regl oldun mu canım ?Günaydın sabah kalkıp hemen testi yaptım maalesef negatif umutlar gelecek aya ertelendi
ne kadar süredir evlisin canım yeni diye biliyorum ben seni bu kadar stres yapma benceBenim 28 günde bir hiç şaşmaz ama yinede hamile kalamıyorum
naturallen bitkisel ballı karışım canım, instagrama naturallen yaz çıkıyor bana fayda sağladı yumurtlama konusunda inşallah önerdiğim kişilere de sağlarGünaydın canım senin macun markası neydi ya sayfalarda bulamadım bir türlü bu ay olmazsa önümüzde ki ay bende alayım ama inşallah gerek kalmaz
inşallah canımnaturallen bitkisel ballı karışım canım, instagrama naturallen yaz çıkıyor bana fayda sağladı yumurtlama konusunda inşallah önerdiğim kişilere de sağlar
Bugün hiç modum yok kızlar bana pozitif enerji gönderin
somut bi şey yok duygu karmaşası yaşıyorum sanırım dün gece durduk yere ağlama geldi, eşim bu ay çok umutlu kesin olacak diyip duruyor ama benim ufacık bi belirtim bile yok, her ay regl oldum demekten çok yoruldumHayırdır inşallah kötü bir şey yoktur umarım
Bütün güzel enerjilerimiz senin olsun
Karamsar olma umut her zaman var.somut bi şey yok duygu karmaşası yaşıyorum sanırım dün gece durduk yere ağlama geldi, eşim bu ay çok umutlu kesin olacak diyip duruyor ama benim ufacık bi belirtim bile yok, her ay regl oldum demekten çok yoruldum
Evet canım arada oluyor böyle malesef stres değil de üzüntü işte...Karamsar olma umut her zaman var.
Hem belirti yaşaman için daha çok erken,
Çok iyi anlıyorum seni bazen kısır bir döngüde gibi hissediyorum her ay bir öncekinin kopyası gibi
Ama umudumuz olmazsa bu süreci geçirmek çok daha zor olur, toparlanmalısın mutlaka olacak
Hem bu zamana kadar gördüğüm okuduğum kadarıyla emin olabildiğim tek konu stres bu işin düşmanı.
canım bu dünyada senden bi tane var kendini üzme motivasyonunu yüksek tutacak şarkılar dinle belki gelirBugün hiç modum yok kızlar bana pozitif enerji gönderin
Hayır olmadım test yaptım tek çizgi çıktıregl oldun mu canım ?
sağol kuzumcanım bu dünyada senden bi tane var kendini üzme motivasyonunu yüksek tutacak şarkılar dinle belki gelir
Hayırlısı kuzum insan üzülüyor ama napalım bi daha ki aya demekten başka bişi gelmiyo eldenHayır olmadım test yaptım tek çizgi çıktı
Teşekkür ederim bende öyle diyorum canim ama insan üzülüyor birde kist varsa o daha da sinirlerimi bozacakHayırlısı kuzum insan üzülüyor ama napalım bi daha ki aya demekten başka bişi gelmiyo elden
kistler zaman zaman hepimizde oluyor canım regl ile atılıyor farkına bile varmıyoruz onu hiç takma kafanaTeşekkür ederim bende öyle diyorum canim ama insan üzülüyor birde kist varsa o daha da sinirlerimi bozacak