Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeBenim de aynı böyle çıkıyor ya 3 gün geciktim koyulaşmıyor
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeAdete 9 gun var ama hıc bı Belirti yok :S Gerci olmayada bılır ama of bılmıorum ya sadece sag belim kalçam ağrıyor bıraz
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
En güzeli yarın sbah kan verinbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Ben gördüm canım çok silikGörebilen varmı
4 gündür aynı koyuluk ta cıkıyor, bilemedim ki, koyulasma sı gerekmez mıydı, sen yarın sabaha kan testi ver cnm uğasma bunlarla, kan en garantisibuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Öyle yaparım artık bilemedim ve yoruldum4 gündür aynı koyuluk ta cıkıyor, bilemedim ki, koyulasma sı gerekmez mıydı, sen yarın sabaha kan testi ver cnm uğasma bunlarla, kan en garantisi
Eger kan da cıkarsa amenna, cıkmazsa testin hatasıdır, hatta firmayı sikayet etÖyle yaparım artık bilemedim ve yoruldum
Ama bu testten kaç tane yaptım işk defa böyle çıktı iyi bir test buEger kan da cıkarsa amenna, cıkmazsa testin hatasıdır, hatta firmayı sikayet et
Hergun olanda deil de 2 güne bir yaptıgında koyulasma olması gerekırdı, acaba kımyasal mı olcakAma bu testten kaç tane yaptım işk defa böyle çıktı iyi bir test bu
Kimyasala bile razıyım en azından gebe olup sağlıksız oluyor ama gebe kalabildiğini anlıyorsunHergun olanda deil de 2 güne bir yaptıgında koyulasma olması gerekırdı, acaba kımyasal mı olcak
Ahhh ah 2 bucuk sene bi kimyasal olsa razı olcam diye gectı benım de, İnsallahh saglıklı bi gebelik olur cnm, Gonlunu ferah tut, sabah ınsallah kan testinde güzel Bi sonuc gorursunKimyasala bile razıyım en azından gebe olup sağlıksız oluyor ama gebe kalabildiğini anlıyorsun
Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarızAhhh ah 2 bucuk sene bi kimyasal olsa razı olcam diye gectı benım de, İnsallahh saglıklı bi gebelik olur cnm, Gonlunu ferah tut, sabah ınsallah kan testinde güzel Bi sonuc gorursun
Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarızEn güzeli yarın sbah kan verin
Yarın bat kuu olmazsam tekrarlıcam testi ama umarım hamilelik yoksa gecikme yaşamamminseo bugün test yaptın mı kuzum
Çatlatma iğnesi vurulacaksan yumurtlama dönemindeydin şuan hamile olman imkansız kiBugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız
Canım ben kimyasal geçirdiğimde gittikçe rengi açıldı ve 4 günde kayboldu 4.82 beta hcg de kanamam başladı.. regl tarihimden 4 gün sonra. Sende rengi aynı gibi henüz idrara geçmiyordur inşallah.Kimyasala bile razıyım en azından gebe olup sağlıksız oluyor ama gebe kalabildiğini anlıyorsun