Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşine de durumu izah edip dr götürmesini istemekten başka çözüm gelmiyor aklıma malesefYok ariyacagim doktor yok malesef tekte birakmiyorlar burda dışarı felan biraz eski kafa hala da
İyi de bu sağlık önemli bişey olabilir...
[/QUOTE
Anladım çok tesekur ederimEşine de durumu izah edip dr götürmesini istemekten başka çözüm gelmiyor aklıma malesef
Bu arada kanama veya değişik renkli kokulu falan akıntı var mı?Anladım çok tesekur ederim
Ben sipariş verdim yarın elime ulaşacak bende erken yumurtlamadan şüpheleniyorum akıntım var çnkü beyaz oldu bugündekızlar yumurtlama testlerinizi adet biter bitmez başlayın bence çünkü bu ay takvime göre yumurtlama 21 eylül gösteriyordu ama testte 16-17 pik gördüm bence riske atmayın
Yok dün akıntim biraz vardı ne kanama ne akıntı sanki rahmin şişmiş böyleBu arada kanama veya değişik renkli kokulu falan akıntı var mı?
akıntı değiştiyse yine de değerlendir derim :)Ben sipariş verdim yarın elime ulaşacak bende erken yumurtlamadan şüpheleniyorum akıntım var çnkü beyaz oldu bugünde
Yarın sabah en yakın sağlık ocağına gidin, şikayetlerinizi anlatın. Muhtemelen gebelik testi yaparlar, akşamına sonucu e-nabızdan öğrenirsiniz. Eğer bunu da yapamayacaksanız eczaneden gebelik testi aldırmaya çalışın. Orda çıkar belki.Yok ariyacagim doktor yok malesef tekte birakmiyorlar burda dışarı felan biraz eski kafa hala da
Dün degerlendrdim bugünde degerlendirsemmi acaba yoksa yarınmı degerlendrsem spermler çoğalsın dyeakıntı değiştiyse yine de değerlendir derim :)
Anladım çok tesekur ederim Allah razı olsunYarın sabah en yakın sağlık ocağına gidin, şikayetlerinizi anlatın. Muhtemelen gebelik testi yaparlar, akşamına sonucu e-nabızdan öğrenirsiniz. Eğer bunu da yapamayacaksanız eczaneden gebelik testi aldırmaya çalışın. Orda çıkar belki.
2 günde bir bence en ideal olanı dünü değerlendirdiysen bi gün boşluk verebilirsin canımDün degerlendrdim bugünde degerlendirsemmi acaba yoksa yarınmı degerlendrsem spermler çoğalsın dye
Ben forumda Türk kahvesinin faydalı olduğunu okumuştum. Dilerseniz eşinize bi Türk kahvesi içirip bugünü de değerlendirebilirsinizDün degerlendrdim bugünde degerlendirsemmi acaba yoksa yarınmı degerlendrsem spermler çoğalsın dye
Ay çok skur bende rahatladm şuan iğne çok acitiyormuYok sorun değilmiş, burdaki arkadaşların çoğu o şekilde iğne yaptırmış hatta hamile olan bile var. Kafam rahat sağolsunlar beni rahatlattılar.
bence birer gün arayla dene canımDün degerlendrdim bugünde degerlendirsemmi acaba yoksa yarınmı degerlendrsem spermler çoğalsın dye
Gelsin bebişKızlar dünden bugüne koyulaşma var
bence birer gün arayla dene canım