- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Buda olmazsa tüp bebek, hiç düşünmek bile istemiyorum inan. Stresi ayrı bir dert, parası ayrı dert, en az 3 bin euro.Ha tmm o zamann, bana tam saat vermıstı, o yuzden soyledım cnm ❤rahatla aşılamaya odaklan artık, bol bol dua et
Tabii ki de var kuzu. İnşallah tıtmuşturKizlar 16-17 eylul pik gordum iki gunu degerlendirdim ancak sonra siliklestigi gunu degerlendiremedim ertesi gunu degerlendirebildim sizce yinede sansim var mi?
Şansın var tabiki canım inşallah tutunmuştur bebişKizlar 16-17 eylul pik gordum iki gunu degerlendirdim ancak sonra siliklestigi gunu degerlendiremedim ertesi gunu degerlendirebildim sizce yinede sansim var mi?
Olacağı varsa O iki gün bile fazlasıyla yeterli aslında, sperm ortalama 72 saat yaşıyor, hatta yumurtalar 24 saat yaşıyor diye biliriz ama bazı kişilerde yumurtalıklar çatladıktan 48 saate kadar döllenmeyi bekleyebiliyormuş. Buda yumurtamızın kaliteli oluşuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.Kizlar 16-17 eylul pik gordum iki gunu degerlendirdim ancak sonra siliklestigi gunu degerlendiremedim ertesi gunu degerlendirebildim sizce yinede sansim var mi?
Rabbim ol diyince bi bahane oluyor işteOlacağı varsa O iki gün bile fazlasıyla yeterli aslında, sperm ortalama 72 saat yaşıyor, hatta yumurtalar 24 saat yaşıyor diye biliriz ama bazı kişilerde yumurtalıklar çatladıktan 48 saate kadar döllenmeyi bekleyebiliyormuş. Buda yumurtamızın kaliteli oluşuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Amin canım hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inş Rabbim en hayırlısını en güzelini versin hakkımızda inşallah@Selin1998Sohrab @ba22 Hirasarem @Yellowpepper listeye eklendiniz canlar. Uğurlu gelsin
@2 kiz annesi @nurhan2734 kaç aydır istediğinizi yazarsanız sizi de ekleyeceğim kızlar
Benide ekler misin 2. Ay denememiz bu ayAmin canım hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inş Rabbim en hayırlısını en güzelini versin hakkımızda inşallah
Günaydın canım kullanıyorum ben de onu güzel uygulamaGünaydın kızlarrFemometer diye bir uygulama keşfettim, adet takvimi ve aynı zamanda yumurtlama testinin fotoğrafını çekiyorsunuz ve kendisi algılıyor yunurtlama günü testimin fotoğrafını çektim %126 lh dedi mesela çatlama olanı çektim %32 lh dedi,yumurtlamaya göre de batı düzenliyor filan, güzel bir uygulama indirin
Bak aynı durumdayız, ben de olmazsa tüp bebek düşünüyorum artık , ama içimden güzel şeyler gecıyorBuda olmazsa tüp bebek, hiç düşünmek bile istemiyorum inan. Stresi ayrı bir dert, parası ayrı dert, en az 3 bin euro.
Dediğin gibi bol dua ve pozitif olacam bu ay
Seni seviyorumSohrab ❤
Kaset testlerden yüklenebiliyor mu canım ona, algılıyor mu, illa şerit test mi olmalı.Günaydın kızlarrFemometer diye bir uygulama keşfettim, adet takvimi ve aynı zamanda yumurtlama testinin fotoğrafını çekiyorsunuz ve kendisi algılıyor yunurtlama günü testimin fotoğrafını çektim %126 lh dedi mesela çatlama olanı çektim %32 lh dedi,yumurtlamaya göre de batı düzenliyor filan, güzel bir uygulama indirin
E bi zahmet olsun o kadar üstünden 2 saat geçmişKızlar bugün dayanamayıp test yaptım tertemiz negatif çıktı. Yarım saat sonra da hala negatifti. Hiçbir şekilde çizgi yoktu.?Sonra uyumuşum kaltıgımda testte hafif slik çizgi gördüm ama 2 saat sonra falan bir sey ifade eder mi
günaydın,Günaydın güzel haberler aldığımız bir gün olsun
Senin bilmediğin bir problemi olabilir, sıkıntısı olabilir, derdi olabilir.. ... Ya da ne bilim ereksiyon olamıyordur. Erkeklik gururuna dayanamayıp demez yorgunum, hastayım der canım.BEN iyi değil bat arkadaşım, bugün çift çizhi gördüm ovülasyonda akıntı da geldi karnım da ağrıyor sağ taraf , ama eşim bırak çocuk yapmayı yanıma bile uğramıyor, istiyorum diyor ama yok, hadi sevgiyle aşkla yapalım diyorum ına da yok ovülasyon gününde olsun bari yapalım yok, benim kocam beni sevmiyor bence benden çocuğu olsun istemiyor , insan karısını arzular, habire yorgunum diyor seksi olmaya çalışsam konik olmuşsun deyip gülüyor, ne yapıcam bilmiyorum olmuyor vazgeçeyim en iyisi aylar sonra ilk kez ovülasyon gördüm
GünaydınnnGünaydın güzel haberler aldığımız bir gün olsun
en yapıyorum canım. Yardımcı olabilirimKızlar ovu takibi yapan var mı beraber yapalım
Var bir tuhaflık, o zaman bebek düşüncesi biraz kafasında oturmamış olabilir mi?BEN iyi değil bat arkadaşım, bugün çift çizhi gördüm ovülasyonda akıntı da geldi karnım da ağrıyor sağ taraf , ama eşim bırak çocuk yapmayı yanıma bile uğramıyor, istiyorum diyor ama yok, hadi sevgiyle aşkla yapalım diyorum ına da yok ovülasyon gününde olsun bari yapalım yok, benim kocam beni sevmiyor bence benden çocuğu olsun istemiyor , insan karısını arzular, habire yorgunum diyor seksi olmaya çalışsam konik olmuşsun deyip gülüyor, ne yapıcam bilmiyorum olmuyor vazgeçeyim en iyisi aylar sonra ilk kez ovülasyon gördüm