Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Pkos var mı sizde lh çok fazla çıkmış eğer doğru yazdıysanız veya kilo probleminiz var mı

Kuzum böyle olup gebe kalan çok oldu ama benim gibi bundan daha koyu çizgi görüp regl olan da çok var maalesef kan vermek kolaysa senin için ver bakalım inşallah vardır gebelik 🥰
Ben ilk defa görüyorum ya ondan böyle deliye döndüm. Umarım yanıltmaz 🙏🥰

minseo minseo bu foto işi ne zormuş yav 😂

Eklentiler

• IMG_20201224_094308.jpg
    IMG_20201224_094308.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20201224_094251.jpg
    IMG_20201224_094251.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 70
Kuzu bir yorum yaptım hakaret vs asla yok anında bir arkadaş şikayet etmiş hemen geçici olarak dondurdular hesabımı
Şaşırdım ben de, acaba şu yumurtlama gunu test yapan kız yuzunden mı oldu dıye, benı de banlarlardı kesın, Bı de gecıcı olarak hesap pasıftır yazıyordu,, ban olunca sadece üzgün yazıyor.. Ne oldu dıye merak ettik, neyseki dondun artık☺️hosgeldın

Şaşırdım ben de, acaba şu yumurtlama gunu test yapan kız yuzunden mı oldu dıye, benı de banlarlardı kesın, Bı de gecıcı olarak hesap pasıftır yazıyordu,, ban olunca sadece üzgün yazıyor.. Ne oldu dıye merak ettik, neyseki dondun artık☺️hosgeldın
benim de ilk o aklıma geldi biliyo musun direk sana baktım girip ama sen banlanmamışsın dedim demek ki bundan değil :KK70:

yok kız şaldır şuldur regl oldum :KK70: ya üşüttüm ya da 2 gün önce sarımsaklı yoğurt yemiştim o dokundu galiba :KK43:
Allaa alla geçmiş olsun canım dikkat et
Yok canım ya her erkek aldatır mı muhabbeti vardı çok normal Bi yorum yaptım birisi şikayet etmiş beni tuhaf 😒 çünkü kocaları aldatsa da evde oturup onları beklemeyi seviyor bazı arkadaşlar napalm herkesin hayatı kendine 😁

Merhaba pcoscuk pcoscuk tan mesaj iletiyorum kendisi kural ihlali yaptığı iddiası ile pasif durum da 1 günlüktü ama uzatmışlar galiba tarih vermemişler giremiyor hesabına çok üzgün kimseyi kırmadan incitmeden yorumlar yapmış ama yine de birileri boş boş şikayet etmiş anlaşılan hepinizi çooook seviyor en yakın zaman da aranıza dönmek istiyor 😇😇😇
En yakın zamanda bekliyoruz aramıza ❤️😊

benim de ilk o aklıma geldi biliyo musun direk sana baktım girip ama sen banlanmamışsın dedim demek ki bundan değil :KK70:
O kendisini etiketleyerek ile verilen cevaplar dışında yazılanları pek okumuyor. 😀

Allaa alla geçmiş olsun canım dikkat et

Yok canım ya her erkek aldatır mı muhabbeti vardı çok normal Bi yorum yaptım birisi şikayet etmiş beni tuhaf 😒 çünkü kocaları aldatsa da evde oturup onları beklemeyi seviyor bazı arkadaşlar napalm herkesin hayatı kendine 😁
Aaaa gelmişsin canım hoş geldin ❤️❤️ Ne yaptılar sana ya

X