- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de aynı böyle çıkıyor ya 3 gün geciktim koyulaşmıyorAz önce yaptım yine silik çıktı
mesajınızı şimdi gördüm Allahım sağlıkla mutlulukla kucağınıza versin zamanında inşallahKanamam olmuştu benim progeston kullandım bulantıdan bende çok çektim canım
Kan ver bide belki kanda çıkarBenim de aynı böyle çıkıyor ya 3 gün geciktim koyulaşmıyor
Pazartesi ilk işim o olacak inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinKan ver bide belki kanda çıkar
Pazartesi ilk işim o olacak inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
9Evet o yüzden eski arkadaşım görüşmüyorum konuşmuyorum ne zaman beni görse hemen oğlunu anlatıyor bencil
Suan bende öyle akinti var ayiptir söylemesi demin fark ettm dün ilsiki oldu bugün yarin olsnmu yoksa yarn mi kacircam diye korkuyorum...Canım akıntı bu.. şeffaf kokusuz kaygan yapışkan bi akıntı Benim yumurtlamadan bir veya iki gün önce gelince anlıyorumki yumurtlama olucak..
canım en doğrusu bir gün ara vermeniz olacaktır 72 saat yaşıyor zaten rahmimize giren spermlerKizlar akintim basladi bugün sefhaf renksiz ve sünen cinsten yumurtlama 1 2 güne olur degilmi? Dün iliski oldu bugünde olmalimi yarn yetelri olurmu kacircaz diye korkuuyorum...
Canım iyisin umarım? Kanaman durdu mu?mesajınızı şimdi gördüm Allahım sağlıkla mutlulukla kucağınıza versin zamanında inşallah
benimde kanamam oluyor ben 5+3 üm 5. haftaya girer girmez kırmızı kan gelmeye başladı iki gün üst üst acile koştuk tabi hemen
protestan verildi zaten iğne kullanıyorum sizin nasıl oldu kanamanız ne kadar sürdü
iyiyim tatlım perşembe gece 1 gibi oldu bir de cuma günü akşam 6 gibi bildiğimiz kırmızı kan gördüm düşük riskin var demiyorum çok yüksek düşük riskin var dedi doktor şimdilik çok şükür bir şey yok salı gününe doktor randevumuz var keseyi perşembe gece acilde gördükCanım iyisin umarım? Kanaman durdu mu?
Tamam canm cok tsklercanım en doğrusu bir gün ara vermeniz olacaktır 72 saat yaşıyor zaten rahmimize giren spermler
1 gün dinlenin ki spermler daha verimli olsun olgunlaşan spermler gelsin doktorlar söylüyor bunu
Allah iyiligini versin insallah tekrarlatmasiniyiyim tatlım perşembe gece 1 gibi oldu bir de cuma günü akşam 6 gibi bildiğimiz kırmızı kan gördüm düşük riskin var demiyorum çok yüksek düşük riskin var dedi doktor şimdilik çok şükür bir şey yok salı gününe doktor randevumuz var keseyi perşembe gece acilde gördük
rica ediyorummmTamam canm cok tskler
Yaa bi daha olmasın inşallah üzüldüm yat sürekli sende pıhtılaşma var mıydı?iyiyim tatlım perşembe gece 1 gibi oldu bir de cuma günü akşam 6 gibi bildiğimiz kırmızı kan gördüm düşük riskin var demiyorum çok yüksek düşük riskin var dedi doktor şimdilik çok şükür bir şey yok salı gününe doktor randevumuz var keseyi perşembe gece acilde gördük
yatıyorum zaten inan ki etlerim çürüdü uyuştum artıkYaa bi daha olmasın inşallah üzüldüm yat sürekli sende pıhtılaşma var mıydı?
masalkzz da da aynı sıkıntı vardı canım bak o da iğne vuruluyor kanamaya ilgili falan bilgisi Vardır yardımcı olur sana, o da yaşamış çünkü benzer şeyler. İnşallah riskli dönemi sağsalim atlatırsınızyatıyorum zaten inan ki etlerim çürüdü uyuştum artık
evet balım her gün iğne vuruyorum kendime ve o kadar zor bulunuyor ki maleseff
amin canım benim inşallah sürekli kontrol ediyorum artıkmasalkzz da da aynı sıkıntı vardı canım bak o da iğne vuruluyor kanamaya ilgili falan bilgisi Vardır yardımcı olur sana, o da yaşamış çünkü benzer şeyler. İnşallah riskli dönemi sağsalim atlatırsınız