- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Kayınvalidem yazmış oraya benim içinarkadaslar bişey diyecem yani soracam.. instagramda "şifalardogadangelen11" diye bi kullanıcı var.. ve hesabında hep teşekkür edenleri yayınlıyor. şifalı bir macun hazırlıyormuş.. amh değerini düzenliyor, spermi arttırıyor, prolaktini düşürüyor,muş, bende yazdım ama cvp gelmedi.. kullanan yada dikkatini çeken varmı..
Hadi bakalım güzel olsun da❤bılmıyorum emın olamadım attım ama var gıbıydı of bınlercee dansozz varr
İnşallah kuzum inşalllaahhInsallah adet olmazsin kuzum Rabbim hayirlisini versin hakkinda
Defalarca gittim prof ede gittim hicbisey olmadigini söyledilerBayagida olmus. Sen tekrar kontrole gittinmi kürtajdan sonra? Bazen icinde parca kalabiliyo onun icinde lekemeler olabilir bence baktir yine
Ben espresso manyaklığı içindeyim. Tek bildiğim erken dönemde adrenalini arttırarak düşük riski oluşturduğu.. Hamile kalmayı zorlaştırdığını bilmiyordum. Günde 5 e kadar çıkıyor shot bu da 400 mg kafeini geçiyor yani insan için risk sınırınıKızlar kahve tiryakileri var mı aramızdaben doktora gebelik öncesi gittiğimde türk kahvesi ve filtre kahveye günde bir fincan izin vermişti. Nescafe yok dedi zaten uzun zaman önce bırakmıştım salgın başında evde filtre kahveye alıştım. Kahvesiz kesinlikle çalışamıyorum ve uzun saatler çalışmam gerekiyor. Bir fincan sorun olmaz inşallah fincanın büyüklüğü hakkında konuşmadığımız için ben aşağıdaki gibi bir fincanı makul gördüm
Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla al kucağına inşallahVar canım hayırlı uğurlu olsun, bende Regle 2 gün kala böyle silik çizgiyle öğrendim şimdi 4 haftalık falan gebeyim
AMH değerini hiç bi macun düzeltemez canım o bize doğuştan atanmış bir şey ama diğer unsurları bilemem içeriğini incelemek lazımarkadaslar bişey diyecem yani soracam.. instagramda "şifalardogadangelen11" diye bi kullanıcı var.. ve hesabında hep teşekkür edenleri yayınlıyor. şifalı bir macun hazırlıyormuş.. amh değerini düzenliyor, spermi arttırıyor, prolaktini düşürüyor,muş, bende yazdım ama cvp gelmedi.. kullanan yada dikkatini çeken varmı..
Kızdırmayın kayınvalideyiKayınvalidem yazmış oraya benim içintestlerimi istedi attım cevap vermemiş sonra döşemiş yazıklar olsun bir cevap vermediniz diye
Yaaa ne kadar umut doluyorum siz böyle deyinceHamilesiniz tebrikler, darısı bizlere insallah
Resimde belli degil canm ama silikler öLe oluyor resimde cikmiyor canli bakin ca görünüyor. Senin bat nezamandiSurda bı cızgı var ıste ama cıkaramıyorum telefondakafama huni takıp gezme zamanım geldi galiba artık
Ben bu ferrozinc i bir deneyeyim.o azmış kuzum ya daha büyüğü yok muydu
bu arada ben de eski tiryakilerdenim seni çok iyi anlıyorum günde en az 3 fincan türk kahvesi içerdim. sonra halsizlik, zayıflık şikayetiyle dahiliyeye gittiğimde kan değerlerim yerlerde çıktıdoktor ferrozinc yazdı 2 kutu içtim ondan ilacı içmeye başladığımın 3. günü falan kahve kokusu midemi bulandırmaya başladı, içmem imkansız hale geldi resmen tiksindim kahveden şimdi o kadar olmasa da ayda yılda bi birilerine eşlik etmek için içiyorum ama hiç aklıma gelmez kendim yapayım da içeyim diye
Hadi inşallah buraya gebeyimmmm yaz kuzum inşallah vardırYaaa ne kadar umut doluyorum siz böyle deyinceinşallah vardır ve inşallah hepinizin güzel haberlerin alırız biz de
ya belkıde ben oyle gordum bılmıyorum. 29 aralıkResimde belli degil canm ama silikler öLe oluyor resimde cikmiyor canli bakin ca görünüyor. Senin bat nezamandi
SONuca internetten bakabiliyomusunuz merak ettim bende dua ediyorum sanaBen de bata 5 gün kala yaptım. O da umudu kesmek için yaptım aslında. Yine bişey dürttü bugün yaptım işte. 2 gün var. Dişçiye gideyim dedim emin olayım da.. Ve sıfır belirti inan ki. Çıkarsa gerçekten belirti aramayın boşuna diyebilicem. Umudunu yitirme
Sağol canım güzel dileklerin içininşallah ilaçlar derdimize çare olur, bebeklerimiz bize gelir
Canım kırmızıya dönerse hemen doktora git, ihmal etme yerleşme vs. Gibi düşünerek kırmızı renk tehlikeli
Bugün netleşir canım artık
Ayyy Hoşgeldin yaaiyi de anormal yazdığın hiç bişey yok sayfanda baktım tek tek hesap dondurmakta ne bilim
Evet canım çok şükürbu ay progestan ve estrofem vermedi bakalım
Daha varmis iki gün sonra tekrarla testi eger elinde varsa koyulasirsa var demektir insallah vardir kuzumya belkıde ben oyle gordum bılmıyorum. 29 aralık
inşallahhDaha varmis iki gün sonra tekrarla testi eger elinde varsa koyulasirsa var demektir insallah vardir kuzum
Sana fayda eder mi bilemedim kuzuBen bu ferrozinc i bir deneyeyim.
Hadi inşallah güzel sonuçlarla gel canımminseo 12.gunde negatif ciktigi icin pek umutlu gitmedim acikcasi ama insallah positif gorurum agzim kalbim de bekliyorum
Benimki de aynı o şekildeydi fotoda çıkmadı ilk yaptığım ertesi gün yaptığım hemen belli olduSurda bı cızgı var ıste ama cıkaramıyorum telefondakafama huni takıp gezme zamanım geldi galiba artık
Teşekkür ederimCanm cok iyi duruyo her iki güne bir koyulasir idrarda bence süper gidiyor masallah. Hayirli haberlerle gel insallah
inşallah ya sen pekı gorebıldınmı rahat yoksa cama yapışman felan gerektımıBenimki de aynı o şekildeydi fotoda çıkmadı ilk yaptığım ertesi gün yaptığım hemen belli oldu