Haaa birde o var değilmi çok güldürdün beniOlur valla kuzum da benimki kuzeye güneye kayma yapıyo
Rabbim o güzel kalbine keder vermesin yüzün hep gülsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaa birde o var değilmi çok güldürdün beniOlur valla kuzum da benimki kuzeye güneye kayma yapıyo
Inşallah abla sabrim tükendi diyosun sonra bir bakmışsın hala ayaktasin Rabbim kaldiramiyacagimiz yükvermesinHer ay sil baştan bu son bekleyişimiz olsun
Hepimiz gülelim canım benimHaaa birde o var değilmi çok güldürdün beni
Rabbim o güzel kalbine keder vermesin yüzün hep gülsün
Harikasın kuzumTürkçem nasıl ablalarım Türkiyeyi Türk dilini çok seviyorum
Burada doğdum büyüdüm abla dedelerden dedelerden burdayız ÖzbeğimKız senin ne işin var Kazakistan da
Hadi bakalım yavru davşanlarKızlar bende işlem tamam artık beklemeye geçtim adete kadar hadi bakalım
Kız abla deme bana kendimi yaşlı hissediyorum 27 yaşındayım benInşallah abla sabrim tükendi diyosun sonra bir bakmışsın hala ayaktasin Rabbim kaldiramiyacagimiz yükvermesin
Vay vay vay maşallah Kazakistan'a çok makine gönderdimBurada doğdum büyüdüm abla dedelerden dedelerden burdayız Özbeğim
operation is completedKızlar bende işlem tamam artık beklemeye geçtim adete kadar hadi bakalım
Bekleme yapma adete kadar denemeye devamKızlar bende işlem tamam artık beklemeye geçtim adete kadar hadi bakalım
Özür dilerim siteye girince herkese abla demeye almışmışım.Kız abla deme bana kendimi yaşlı hissediyorum 27 yaşındayım ben
Eltim 27 yaşında abla dememi beklemişKız abla deme bana kendimi yaşlı hissediyorum 27 yaşındayım ben
Nasıl bir makine ?Vay vay vay maşallah Kazakistan'a çok makine gönderdim
Özür dileme kuzum şaka yapıyorum ama abla resmi geliyo bana sen kaç yaşındasın canımÖzür dilerim siteye girince herkese abla demeye almışmışım.
Fırın kuzum büyükNasıl bir makine ?
O biraz kompleks yapmış ben kardeşime bile abla dedirtmiyorum kanka kardo öyleyizEltim 27 yaşında abla dememi beklemiş
Ama dememiştim. Ismi ile çağırıyorum başta alışamadı sonra alıştı
Sonraki ay 11 de 22 olucamÖzür dileme kuzum şaka yapıyorum ama abla resmi geliyo bana sen kaç yaşındasın canım
Kardeşimle yaşıtsınSonraki ay 11 de 22 olucam