- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Ay ne güzel bir rüya Rabbim yaşatsın sana rüyanı canımKızlar oyle guzel bır ruya gordumki normalde anlatılmaz derler ama sız burda oyle can yoldaşı oldunuzki bana. Rüyamda erkek bir bebek doğurmuşm öyle güzel öyle tatlı oyle guzel gıyınmıs. Kalabalıgız, hastanedeymisz ama ev gibi hastane. Birden ay dıyorum üc saat oldu bebeğimi emzirmem lazım acıkmıstır. Bebek odasına gıdıyorum bıkac hemsıre yerde ayaklarında kucaklarında bırsuruu bebek uyutuyorlar ay dıyorum boylemı oluyor bu iş. Kendi bebeğime bakıyorum yatakta yatıyor almaya gidıyorum oyle mınıkkı cekınıyorum nasıl Tutcam dıye hemsıre gelıyo verıyo kucağıma, alıyorum dıkkatlıce ıcerı tasıyorum sağda bışey var Boyle carpmıyım dıye eğiliyorum felan. Emziriyorum ama çok emmiyo sonra uyandım. Esıme anlatırken başladım ağlamaya dahada durmadı gözlerim. Hissettim ya cidden anneliğin duygusunu hıssettim
Bat gününe kadar her ay envai çeşit test yapmış biri olarak arkadan telefon ışığı versem de çamaşır suyu damlatsam da testi açıp üflemek suretiyle hafif kurutmaya çalışsam da bu çizgiyi görmedim... Sadece kimyasal yaşadığım ay gördüm. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler canım kan testini bekliyoruzİnşallah canım benim yaaaama belirti namına o kadar hiçbişey yok ki.. Sıfır.. Çıksa da inanasım gelmicek
Ay ne güzel bir rüya Rabbim yaşatsın sana rüyanı canımİsteyen herkese versin Rabbim
Evet ben de ondan bu kadar umutlandım çünkü hiç ama hiç görmedim kuruma çizgisi hayalet çizgi vs. Hep tertemizdiBat gününe kadar her ay envai çeşit test yapmış biri olarak arkadan telefon ışığı versem de çamaşır suyu damlatsam da testi açıp üflemek suretiyle hafif kurutmaya çalışsam da bu çizgiyi görmedim... Sadece kimyasal yaşadığım ay gördüm. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler canım kan testini bekliyoruzbeta hcg çıkmazsa asıl ben şaşırırım o zaman.
Yok canım 23 olan test kurumuş o yüzden daha koyu duruyor. Yarın inşallah 24 ü de koyulaşacak bence.Günaydınn benim bat yarın, geçmeden kan vermek istemedim. Hergün test yapıyordum ama bugünkünün rengi daha açık sanki. Yorum yapabilecek var mı kimyasal mı acabaEki Görüntüle 2746791
Bende gördüm hayalet çizgi kuzum bu foto daha net diğerinden kan verdin mi
sağol canım iyiyim şuan da akşam kötü oluyor midem bakalım bu akşam ne olacakGeçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın
Testlere göre hamilesin canım ama istersen yarında yap test sonra kan vermeye gitGünaydınn benim bat yarın, geçmeden kan vermek istemedim. Hergün test yapıyordum ama bugünkünün rengi daha açık sanki. Yorum yapabilecek var mı kimyasal mı acabaEki Görüntüle 2746791
Hayır kuzum birazdan gidip vericem hemen. Bugün geçmez banaBende gördüm hayalet çizgi kuzum bu foto daha net diğerinden kan verdin mi
gecikmede halaa test yaptım ama negatifKızlar beni güncelleyin
@Sevgi0817 17.12.2020 12 AY GECİKME @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @Zuzum67 20.12.2020 48 AY YENİ TARİH VERECEK @Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME @cukulatam 22.12.2020 17 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME flowerc 22.12.2020 3 AY ?????????
Canım heyecanıma versağol canım iyiyim şuan da akşam kötü oluyor midem bakalım bu akşam ne olacak
İnşallahhYok canım 23 olan test kurumuş o yüzden daha koyu duruyor. Yarın inşallah 24 ü de koyulaşacak bence.
Kız seninle birlikte bize de geçmeyecekHayır kuzum birazdan gidip vericem hemen. Bugün geçmez bana
Teşekkür ederimTestlere göre hamilesin canım ama istersen yarında yap test sonra kan vermeye git
Aynen, neler neler dedim ben yoksaO kendisini etiketleyerek ile verilen cevaplar dışında yazılanları pek okumuyor.
Bayagida olmus. Sen tekrar kontrole gittinmi kürtajdan sonra? Bazen icinde parca kalabiliyo onun icinde lekemeler olabilir bence baktir yine45 gün oldu kürtaj olalı kürtajdan 19 gün sonra 3 gün az az adet olmuştum kürtajdan 34 gün sonra tam anlamıyla adet oldum 5 gün kanamam oldu diğer günler lekelenmem devam ediyor
Ja gec döllenme var yada stress yaptin ondan gecikti normalde gecikmede test positif cikar ancak gec döllenmede gec cikabilirşuan 4 gün gecikmede erken gebelik testi yaptım ama negatifffnormalde düzensiz degildir tarihlerim başınıza böyle bir olay geldi erken testte çıkmayıp gebelik ihtimali var mı acaba