- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
Kilo problemim yok pco var mi yok mu bilmiyorum doktor sonuçlari görmedi henüzPkos var mı sizde lh çok fazla çıkmış eğer doğru yazdıysanız veya kilo probleminiz var mı
Kuzum böyle olup gebe kalan çok oldu ama benim gibi bundan daha koyu çizgi görüp regl olan da çok var maalesef kan vermek kolaysa senin için ver bakalım inşallah vardır gebelik
21 akşama doğru gelmişti testlerim internetten almıştım. 25 tane olunca yapmadan olmaz diyip rastgele yaptım o gün. 21i bile çizgiyi ilk çıktığında gördüm sonra kuruma çizgisi bile kalmadı ya da hayal gördüm21inden önce yapmışmıydınız acaba? yine 2.çizgi varmıydı?
Merhaba doktor henuz sonuçlari görmedi hsg çekileceğim adet olmayi bekliyorum benim adetim günü gününe gelmez önceden 35 40 bile buluyordu arasi son üç aydır 21 22 olmaya başladı bu ayda 22 snde bekliyordum henuz gelmediMerhaba canımminseo daha iyi biliyor bu konuyu ben netten araştırdığım kadarıyla biliyorum doktor ne dedi peki?
Hiç cama yapıştırmak gelmedi aklımainşallah ya sen pekı gorebıldınmı rahat yoksa cama yapışman felan gerektımı
InsallahSana fayda eder mi bilemedim kuzu
Hadi inşallah güzel sonuçlarla gel canım
Kesinlikle mucizelerimiz gelsin artık
Allahım ınsallah banada malum olmusturHiç cama yapıştırmak gelmedi aklımaama şimdi bakınca kuruma çizgisi bile yok ya hayal gördüm ya malum oldu herhalde diyorum
Insallah gelir sonra bebegimiz uyumuyor sut icmiyor felan diye ugrasirizKesinlikle mucizelerimiz gelsin artık
ultrason muayenesi oldunuz mu pco varsa orda kendini gösteriyor zatenKilo problemim yok pco var mi yok mu bilmiyorum doktor sonuçlari görmedi henüz
Ah inşallah canımmmInsallah gelir sonra bebegimiz uyumuyor sut icmiyor felan diye ugrasiriz
Kilo problemim yok pco var mi yok mu bilmiyorum doktor sonuçlari görmedi henüz
Reglinin kaçıncı günü kan verdin?ultrason muayenesi oldunuz mu pco varsa orda kendini gösteriyor zaten
Olmadim adeti bekliyorum pcodan şüpheleniyorum ztnultrason muayenesi oldunuz mu pco varsa orda kendini gösteriyor zaten
Ortasinda bi kaç kişi reglinin 3. Gunu verildiğini soyledi ama doktor bana demediReglinin kaçıncı günü kan verdin?
Ortasinda bi kaç kişi reglinin 3. Gunu verildiğini soyledi ama doktor bana demedi
Evet yumurtlama dönemi yani düsuk olabilir mi?pcoscuk lh o yüzden yüksek yumurtlama döneminde vermiş testlerini çünkü
Hayır normal. Döngünün üçüncü günü olsaydı tek haneli bi rakam çıkardı Ama yumurtlama döneminde lh hormonu yükseliyor o yüzden normalEvet yumurtlama dönemi yani düsuk olabilir mi?
evet öyleymiş ama neyi takip etmek için reglin geçtikten sonra bakıyor ki yumurta takibi desen ultrasonla bakması veya progesteron istemesi gerekmez miydi lh testi 3.gün harici bakılması çok saçma geliyor ama doktorun vardır herhalde bir bildiğipcoscuk lh o yüzden yüksek yumurtlama döneminde vermiş testlerini çünkü
Aynen test yapmış olmak için yapılıyor döngü dışında. Doğru sonuç için 3. Gün şart bence de. Benim Dr 3. Günü gel onun harici yapamam doğru veri alamayız demişti.evet öyleymiş ama neyi takip etmek için reglin geçtikten sonra bakıyor ki yumurta takibi desen ultrasonla bakması veya progesteron istemesi gerekmez miydi lh testi 3.gün harici bakılması çok saçma geliyor ama doktorun vardır herhalde bir bildiği
evet bende istemiştim 19.gün gitmiştim denemek için baktırmak istedim doktorum kabul etmedi 3.gün harici bakılması birşey ifade etmiyor demişti bana nerden para kazanacaklarını şaşırdılar sağlıkta ticarete döküldü artık..Aynen test yapmış olmak için yapılıyor döngü dışında. Doğru sonuç için 3. Gün şart bence de. Benim Dr 3. Günü gel onun harici yapamam doğru veri alamayız demişti.