- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.636
Hormon değerleri normal olup pcos olan çok kişi var malesef önemli olan ultrason görüntüsü...Ama hormon değerlerim normal canım ya doktor da bişey diyemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormon değerleri normal olup pcos olan çok kişi var malesef önemli olan ultrason görüntüsü...Ama hormon değerlerim normal canım ya doktor da bişey diyemedi
Sende pcos varsa yumrta çatlama iğnesi aşılama vs işe yarar
Bu haberi izledim ya kadın elini kolunu sallaya sallaya poşetle bebeği çöpe atıyor ya şaka gibi artık çıldırıcamBöyleleri anne oluyor işte
Öyle mi ben bilmiyordum doktor da görüntü ile değerler eşleşmiyor diyince incir ve havuç kürüne başlayım ben o zaman, sende mi pcolusun canım?Hormon değerleri normal olup pcos olan çok kişi var malesef önemli olan ultrason görüntüsü...
Allah'ım sen annelik görevini layıkıyla yapacak insanlara ver YarabbimBu haberi izledim ya kadın elini kolunu sallaya sallaya poşetle bebeği çöpe atıyor ya şaka gibi artık çıldırıcam
Yok canım bende yokÖyle mi ben bilmiyordum doktor da görüntü ile değerler eşleşmiyor diyince incir ve havuç kürüne başlayım ben o zaman, sende mi pcolusun canım?
Benimde oğlumda hiç belirtim yoktu inan bana karnım ağrıyordu oda hep olağan. Çocukluğumdan beri ağrır benim kasık falan değil direk karın ağrır ya öyle. İnşallah yüzümüz güler kuzumGeminiWoman En erken pazar günü yapılsa belki çıkar.. ben nedense bu ay rahatım hiç belirtim olmadığı için pek umudum da yok..Yarışmacı tüm arkadaşlara Başarılar
Garibanın yüzü gülür mü (Benimde oğlumda hiç belirtim yoktu inan bana karnım ağrıyordu oda hep olağan. Çocukluğumdan beri ağrır benim kasık falan değil direk karın ağrır ya öyle. İnşallah yüzümüz güler kuzum
Düşmeeee düşmeeee çamaşır suyuyla bile denedim geçen ay sonuca göre hamile kalmam lazımdıBunu deneyen varmı kızlar
Eki Görüntüle 2746294
Yaaa Allah seni ne yapmasınDüşmeeee düşmeeee çamaşır suyuyla bile denedim geçen ay sonuca göre hamile kalmam lazımdı
Offf ya yapasim var duramiyoreeeeeDüşmeeee düşmeeee çamaşır suyuyla bile denedim geçen ay sonuca göre hamile kalmam lazımdı
Ben şimdi böyleyim ama testten sonra bende yıkılacağım biliyorumGaribanın yüzü gülür mü (
Erken testten sonra modum
DayannnnOfff ya yapasim var duramiyoreeeee
Sonu yine hüsranla bitecek bu kadar heyecan boşa gidecek ona üzülüyorumDayannnn
Öyle deme yaa hüsranla bitmesin mutlu bitsin hepimizin inşallah Allahım çok aminnnnnnSonu yine hüsranla bitecek bu kadar heyecan boşa gidecek ona üzülüyorum
Yıkılmıcaz inşallahhBen şimdi böyleyim ama testten sonra bende yıkılacağım biliyorum
Yapma ya erken daha bak ben nasıl üzüldümOfff ya yapasim var duramiyoreeeee
İnşallah Allahım inşallah çok çok aminnnnnnYıkılmıcaz inşallahh
25 i yapacağım kesin kararim. ikizler burcuyum 1 saate değişir fikrimYapma ya erken daha bak ben nasıl üzüldüm