- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 31
Jane Jetgil S sedanur4004 kızlar acele etmeyin bakın @Random33 de 5 gün kala yapmış negatifmiş 2 gün kalan yapınca pozitif çıktı.. bizim sizden ümitlerimiz var pes etmeyin hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben de... senin de 2. miydi bu ay ? aşılamaya niyeyse ben de bi nötrüm sanki eşte bi sıkıntı yoksa bi anlamı yok gibi geliyorSıkıldım ya ara vericem ya yumurta geliştirici vericek yada aşılama dicek aşılama da hemen istemiyorum nedense ya
Oyle deme kuzum, umutsuz olucak bi durumun yokHayırlısı canım artık umudum hiç kalmadı ama bişeyler yapmış olmak için yapıyorum
'
o canımın ufakta olsaJane Jetgil S sedanur4004 kızlar acele etmeyin bakın @Random33 de 5 gün kala yapmış negatifmiş 2 gün kalan yapınca pozitif çıktı.. bizim sizden ümitlerimiz var pes etmeyin hemen
Evet o yüzden bu süreçte ruhen daha fazla yıpranmak istemiyorum ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bi fikrim yokOyle deme kuzum, umutsuz olucak bi durumun yok
Zamani gelince gelicek sadece
Aşılama bana da doktorum olmazsa deneriz demişti ama ben aşılama istemiyorum boşuna para ve zaman kaybı tüp bebek yaptırırım onun yerine tutma olasılığı daha fazla çünkü.. Bu ara hepimiz Bi karamsar moddayız hayrolsun inşallah güzel haberler alırızaynen ben de... senin de 2. miydi bu ay ? aşılamaya niyeyse ben de bi nötrüm sanki eşte bi sıkıntı yoksa bi anlamı yok gibi geliyor
evet bence de. benim de artık bu umutsuzluk durumu gerektiğinden fazla arttı. zaten bişey yapasım da yok artık. sağlık olsun diyip devam ediyorum kendimce hep.
Dua canım Allaha sığın her fırsatta o ne zaman isterse o zaman oluyor isyan etme umutsuzluk yok Allah her zaman en güzelini en özelini hazırlıyor bizim için her sıkıntının ardında vardır bir mutluluk bizden daha kötü durumda olanlar var Allah kimsenin umudunu ümidini yıktırmasın en kötüsü bu nefes aldığın sürece herşey mümkün şükret sabret dua et bol Estağfurullah çek inan bana herşey birgün mümkün olacakkızlar sizde öyle fiona13 pcoscukEvet o yüzden bu süreçte ruhen daha fazla yıpranmak istemiyorum ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bi fikrim yok
Belli olmaz ya yinede bekleyelim biz.. benşm kendimden umudum yok ama sizden umutluyumo canımın ufakta olsa
miğde ekşimesi belirtisi olmuş ama yanı ben kendımde bıse bulamadım hıc belırtı beklerız tabı gene Allahtan umut kesılmez ama yok yanı hıc kendımı öyle hıssetmıyorum . bakalım kısmet.
ben de aşılama ne bileyim ya zaten aşılama ile olacaksa doğal yolla da olur gibi geliyor bana, rahim filmi şart oldu...Aşılama bana da doktorum olmazsa deneriz demişti ama ben aşılama istemiyorum boşuna para ve zaman kaybı tüp bebek yaptırırım onun yerine tutma olasılığı daha fazla çünkü.. Bu ara hepimiz Bi karamsar moddayız hayrolsun inşallah güzel haberler alırız
kesinlikle... evde tıkılıp kalmakta çok bozdu psikolojimi.Kuzu bir iki ay sonra ortalık sakinleşmiş aşılar başlamış olur bence o zaman yapalım benim de çok ihtiyacım var..
her gün farklı bi mod valla sonumuz ne olacak bilmiyorumevet bence de. benim de artık bu umutsuzluk durumu gerektiğinden fazla arttı. zaten bişey yapasım da yok artık. sağlık olsun diyip devam ediyorum kendimce hep.
