Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar selam, cok fazla giremiyorum foruma ama girdigim vakit yazilanlari okuyorum. Bugun esim ile birlikte doktora gittik gebelik dusundugumu gerekli ne ise onu uygulamasini rica ettim.Ultrasonda cok sukur ki rahimde yumurtalarda sorun yoktu gayet iyi dedi fakat Aralik basinda yumurtlamam olmustu ovulasyon testi ile takip etmistim 2 gun surdu 3.gun catlama olunca siliklesti, doktor soldaki yumurtalardan birinin buyuklugune 26mm olmus ve catlamadigi icin azicik kist olmus bu gebe kalmazsan atilacak zaten stres yapma yumurtalarin olusuyor takip bile etmicem kafana takmazsan max 5 6 ay icinde gebe olarak gelirsin , folik asiti de 3 degil 6 ay kullan sen dedi. Ben zaten bu ay cok stres olmustum ve devamli yazilanlari belirtileri deli gibi arastiriyordum erken gebelik testi cok silik cikmisti (o bile yanlis cikti) ovulasyon testinde catlama gorundu halbuki catlamamis.🙃 Reglden sonra ne kadar cok stres yaptigimi dusundum en iyisi doktora bir muayene olmaktı her seyden onemlisi hizlica cocuk sahibi olmak degil herkes gibi dusuncemiz saglikli bir gebelik olmasi zaten yogunum hic gebelige dair yumurtlama gun falanda takip etmiyorum gun asiri birliktelik onerdi onu zaten yapiyoruz gerisi Allaha kalmis🤗 Uzun oldu ama en azindan basimdan geceni paylastim ki belki ayni durumda olan var okuyup rahatlamak isteyen var. Umarim burada guzel haberleri vermek herkeseeee nasip olur.🤗💜
Hersey kismet canm hayirlisi olsun insallah. Doktora gitmen iyi olmus. Her ay catlama almayabiliyormus iste. Peki akintin oldumu ? Akinti olupta catlama olmayabiliyomus dogrumu

Kızlar ben şimdi 8 dpodan beri test yapıyorum 8de hiç bişe yoktu 9 da var gibiydi ama yani tam anlayamamıştım dedim ki hayal görüyorum yarım saat sonra çok net gördüm çizgiyi dedim ki kurumadir testi 10 dk yıkadım çizgi gitmedi bugün tekrar yaptım yine zar zor gördüm ama arkasına ışık tutunca çok net belli oluyordu yine yarım saat bekledim daha da belli oldu sizce kuruma mi 8 dpoda mesela hicbise çıkmadı sıfırdıEki Görüntüle 2747539
Vqr gibi cok silikte olsa var

Hersey kismet canm hayirlisi olsun insallah. Doktora gitmen iyi olmus. Her ay catlama almayabiliyormus iste. Peki akintin oldumu ? Akinti olupta catlama olmayabiliyomus dogrumu
Catlayamama sebebini, stres uykusuzluk ve kafein tuketimine bagladi. Bende stres ve uykusuzluk oldu cok kahve tuketen biri degilim cunku sigarada kullanmiyorum. Saglikli besleniyorumda fakat her seyin basi stres.. Akintim oldu regle yakin yine akintim oldu hatta gebeysen rahim islak olur adet oncesi kuru derler ama bende de o teori tutmadi adetime kadar akintim vardi hic yasamadigim belirtileri yasadim ben😊 Bu yuzden karar aldim reglim pazartesi bitti ve inan hic kasmiyorum iliski oluyorsa normal uzaniyorum o kadar😊

Catlayamama sebebini, stres uykusuzluk ve kafein tuketimine bagladi. Bende stres ve uykusuzluk oldu cok kahve tuketen biri degilim cunku sigarada kullanmiyorum. Saglikli besleniyorumda fakat her seyin basi stres.. Akintim oldu regle yakin yine akintim oldu hatta gebeysen rahim islak olur adet oncesi kuru derler ama bende de o teori tutmadi adetime kadar akintim vardi hic yasamadigim belirtileri yasadim ben😊 Bu yuzden karar aldim reglim pazartesi bitti ve inan hic kasmiyorum iliski oluyorsa normal uzaniyorum o kadar😊
Kahve buna engel mıymış ben her gün 3 4 bardak kahve içiyorum Nescafe ve Türk kahvei 😱

5 gün var bata dimi? Bu hayalet çizgiler bile çok iyi o zaman 😍 Benim 5 gün kala tertemiz negatifti. Azcık daha sabret umutluyum ben 🙏💐
Aynen canım 5 gün inşallah vardır bosu boşuna umitlenmek istemiyorum olmayadablr ama ne bilim 2 gün üst üste de kuruma çizgisi çıkmaz heralde yıkıyorum yine gitmiyor

Ay canım sana cevap yazmayı unutmuşum yoğunluktan 🐱 ya ne bilim normalde çok hisli bi insan değilimdir ama senden öyle bi vibe aldım 😂
Valla esimde surekli keske kiz olsa ama kesin erkek cok yogun hisediyorum deyip duruyor 😂😂
ben hicbsry hssetmiorum saglikli olsun eli ayagi duzgun hayirli bir bebek olsun da kiz erkek farketmez benim icin cunku ilk bebe.. ama bazen erkek anasi olsam diyorum bazende yokyaw kiz olsun suslerimm ne guzel diyorum bilmiyorum his 0 😂😂

Valla esimde surekli keske kiz olsa ama kesin erkek cok yogun hisediyorum deyip duruyor 😂😂
ben hicbsry hssetmiorum saglikli olsun eli ayagi duzgun hayirli bir bebek olsun da kiz erkek farketmez benim icin cunku ilk bebe.. ama bazen erkek anasi olsam diyorum bazende yokyaw kiz olsun suslerimm ne guzel diyorum bilmiyorum his 0 😂😂
Hiiiiç farketmez sağlığı yerinde olsun da🥰

X