok sicak bakiyorum, bana kalsa direk asilama yaptirirm ama bunun belli oncelikleri var degil mi? yasim 33 tahliller normal esiminkine hc baktirmadk bu zmna kdr lakin ben asilama yaptrmak istyrm her ay boyle uzulmektense daha garanti geliyorKızlar nasılsınız
7 ekimde buraya çift çizgi testini atarsın inşallahAminnAllahım sesini duysun inşallah bu ay son olsun
Bu ay bu topik hamilelerle dolup taşsa keşke, hepimizin mesajlarının altında gebelik imzası olsa negüzel olurNe güzel heyecanlar. İnş 14 gün sonra daha büyük heyecan mutluluk yaşarsın canım.
Sabretmekten başka birşey gelmiyor elimizden Çok teşekkür ederimÇok zor her ay bu umutsuzluğu yasamak ama sabırlı ol adet olmadan kaybetmiş sayılmazsın kuzuşum
Bu ay bu topik hamilelerle dolup taşsa keşke, hepimizin mesajlarının altında gebelik imzası olsa negüzel olur