- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.631
uzaktan netle telefondan kendin yakınlaştır, kamerayı teste yakınlaştırma öyle daha net çıkarKuzum yakınlaştırmaya çalıştıkça flu oluyor deli oldum zaten dur bi daha çekicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzaktan netle telefondan kendin yakınlaştır, kamerayı teste yakınlaştırma öyle daha net çıkarKuzum yakınlaştırmaya çalıştıkça flu oluyor deli oldum zaten dur bi daha çekicem
Doktora gitmemiş olsan üstüne mi görüyorsun acaba dicem ama doktor da gördü seni alla allaaa dikkat et ayaklarını sıcak tuthiç bilmiyorum canım valla yemek kokusuna bile midem kalkıyor regl de hamilelik belirtileri yaşıyorum
yok kız şaldır şuldur regl oldum ya üşüttüm ya da 2 gün önce sarımsaklı yoğurt yemiştim o dokundu galibaDoktora gitmemiş olsan üstüne mi görüyorsun acaba dicem ama doktor da gördü seni alla allaaa dikkat et ayaklarını sıcak tut
Ben ilk defa görüyorum ya ondan böyle deliye döndüm. Umarım yanıltmazPkos var mı sizde lh çok fazla çıkmış eğer doğru yazdıysanız veya kilo probleminiz var mı
Kuzum böyle olup gebe kalan çok oldu ama benim gibi bundan daha koyu çizgi görüp regl olan da çok var maalesef kan vermek kolaysa senin için ver bakalım inşallah vardır gebelik
Ağzının balını yiriiimmmVar gibi yasa :)))
kuzu var gibi ya sen in bi kan ver hadi bakalım hayırlısı inşallahminseo bu foto işi ne zormuş yav
Şaşırdım ben de, acaba şu yumurtlama gunu test yapan kız yuzunden mı oldu dıye, benı de banlarlardı kesın, Bı de gecıcı olarak hesap pasıftır yazıyordu,, ban olunca sadece üzgün yazıyor.. Ne oldu dıye merak ettik, neyseki dondun artıkhosgeldınKuzu bir yorum yaptım hakaret vs asla yok anında bir arkadaş şikayet etmiş hemen geçici olarak dondurdular hesabımı
benim de ilk o aklıma geldi biliyo musun direk sana baktım girip ama sen banlanmamışsın dedim demek ki bundan değilŞaşırdım ben de, acaba şu yumurtlama gunu test yapan kız yuzunden mı oldu dıye, benı de banlarlardı kesın, Bı de gecıcı olarak hesap pasıftır yazıyordu,, ban olunca sadece üzgün yazıyor.. Ne oldu dıye merak ettik, neyseki dondun artıkhosgeldın
Ay inşallahh varminseo bu foto işi ne zormuş yav
Bana acımıslardır 4 gun once geldı yazık diye aklıma gelmedi deilbenim de ilk o aklıma geldi biliyo musun direk sana baktım girip ama sen banlanmamışsın dedim demek ki bundan değil
Ahahaha hadi inşallahhAğzının balını yiriiimmm
Allaa alla geçmiş olsun canım dikkat etyok kız şaldır şuldur regl oldum ya üşüttüm ya da 2 gün önce sarımsaklı yoğurt yemiştim o dokundu galiba
Yok canım ya her erkek aldatır mı muhabbeti vardı çok normal Bi yorum yaptım birisi şikayet etmiş beni tuhaf çünkü kocaları aldatsa da evde oturup onları beklemeyi seviyor bazı arkadaşlar napalm herkesin hayatı kendineŞaşırdım ben de, acaba şu yumurtlama gunu test yapan kız yuzunden mı oldu dıye, benı de banlarlardı kesın, Bı de gecıcı olarak hesap pasıftır yazıyordu,, ban olunca sadece üzgün yazıyor.. Ne oldu dıye merak ettik, neyseki dondun artıkhosgeldın
En yakın zamanda bekliyoruz aramızaMerhaba pcoscuk tan mesaj iletiyorum kendisi kural ihlali yaptığı iddiası ile pasif durum da 1 günlüktü ama uzatmışlar galiba tarih vermemişler giremiyor hesabına çok üzgün kimseyi kırmadan incitmeden yorumlar yapmış ama yine de birileri boş boş şikayet etmiş anlaşılan hepinizi çooook seviyor en yakın zaman da aranıza dönmek istiyor
Şaşırdım ben de, acaba şu yumurtlama gunu test yapan kız yuzunden mı oldu dıye, benı de banlarlardı kesın, Bı de gecıcı olarak hesap pasıftır yazıyordu,, ban olunca sadece üzgün yazıyor.. Ne oldu dıye merak ettik, neyseki dondun artıkhosgeldın
O kendisini etiketleyerek ile verilen cevaplar dışında yazılanları pek okumuyor.benim de ilk o aklıma geldi biliyo musun direk sana baktım girip ama sen banlanmamışsın dedim demek ki bundan değil
Ayyyyy deme yaaa kalbim sıkışıyor. İnşallahkuzu var gibi ya sen in bi kan ver hadi bakalım hayırlısı inşallah
Aaaa gelmişsin canım hoş geldin Ne yaptılar sana yaAllaa alla geçmiş olsun canım dikkat et
Yok canım ya her erkek aldatır mı muhabbeti vardı çok normal Bi yorum yaptım birisi şikayet etmiş beni tuhaf çünkü kocaları aldatsa da evde oturup onları beklemeyi seviyor bazı arkadaşlar napalm herkesin hayatı kendine
İnşallah canım benim yaaa ama belirti namına o kadar hiçbişey yok ki.. Sıfır.. Çıksa da inanasım gelmicekAy inşallahh var
o kadar belli ki.....O kendisini etiketleyerek ile verilen cevaplar dışında yazılanları pek okumuyor.
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsınGünaydın kızlar
2 gündür mide bulantısı ile cebelleşiyorum dün akşam kustum falan erkenden uyumuşum