- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
biz gemiyi terkedemeyiz biliyosun kazık çaktık demir attık eğer olur da bi gün gebe kalırsak çocukların göbek bağınu bu topiğe gömcezGitme hayalleri kuruluyor... Gidin gidin @fiona13 senle ben dükkanı kapatıcaz galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz gemiyi terkedemeyiz biliyosun kazık çaktık demir attık eğer olur da bi gün gebe kalırsak çocukların göbek bağınu bu topiğe gömcezGitme hayalleri kuruluyor... Gidin gidin @fiona13 senle ben dükkanı kapatıcaz galiba
Aynen ya hahahahbiz gemiyi terkedemeyiz biliyosun kazık çaktık demir attık eğer olur da bi gün gebe kalırsak çocukların göbek bağınu bu topiğe gömcez
ıns hamiş kalırız ama kalsak bile ben gıtmemGitme hayalleri kuruluyor... Gidin gidin @fiona13 senle ben dükkanı kapatıcaz galiba
Ay kuzum yaaa hep beraber gideriz inşallah bir gün elbet hepimiz o topiklere gideceğiz inşallahhhhGitme hayalleri kuruluyor... Gidin gidin @fiona13 senle ben dükkanı kapatıcaz galiba
Hamile kalanlar biiir biiiir o atlara binip gittiler gitmeyin, terketmeyin biziıns hamiş kalırız ama kalsak bile ben gıtmem
ben geldiğim yeri unutmamHamile kalanlar biiir biiiir o atlara binip gittiler gitmeyin, terketmeyin bizi
Wooow i like itben geldiğim yeri unutmam
Bende varım bende nick değiştirdim ben hamile kalsam da çıkmam burdanGitme hayalleri kuruluyor... Gidin gidin @fiona13 senle ben dükkanı kapatıcaz galiba
Ay Bsrbsr35 pcoscuk olmuş yaaa sana güveniyorumBende varım bende nick değiştirdim ben hamile kalsam da çıkmam burdan
Cnm sen gitmeyesin önden insallah sen çekersin basi yutarsın bu dedikleriniGitme hayalleri kuruluyor... Gidin gidin @fiona13 senle ben dükkanı kapatıcaz galiba
Dün kaset test yaptım negatif çıktıhanımlar var mı gelen giden ?
@gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY @Rojda56 18.12.2020 13 AY @KelebekkB 18.12.2020 7 AY F flamee 19.12.2020 2 AY @aybukee34 19.12.2020 3 AY
İnşallah yaa kuzum inşallah çok istiyorum Allahın izniyleGeminiWoman da var Rabbim peşpeşe güzel haberler vermek nasip eylesin inşallah batdaşlar
Sen kendinmi yaptın iğneyi çok karmakarışık duygu içindeyim ya olmazsa diye tedirginim allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahDolapta tut canım bişey olmaz yumurta bölümüne koyun diyorlar. Göbekten etini sıkarak kendin vurabilirsin hiç acımıyor. İlacı verdikten sonra bi 30 sn bekle hemen çıkarma
Ben seni bırakamam biliyorsun kiGitme hayalleri kuruluyor... Gidin gidin @fiona13 senle ben dükkanı kapatıcaz galiba
Nick name nasıl değiştirdiniz bende değiştirmek istiyorumBende varım bende nick değiştirdim ben hamile kalsam da çıkmam burdan
Canım ben İnstagramda ovulasyon_takibi_2019 sayfasından alıyorum 20 ovulasyon 2 gebelik testi 50 tl biraz pahalı gelebilir ama hiç bozuk çıkmadı şimdiye kadar üstelik hassas testlerGittigidiyordan aldım laboquick markası malesef coklu alınca içinden bozuklarda cıkıyo gecen ayda 3 tanesi bozuktu 10 testin içinden
Mekanın sahibi mekanını terkeder mi kız hiçCnm sen gitmeyesin önden insallah sen çekersin basi yutarsın bu dediklerini
Evet canım. Değişik bi tecrübe eşime yaptıracaktım aslında ama O gün nöbetçiydi mecbur kendim yaptım ama hiç korkma acı vs. Hissetmiyorsun youtube videolar var nasıl yapıldığını anlatan. Olmazsa da bi dahaki aya canım hakkımızda hayırlısıSen kendinmi yaptın iğneyi çok karmakarışık duygu içindeyim ya olmazsa diye tedirginim allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben seni bırakamam biliyorsun ki
tam bana yakışır bir ismim olsun dedimAy Bsrbsr35 pcoscuk olmuş yaaa sana güveniyorum
Hesap detaylarına tıklayın orda değiştiri görebilirsinizNick name nasıl değiştirdiniz bende değiştirmek istiyorum
Dünyaya düşen ilk pcos damlasıtam bana yakışır bir ismim olsun dedim