- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 32
Canım hiç öyle düşünme eğer nasibinde varsa olucak, belki geç çatlamıştır adet olana kadar umut varbenim de 17 çatlama ama sadece 18 var birliktelik önü arkası boş o yüzden umutlar sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hiç öyle düşünme eğer nasibinde varsa olucak, belki geç çatlamıştır adet olana kadar umut varbenim de 17 çatlama ama sadece 18 var birliktelik önü arkası boş o yüzden umutlar sıfır
Belirtin yok dimiiEvet yaa iyi ki
Tatlım diyorum ki yılbaşı gecesi hazır masa hazırlanmış güzelce giyinmişiz. Yılbaşı hediyesi paketi olarak bebek için kutu hazırlasam falan.. Ama dayanamicam galiba yarın bu işi halletmem lazım
Bat daşlarım bi durun ben kendime söz verdim, 31 inden önce test yapmıycam bu ayminseo canım beni de eklermisin. Gizli takipçi gibiyim ama listede olmak istiyorum ben de, uğurlu gelir inşallah bat 30 aralık, 8 aydır istiyoruz
Benim hiç ümidim yok canım ya, adet belirtilerim ufaktan kendini gösteriyor ama sizlerden güzel haberler gelsin inşallahKuzum benimm İnşallah olmuştur ikimizinde
Gözünaydın canım sağlıkla ilerler inşallah Tsh için doktora git bu hafta Tsh ın baya yüksek çıkmış sıkıntı yaşamaÇıktıııııı kızlar hamileyim ben galiba yaaa allahım inanamıyorum şu anda kocam karşımda deli gibi çığlık atmak istiyorum haykırmak istiyorum ama bişey yokmuş gibi davranmak ne zor yaaa nasıl dayanıcam ben 1 hafta söylemek için
Sende mi 30 Aralık hoşgeldin aramızaBat daşlarım bi durun ben kendime söz verdim, 31 inden önce test yapmıycam bu ay
Evet, inşallah yeni yıl hediyemiz gelir bu aySende mi 30 Aralık hoşgeldin aramıza
Benimde adetten önce sağ bacağım ağrır hep ağrıyor yine bi kaç kere çok üzülüyorum amaBenim hiç ümidim yok canım ya, adet belirtilerim ufaktan kendini gösteriyor ama sizlerden güzel haberler gelsin inşallah
İnşallah canımEvet, inşallah yeni yıl hediyemiz gelir bu ay
İnşallah yaa inşallah ne zamandır istiyorsun canomEvet, inşallah yeni yıl hediyemiz gelir bu ay
Yarın ekliyim canımminseo canım beni de eklermisin. Gizli takipçi gibiyim ama listede olmak istiyorum ben de, uğurlu gelir inşallah bat 30 aralık, 8 aydır istiyoruz
Aminn inşallah hepinize nasip etsin bu muhteşem duyguyu kalbim ağzımda atıyor ne yazacağımı bilemiyorumYaa ne güzel çok sevindim inşallah çoookk güzel ilerler sürecin Darısı bizlere inşallah
8 aydır istiyoruz canım ama benim yaşım 37, yıl birince 38 sayılacağım artık. bu ay da olmazsa ocakta tüp bebek süreçlerine gireceğiz ilk olacak kısmetseİnşallah yaa inşallah ne zamandır istiyorsun canom
Harikaaa ay ben hayatta tutamazdım içimde sanırım çok heyecanlı çok tebrik ediyorum hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah. Hem de sanırım ferr demir düşük olmasına rağmen olmuş geçen topikte muhabbeti olmuştu. Kızların dediği gibi tshı sor mutlaka ı önemli hemen ilaca başlar. Testin artışını ve kese haberini ve soru cevap bekliyoruZzzzÇıktıııııı kızlar hamileyim ben galiba yaaa allahım inanamıyorum şu anda kocam karşımda deli gibi çığlık atmak istiyorum haykırmak istiyorum ama bişey yokmuş gibi davranmak ne zor yaaa nasıl dayanıcam ben 1 hafta söylemek için
Yaaa plan çok güzel valla. Harika olur hem o zamana kadar iyice kesinleşir artış vs ama sen bu aşama doktora git bence önceden kullanman gereken şeyleri falan verir. Böyle olursa da eşin olmadsn gidersin o da kötü olur. Bilemedim hangisi daha iyiEvet yaa iyi ki
Tatlım diyorum ki yılbaşı gecesi hazır masa hazırlanmış güzelce giyinmişiz. Yılbaşı hediyesi paketi olarak bebek için kutu hazırlasam falan.. Ama dayanamicam galiba yarın bu işi halletmem lazım
Çocuklara söyledim şimdi ben dayansam onlar dayanamaz. Nolur hemen yapalım sürprizi diye yalvarıyorlarAyy evet bende keske öyle olsa dıyodum denk gelse de dıyodum kesınlıkleee oylee yapppppp ve videoya al bişekilde ohh ve sonunda
O canlılık sizin haberlerinizle devam etsin inşallah kuzum çok teşekkür ederim
Onu görmemişim bile yarın hemen arayacağım doktorumu. Çok sağol kuzum darısı size inşallahGözünaydın canım sağlıkla ilerler inşallah Tsh için doktora git bu hafta Tsh ın baya yüksek çıkmış sıkıntı yaşama
Çıktıııııı kızlar hamileyim ben galiba yaaa allahım inanamıyorum şu anda kocam karşımda deli gibi çığlık atmak istiyorum haykırmak istiyorum ama bişey yokmuş gibi davranmak ne zor yaaa nasıl dayanıcam ben 1 hafta söylemek için
Benimde aynı günler oldu bayağı denk gelmişiz kaç kişi olduk İnşallah hepimiz hamile kalırız, bat 30 aralık çok heyecanlıyım çıkmayacak belki ama umut işteHas batdaşım benim