Kesinlikle aşı yapılması taraftarıyım.Kızlar böyle bişeye denk geldim bugünhadi ortalığı biraz karıştırayım aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben yaptırılması taraftarıyım...
aşının illa ki yan etkisi oluyor kuvvetli bir ilaç sonuçta fakat ben de faydasının daha fazla olduğunu düşünenlerdenim kızamık aşısı olmayan kuzenimin nasıl kızamık geçirdiğini gördükten sonra, bebeklikte özellikle bu tarz hastalıkları ağır geçmek kalıcı hasarlar veriyor bunu göze alamam heralde... otizme sebep oluyor diyorlar ama otizm sonradan kazanılan bi hastalık değil annenin hamileyken kullandığı bi ilaç,sigara alkol tüketimi,vücudundaki toksin, genetik faktörler, psikolojisi hatta yaşadığı bölgenin hava kirliliği bile bebeği etkileyip otizme sebep olabiliyormuşKesinlikle aşı yapılması taraftarıyım.
Bir yerde tıp dünyasının ilaç firmalarıyla işbirliği içinde olup ilaçları bile isteye tam iyileştirici güçte üretmedikleri yazıyordu ve bu röportajı veren çok büyük bir ilaç firmasının CEO su imiş..
Gel gelelim konu böyle ise o zaman doktora gitmenin tedavi olmanın da bir mantığı yok hepsi aynı kapıya çıkıyor.
Şu an sağlık ocaklarında zatürre aşısı yapılıyormuş ben yeni öğrendim ve insanlar bu aşıları yaptırmak için adeta kuyruk randevuyla yapılıyor sanırım yer yok. Koronadan mütevellit zatürre korkutuyor artık ama zaten korkulacak bir hastalıktı.
Yine aynı kapıya çıkıyor bana göre .
Kesinlikle katılıyorum. Aşı ilaç vs hepsinin yan etkisi var tabii ki ama sonuçta şu an yediğimiz meyve sebzeki zirai ilaç veya hormonlar kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum. En basiti grip aşısı bile yaptırınca birkaç gün insanın bi şaftı kayıyor.aşının illa ki yan etkisi oluyor kuvvetli bir ilaç sonuçta fakat ben de faydasının daha fazla olduğunu düşünenlerdenim kızamık aşısı olmayan kuzenimin nasıl kızamık geçirdiğini gördükten sonra, bebeklikte özellikle bu tarz hastalıkları ağır geçmek kalıcı hasarlar veriyor bunu göze alamam heralde... otizme sebep oluyor diyorlar ama otizm sonradan kazanılan bi hastalık değil annenin hamileyken kullandığı bi ilaç,sigara alkol tüketimi,vücudundaki toksin, genetik faktörler, psikolojisi hatta yaşadığı bölgenin hava kirliliği bile bebeği etkileyip otizme sebep olabiliyormuş
Tabi ki öyle sonuçta ilaçlara alerjisi olan insanlar var bunlar konu dışı..aşının illa ki yan etkisi oluyor kuvvetli bir ilaç sonuçta fakat ben de faydasının daha fazla olduğunu düşünenlerdenim kızamık aşısı olmayan kuzenimin nasıl kızamık geçirdiğini gördükten sonra, bebeklikte özellikle bu tarz hastalıkları ağır geçmek kalıcı hasarlar veriyor bunu göze alamam heralde... otizme sebep oluyor diyorlar ama otizm sonradan kazanılan bi hastalık değil annenin hamileyken kullandığı bi ilaç,sigara alkol tüketimi,vücudundaki toksin, genetik faktörler, psikolojisi hatta yaşadığı bölgenin hava kirliliği bile bebeği etkileyip otizme sebep olabiliyormuş
kuzum kuruma çizgisi olabilir 10 dk içinde çıkmadıysa
Evet tam çöpe atarken görünce size sorayım dedm hayır çıkmadı canım 10 dkkadakuzum kuruma çizgisi olabilir 10 dk içinde çıkmadıysa
İlk on dk sonrasını dikkate alma canımKızlar bugün dayanamayıp test yaptım tertemiz negatif çıktı. Yarım saat sonra da hala negatifti. Hiçbir şekilde çizgi yoktu.?Sonra uyumuşum kaltıgımda testte hafif slik çizgi gördüm ama 2 saat sonra falan bir sey ifade eder mi
İnşallahhhhh canımmmmmyaaaaa inşallah vardır bekle mutlakaa
İnşallahhhhh canımmmmm
Ayy AblaKuzum ilk kez denedimSevdim gerçi rahatlatıyor cidden. Ama işte ölçü şekil vs olmayacak bana demek ki. Bırakıcaksın burdan adanaya kadar dümdüz öreyim
Ayy bende gün sayıyorum bekelemek ne kadar zoraynı ben de bekleme modu kuzu
Olur valla kuzum da benimki kuzeye güneye kayma yapıyoAyy AblaKazakistana kadar ör bende burdan sana kadar örerim bulusalim
Kız senin ne işin var Kazakistan daAyy AblaKazakistana kadar ör bende burdan sana kadar örerim bulusalim
Her ay sil baştan bu son bekleyişimiz olsunAyy bende gün sayıyorum bekelemek ne kadar zor
Çabucak geçsinAyy bende gün sayıyorum bekelemek ne kadar zor