Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bidaki ay inşallah,Arkadaşlar bende şimdi regl oldum
yine husrannnn
Evet ben de gaz ağrısı yaşadım ama o da ara ara oluyor her şey çok mümkünBelim ağrıyor ama yorgunluktan olabilir:S sağ tarafı belimin ama eskiden de ara ara ağrırdı bılemıyorum ki
Hahaha doğru kızım ben hayırlısı neyse öyle olsun dedim düzen bozulmasın tabi ama eğer bebiş yoksa ama önceliğimiz bebişim olması lütfen inşallah aminnKız asıl sen öyle deme bebek yoksa olayım gecikmesin herkes inşallah olmazsın diye dua ediyor bu gidişle gecikecek değerlendirdin sonuçta o hafta tek bi ilişki olsa bile doğurganlık penceresini yakalamış oluyorsun hadi hayırlısı olsun inşallah
Kuzum üzgünüm ama vardır bir hayır inşallah fazla bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişinArkadaşlar bende şimdi regl oldum
yine husrannnn
Ben de çok sıkıldım artık her şeyi salasım var valla bunaltılar geliyor üstümeHahaha doğru kızım ben hayırlısı neyse öyle olsun dedim düzen bozulmasın tabi ama eğer bebiş yoksa ama önceliğimiz bebişim olması lütfen inşallah aminn
Evet canım sonuçta öncesinde de ilişki oldu ki zar zor hasta hasta kaçmasın diye de değerlendirdik artkk buna rağmen olmuyorsa vardır sebebi. o kadar hesap kitap yapmaktan yoruldum valla takmayacağım becerebilirsem
Daha önce dra gittiniz mi herhangi bir sorun var mı biliyor musunuz sizde veya eşinizde? Herhangi bir tedavi oluyor musunuz yaşınız kaç? Umutsuzluk hepimize oluyor ve her ay inanıyoruz bu ay kesin oldu diye sonrs regl olmak çok kötü. Ama moralinizi yüksek tutun her şeyin çözümü var artık daha zamanını bekliyordur bebişinşallah ama hiç umudum kalmadı Bu ay çok umitydim Sanki kalıcam diye psikoljikmen bütün belirtileri yasadim Ama boşşş
Aynen canım valla tedavi sürecine girince bir tık rahatlamıştın sanki konuşmuştuk hatta senle. Ama işte insan o süreçlerden de yoruluyor gerçekten zor bir süreç akışına bırakalım diyoruz ama her geçen ay riskli de olabilir yaşımız ilerlediği rezervimiz düştüğü için. Bu olasılıktan dolayı tam salamıyorum da ben.Ben de çok sıkıldım artık her şeyi salasım var valla bunaltılar geliyor üstüme
Ben de bu ay da olmazsa 3. Yü almasam mı diye düşünüyorum artık bu iş için uğraşmaktan içime fenalıklar geliyorAynen canım valla tedavi sürecine girince bir tık rahatlamıştın sanki konuşmuştuk hatta senle. Ama işte insan o süreçlerden de yoruluyor gerçekten zor bir süreç akışına bırakalım diyoruz ama her geçen ay riskli de olabilir yaşımız ilerlediği rezervimiz düştüğü için. Bu olasılıktan dolayı tam salamıyorum da ben.
Canım iğnenin kaçıncı günü bugünBen de bu ay da olmazsa 3. Yü almasam mı diye düşünüyorum artık bu iş için uğraşmaktan içime fenalıklar geliyor
En basta soyleseydın, lh ın cok yuksek miktarda salgılandıgı durumlarda (gebeliktede yuksek salgılanır, o yuzden ovulasyon pik cıkar) hcgde cızgı cıkarabılcegını söylerdik..kac gundur test gonderıyosunn, bız de adet gunun yakın veya gectı sanıyoruz.. Hatta kımyasal olabılcegını bıle dusunduk..hcg ıgnesını doktor verdı sanıyorum şu gun şu saatte yap diye soylemıstır.doktorunuza neden guvenmıyprsunuz, hamılelık olsa soylerdi..Yok canım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demeli ilaçlardan hcg tetiklendi testte
Doktor verdi zaten bugğn 11 de vurundumEn basta soyleseydın, lh ın cok yuksek miktarda salgılandıgı durumlarda (gebeliktede yuksek salgılanır, o yuzden ovulasyon pik cıkar) hcgde cızgı cıkarabılcegını söylerdik..kac gundur test gonderıyosunn, bız de adet gunun yakın veya gectı sanıyoruz.. Hatta kımyasal olabılcegını bıle dusunduk..hcg ıgnesını doktor verdı sanıyorum şu gun şu saatte yap diye soylemıstır.doktorunuza neden guvenmıyprsunuz, hamılelık olsa soylerdi..
Tmm ablacım hakkında hayırlısı olsunDoktor verdi zaten bugğn 11 de vurundum
Sadece belki gebelik vardır diye test yaptım bakalım artık 14 gün sonra
Şu an lh testi yapsam pik çıkar dimi yumurtam yeterli büyümüştür imkanım yoktu son kez ölçtüremwdim yasaklar vs uzak bideEn basta soyleseydın, lh ın cok yuksek miktarda salgılandıgı durumlarda (gebeliktede yuksek salgılanır, o yuzden ovulasyon pik cıkar) hcgde cızgı cıkarabılcegını söylerdik..kac gundur test gonderıyosunn, bız de adet gunun yakın veya gectı sanıyoruz.. Hatta kımyasal olabılcegını bıle dusunduk..hcg ıgnesını doktor verdı sanıyorum şu gun şu saatte yap diye soylemıstır.doktorunuza neden guvenmıyprsunuz, hamılelık olsa soylerdi..
A bu arada yarın test yaptıgında testin baya koyu cıkıcak, şaşırma olur mu hamile deilsinDoktor verdi zaten bugğn 11 de vurundum
Sadece belki gebelik vardır diye test yaptım bakalım artık 14 gün sonra
Ovulasyon pik cıkarŞu an lh testi yapsam pik çıkar dimi yumurtam yeterli büyümüştür imkanım yoktu son kez ölçtüremwdim yasaklar vs uzak bide
Evet canım yok yapmam test 13 gün sonra yapacağım çünkü bu iğne hcg içeriyorHa
A bu arada yarın test yaptıgında testin baya koyu cıkıcak, şaşırma olur mu hamile deilsin
Buda yumurtanın büyüdüğü ile ilgili dimiOvulasyon pik cıkar
Hayırlısı olsun kuzum bence doktorun ne derse öyle yapBen de bu ay da olmazsa 3. Yü almasam mı diye düşünüyorum artık bu iş için uğraşmaktan içime fenalıklar geliyor
15 tatlımCanım iğnenin kaçıncı günü bugün
Adetim geçti günü canım bugün de olmadım15 tatlım