Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaa inşallah vardır bekle mutlakaaKızlar biliyosunuz bata 4 gün var dayanamadım biraz önce test yaptım silik çizgi görüyorum ? Ama yinede bata kadar bekleyecem
bak onu sormadım ama şeker hastası değilsin dedi ya o kadar yoğunuz ki eksik personeliz bu hafta inan kafam çok dalgın buraya bile bakamadım. eve gidince adam akıllı tahlilleri başka bir doktora da göndeerecğim. tabi eve gidebilirsemE İnsülin direnci var mıymış canım peki
amiin inşallah ya..beklemekte zor vallaBendede aynisi var 3 ekimde regl olucam inwallah guzel haberleri aliriz
Çıkarıyorum zatenTam olgunluk çagı daha ne istiyon keyfini cıkar işte
Kuzu ben şişi tutuyorum da noluyoBen su orguyu bir ogrenemedim ya bende atki kazak bere falan ormek istiyordum gecen kis niyetlendim anam şiş tutamıyorum ben daha
Giymez ki cengaver kışın bile tarzan gibi geziyokocana giydir hahahah
çok merak ettim kuzu eğer 7 lerden 1.70 lere düştüyse çok iyi ilaç falan da içmedin di mi ?bak onu sormadım ama şeker hastası değilsin dedi ya o kadar yoğunuz ki eksik personeliz bu hafta inan kafam çok dalgın buraya bile bakamadım. eve gidince adam akıllı tahlilleri başka bir doktora da göndeerecğim. tabi eve gidebilirsem
Ay sesli güldüm yaaa ablaaa ben de çok örgü örerim çok severim örmeyi senin ilkmi ? Niye öyle oldu ki tiğ büyük olmasınSıkıntıdan örgü örmeyi öğrendim demiştim ya. Malum kış geliyor kendime patik örüp deneyeyim dedim. Ölçüsünü aldım 35 numaraya göre. Sonuç 43 numara
yok kuzum içmediö hiç bişiy sadece bi ara pco seti içmiştim işte oçok merak ettim kuzu eğer 7 lerden 1.70 lere düştüyse çok iyi ilaç falan da içmedin di mi ?
o düşürüyomuymuş direnci içeriği neydi onun keten yağı falan mı demiştinyok kuzum içmediö hiç bişiy sadece bi ara pco seti içmiştim işte o
Hahaha kocana ver o giysinSıkıntıdan örgü örmeyi öğrendim demiştim ya. Malum kış geliyor kendime patik örüp deneyeyim dedim. Ölçüsünü aldım 35 numaraya göre. Sonuç 43 numara
Hahah kızlar naptınız ya ne kdar çok örmüşsünüz öğrendik diye hızınızı alamadınız galiba valla ben de bir kazak örmüştüm nişanlıyken. Kazağın yakasını oydum, sonuç baya döşü bağrı açık bir kazak oldu yakadan ben geçerim öyle düşününhahaha ben de çok severim kışın sıkıntıdan bebek battaniyesi başlamıştım çift kişilik battaniye oldu maşallah 10 yaşına kadar götürür çocuğu
Hadi bakalım inşallahCanim biliyomusun bende 3ekimde olucam ayaklarim buz kesiyir karnimda gergirn wiwlik var oyle bir midem bulaniyorki gozlerim doluyo inwallah olur
Benim de bu konularda hiç becerim yok yaBen su orguyu bir ogrenemedim ya bende atki kazak bere falan ormek istiyordum gecen kis niyetlendim anam şiş tutamıyorum ben daha
Kızlar böyle bişeye denk geldim bugün hadi ortalığı biraz karıştırayım aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben yaptırılması taraftarıyım...
Sağol canım çalışıyordum yeni geldim eve Ne yapıyım düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep takvimde sen ne yapıyorsun
Kuzum ilk kez denedim Sevdim gerçi rahatlatıyor cidden. Ama işte ölçü şekil vs olmayacak bana demek ki. Bırakıcaksın burdan adanaya kadar dümdüz öreyimAy sesli güldüm yaaa ablaaa ben de çok örgü örerim çok severim örmeyi senin ilkmi ? Niye öyle oldu ki tiğ büyük olmasın
Kahkaha attım gözümden yaş geldi yeminleHahaha kocana ver o giysin
Hahah kızlar naptınız ya ne kdar çok örmüşsünüz öğrendik diye hızınızı alamadınız galiba valla ben de bir kazak örmüştüm nişanlıyken. Kazağın yakasını oydum, sonuç baya döşü bağrı açık bir kazak oldu yakadan ben geçerim öyle düşünün
Hadi bakalım inşallah
Benim de bu konularda hiç becerim yok ya
aynı ben de bekleme modu kuzuSağol canım çalışıyordum yeni geldim eve ☺ Ne yapıyım düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep takvimde sen ne yapıyorsun