Ben iki ay ilaç artı çatlatma iğnesi oldum 3. Aya yine ilaca başlamıştım yumurtam büyümedi doktor kontrole çağırmıştı ama ben evde testle takip ettim büyüme olmayınca 3. Tedaviyi yarıda bıraktım gitmedim.. sonra rahim filmi çekildim bu ay kendiniz deneyin dedi yumurtlama çatlama hep değerlendirdim ama yine olmadı bence..şimdide gidesim yokaynen ben de... senin de 2. miydi bu ay ? aşılamaya niyeyse ben de bi nötrüm sanki eşte bi sıkıntı yoksa bi anlamı yok gibi geliyor
Keşke bakalım bugün çok karamsarımBelli olmaz ya yinede bekleyelim biz.. benşm kendimden umudum yok ama sizden umutluyum
Bence de aşılama dazaten yine klomen çatlatma iğnesi kullandırıyor e benim eşimde sıkıntı yok aşılama yaptırmam normal ilişkiyle olacaksa olur yine zaten aşılama da tutma olasılığı %20 diyorlar ve ucuz bir işlem kesinlikle değil tüp bebek yaptırırım.. Bu arada tüp bebek fiyatları nasıl acaba 20bini buluyordur dimiben de aşılama ne bileyim ya zaten aşılama ile olacaksa doğal yolla da olur gibi geliyor bana, rahim filmi şart oldu...
kesinlikle... evde tıkılıp kalmakta çok bozdu psikolojimi.
her gün farklı bi mod valla sonumuz ne olacak bilmiyorum
kahve kansızlığa iyimi geliyomuşbende de 10 du okadar kan şurubu içtim hiç yükselmedi.. ama çok kahve çay içiyordum.. canım istiyordu.. kendimi tutamıyordum.. hatta kahveyi kaşıklayarak ağzıma atıp gacur gucur yiyordum:)))
Çok bilgim yok fiyat hakkında ama sadece ilaçlar 10 bin falan tutuyormuş sanırım 15 bini bulur rakam en az. İzmirde irenbe iyi diyorlar araştırdın mı hiç ?Bence de aşılama dazaten yine klomen çatlatma iğnesi kullandırıyor e benim eşimde sıkıntı yok aşılama yaptırmam normal ilişkiyle olacaksa olur yine zaten aşılama da tutma olasılığı %20 diyorlar ve ucuz bir işlem kesinlikle değil tüp bebek yaptırırım.. Bu arada tüp bebek fiyatları nasıl acaba 20bini buluyordur dimi
Bizde virüs kapmayalım diye markete bile gitmiyoruz herşeyi eve söylüyoruz kafayı yiyeceğiz az kaldı
merhaba arkadaslar.
En son 21 Kasimda regl oldum Ve genelde 29 gün sürer aslinda pazar günü regl olmam gerekiyordu olmadim.
Pazar günü hafif koyu kurumsu kan geldi. bir kac damla denilebilir. afedersiniz ama idrarim asiri koyu sari renkte idi. sol kasigimda sürekli batma var. ve iki gündür belim agriyor. kendimi cok tuhaf hissediyorum acaba hamilemiyim mi diye? cok yorgun hissediyorum kendimi. Halsizlik hat safhada. Belimden bacaklarima kadar agri vuruyor.
üc gün önce test yaptim negativ cikti. bir kac gün sonra tekrar mi test yapsam?
Valla işte hiç birşey yapmamaktansa birşeyler yapma psikolojisi diyelim buna. En aından bir kere aşılama denenmeli bence tüp bebek öncesi. Ben de mesela defalarca aşılama yapılmasına karşıyımm. onca para yazık zamana yazık. Benim düşüncemde sizin gibi ama en azından yumurtanın hani döllenmeye uygun olduğu zamanda rahime spermi gönderiyor belki bu anlamda işte bir şans yaratır diye umuyorum. GErçi biz gün aşırıda denedik yine olmadı avuı kitleriyle de yaptık yine olmadı.Bence de aşılama dazaten yine klomen çatlatma iğnesi kullandırıyor e benim eşimde sıkıntı yok aşılama yaptırmam normal ilişkiyle olacaksa olur yine zaten aşılama da tutma olasılığı %20 diyorlar ve ucuz bir işlem kesinlikle değil tüp bebek yaptırırım.. Bu arada tüp bebek fiyatları nasıl acaba 20bini buluyordur dimi
Bizde virüs kapmayalım diye markete bile gitmiyoruz herşeyi eve söylüyoruz kafayı yiyeceğiz az kaldı