- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Bugun 13. Gunum gidim tekrar test yapim ama yok sanirim olsa sanci olmazdiİğneden sonra kaçıncı gün canım?
Valla batdaş bende yapmak istiyorum ama tutuyorum kendimi üzülmek istemiyorumAma daha çok erken bence o testle çıkması için bile
Evde testin varsa 2 gün sonra yap kuzum varsa ozaman çıkar heralde
Bende asla cesaret edemezdim. Eşimin anneannesi söyledi kızı da süt buharı yapmış o ay kirlenmemiş büyüktür dedim sözünü dinledim çok yakşaşmadım buhara korktum ama yinede içime buhar girdi ve hala adet olmadım yarın acile kan vermeye gideceğim tekrarinş bebiş vardır. ya uzuldumde aşırı takmadım en kotu bu ayın sonunda doktora gıdıcem ztn a det olursam hormonlarıma baksınlar. süt buharı bende duydumda bazısında kıst yapmış ondan emın olamadım yapmaya
hayırlısı olsun inşallahBende asla cesaret edemezdim. Eşimin anneannesi söyledi kızı da süt buharı yapmış o ay kirlenmemiş büyüktür dedim sözünü dinledim çok yakşaşmadım buhara korktum ama yinede içime buhar girdi ve hala adet olmadım yarın acile kan vermeye gideceğim tekrar
ben gazladımda yaptımda testi nolduu sankii
var var ıkı tane kaset test var evdeEvde testin varsa 2 gün sonra yap kuzum varsa ozaman çıkar heralde
Geçmiş olsun canım. Regl bittikten 2 gün sonra başlaman faydalı olur. Türkiye in yüzde 70 i pco ymuş canım bu çok rutin bir durum artıkAnneler, anne olmak için bu yolda uğraş veren herkese selamlar öncelikle.
1 sene önce bir kayıp yaşadım ray yüzünden 22 haftalık. Korunmayı da bıraktık ama hala gebe kalamadım.
Doktora göründü im ultrason görüntüsü pko ama hormon değerlerim değil. İnofolice başladım, şimdi de reglin 3. Günündeyim. Ovulasyon testi sipariş ettim doğumdan sonra döngüm çok karıştı, 35 40 gün arası değişiyor. Ne zaöan yapmaya başlamalıyım sizce bu testleri, bi de tanım da koyulamadı benim gibi olan var mı pko değil hastalık ama ney bilen, fikri önerisi olan, yardımcı olabilecek herkesi dinlerim.
Şimdiden çok teşekkürler herkese :)
Benim de reglden önce 2 3 gün regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı inşallah sen olmazsınBugun 13. Gunum gidim tekrar test yapim ama yok sanirim olsa sanci olmazdi
Yaaa evet sen demistin onu hatirlayinca zaten negatif diye dusunuyorumBenim de reglden önce 2 3 gün regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı inşallah sen olmazsın
2 gün sonra yapacağım ben de 9 tane var canım sen istersen 27 sini yada 28 ini beklevar var ıkı tane kaset test var evde
Progestan bende kullaniyorum fitil bebek isteyenler dusuk yapmamak icin yaziyorlar genelde tutunmasi icindeMuane oldum yumurtaların çatlamış dedi coraspin ve progestan verdi bunlar ne için bilen varsa yazabilir mi
27si çatlamanın 12.günü ozaman yaparım heralde2 gün sonra yapacağım ben de 9 tane var canım sen istersen 27 sini yada 28 ini bekle
Hmm anladım söylemedi okudum içini pekte bi şey anlamadımProgestan bende kullaniyorum fitil bebek isteyenler dusuk yapmamak icin yaziyorlar genelde tutunmasi icinde
Aynen canım ozaman yap27si çatlamanın 12.günü ozaman yaparım heralde
Ama hormon değerlerim normal canım ya doktor da bişey diyemediGeçmiş olsun canım. Regl bittikten 2 gün sonra başlaman faydalı olur. Türkiye in yüzde 70 i pco ymuş canım bu çok rutin bir durum artık