- 13 Kasım 2020
- 2.752
- 4.248
cok erkenGünaydınlar herkese .eşime dicem bana kredi kartı falan vermesin ,gercekten internetten testler alıp erkenden test yapıp kendi moralimi bozmaktan yoruldum.bugün 6 gün var test yaptm negatif .
bende 6 gun varken a dete yaptım yanı catlama dahil 9. gun felan negatifti bugun catlama dahil 10. gun yani tahmını ya 10.gun yada 11.gun ama 10 dıyedusunuyorumÇatlama dahil. Ben bir gün önce negatifi gördüm ağladim zirladim. Ertesi gün hafif çizgi ile pozitifi gördüm..yani en mantıklısı adete 2 3 gun kals yapmak en erken. Ama dayanamıyoruz tabi
2 gün önce sarımsaklı yoğurt yemiştim galiba o dokundu diye düşünüyorum canımAy kuzum regl olmasan hamilesin diyeceğim neden ki acaba üşüttün mü farklı bir şey mi yedin şimdi nasılsın?
Bende hala bişey yok ama bugün gelecek gibi hissediyorumKızlar beni güncelleyin
@Sevgi0817 17.12.2020 12 AY GECİKME @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @Zuzum67 20.12.2020 48 AY YENİ TARİH VERECEK @Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME cukulatam 22.12.2020 17 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME @flowerc 22.12.2020 3 AY ?????????
yes babyçatlamanın olduğu günü 1 mi sayıyoruz yani ?
Belirtide olmayınca insan umudunu yitiriyor tambende 6 gun varken a dete yaptım yanı catlama dahil 9. gun felan negatifti bugun catlama dahil 10. gun yani tahmını ya 10.gun yada 11.gun ama 10 dıyedusunuyorum
bende de hafıf bır kasık agrısı var arada okdr hıcbıse yokBelirtide olmayınca insan umudunu yitiriyor tam
Benim ablam adetim gecince anladım hiç belirtim yoktu dedi inşallah bende ona çekmişimdirbende de hafıf bır kasık agrısı var arada okdr hıcbıse yok
Gitmem gitmem burdayım benn aynen karışmıyorum artık kimsenin tavuğuna horozuna
Yaaaa kalbinizden öperim siziKız seninle birlikte bize de geçmeyecek
Allahın ne olur güzel haberler vermeni nasip etsin bize inan ki senin için çok sevinirimBeklemede git ver şu kanı
İnşallah kuzum ya sağolNeden silik olmasn kiz daha iki gün var ise bata normal gec döllenme olmustur belki. Hem iki gün sonra yap koyulasmis olur saglikli bir gebelik ise. Insallah olmustur ben gördm cizgiyi
Hadi hayirlisi nezaman cikar sonuc? Belirti olmasi sart degil kuzum herkeste degisiyor buİnşallah kuzum ya sağoldaha önce emaresini bile görmeyince nedir nasıl olmalıdır bi fikrim yok inanasım da gelmiyor hiç ama hiç belirti falan yok çünkü. Kan verdim az önce hayırlısı bakalım
o azmış kuzum ya daha büyüğü yok muyduKızlar kahve tiryakileri var mı aramızdaben doktora gebelik öncesi gittiğimde türk kahvesi ve filtre kahveye günde bir fincan izin vermişti. Nescafe yok dedi zaten uzun zaman önce bırakmıştım salgın başında evde filtre kahveye alıştım. Kahvesiz kesinlikle çalışamıyorum ve uzun saatler çalışmam gerekiyor. Bir fincan sorun olmaz inşallah fincanın büyüklüğü hakkında konuşmadığımız için ben aşağıdaki gibi bir fincanı makul gördüm
Vermem miii koşa koşa gittim kuzumcanım ya çizgi belli
hadi bakalımmverdin mi kan ?
günaydın kızlar bu arada
minseo başkan geçmiş olsun.
canım senin 2. femaraydı di mi inşallah çıkar yaaaYaaaa kalbinizden öperim siziverdim verdim idrar falan da istedi pozitif çıkarsa diye. Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş bana da hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun
Ayyy gerçekten mio azmış kuzum ya daha büyüğü yok muydu
bu arada ben de eski tiryakilerdenim seni çok iyi anlıyorum günde en az 3 fincan türk kahvesi içerdim. sonra halsizlik, zayıflık şikayetiyle dahiliyeye gittiğimde kan değerlerim yerlerde çıktıdoktor ferrozinc yazdı 2 kutu içtim ondan ilacı içmeye başladığımın 3. günü falan kahve kokusu midemi bulandırmaya başladı, içmem imkansız hale geldi resmen tiksindim kahveden şimdi o kadar olmasa da ayda yılda bi birilerine eşlik etmek için içiyorum ama hiç aklıma gelmez kendim yapayım da içeyim diye
Tabii ki ilk sizinle paylaşıcam. Eşim bu hafta izinli, evde. Ona bile söylemedim test yapmadığımı. Kan verirken yanımdaydı ama her ay verdiğim için umursamadı bilebu görüntüyü görmek ne güzel.. kesinlikle var... hayırlı olsun... sonucu hemen bizede yazın:))
Hahhaha aynenmod: e nabız 5 saniyede bir güncelle
olmaz olur mu kuzu ya kahve içerken bi sonraki kahvenin planlamasını yapıyorumKızlar kahve tiryakileri var mı aramızdaben doktora gebelik öncesi gittiğimde türk kahvesi ve filtre kahveye günde bir fincan izin vermişti. Nescafe yok dedi zaten uzun zaman önce bırakmıştım salgın başında evde filtre kahveye alıştım. Kahvesiz kesinlikle çalışamıyorum ve uzun saatler çalışmam gerekiyor. Bir fincan sorun olmaz inşallah fincanın büyüklüğü hakkında konuşmadığımız için ben aşağıdaki gibi bir fincanı makul gördüm