Kızlar selam, cok fazla giremiyorum foruma ama girdigim vakit yazilanlari okuyorum. Bugun esim ile birlikte doktora gittik gebelik dusundugumu gerekli ne ise onu uygulamasini rica ettim.Ultrasonda cok sukur ki rahimde yumurtalarda sorun yoktu gayet iyi dedi fakat Aralik basinda yumurtlamam olmustu ovulasyon testi ile takip etmistim 2 gun surdu 3.gun catlama olunca siliklesti, doktor soldaki yumurtalardan birinin buyuklugune 26mm olmus ve catlamadigi icin azicik kist olmus bu gebe kalmazsan atilacak zaten stres yapma yumurtalarin olusuyor takip bile etmicem kafana takmazsan max 5 6 ay icinde gebe olarak gelirsin , folik asiti de 3 degil 6 ay kullan sen dedi. Ben zaten bu ay cok stres olmustum ve devamli yazilanlari belirtileri deli gibi arastiriyordum
erken gebelik testi cok silik cikmisti (o bile yanlis cikti) ovulasyon testinde catlama gorundu halbuki catlamamis. Reglden sonra ne kadar cok stres yaptigimi dusundum en iyisi doktora bir muayene olmaktı her seyden onemlisi hizlica cocuk sahibi olmak degil herkes gibi dusuncemiz saglikli bir gebelik olmasi zaten yogunum hic gebelige dair yumurtlama gun falanda takip etmiyorum gun asiri birliktelik onerdi onu zaten yapiyoruz gerisi Allaha kalmis
Uzun oldu ama en azindan basimdan geceni paylastim ki belki ayni durumda olan var okuyup rahatlamak isteyen var. Umarim burada guzel haberleri vermek herkeseeee nasip olur.