- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
Can
Canım insülinin normal değer aralığındavar mu yok mu kuzu acaba bilemedim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım insülinin normal değer aralığındavar mu yok mu kuzu acaba bilemedim ben de
Eğer sonuçlarda bir aksilik çıkarsa muayene olacak tabi yada anlayamazsak olacakayrıca muayene olmaya gerek varmı?
Yaa hadi inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsınız, yaptırınca beni de bilgilendirir misinbenim eşim de verecek aynı testi ama biz kendimiz yaptırmak istedik yani doktor istemedi..
hastane araştırdık çalıştığı yere yakın bir özel hastane var biraz da sakin bir yer orada karar verdik
hafta içi mesai saatlerinde yapıyorlar öyle günler sonrasına da randevu vermiyorlar istediği her an yaptırabilir yani
Ama testin içeriği ile ilgili çok bilgim yok ilk kez yaptıracağız
sağol canımYaa hadi inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsınız, yaptırınca beni de bilgilendirir misin ❤
Sağol canım inşallah güzel sonuçlar olur 1 saat içinde çıkıyor dedilersağol canım
tabi ki de önümüzde ki hafta yapmayı planlıyoruz bakalım yazarım buraya
Yoooo ben bu ay guzel degerlendiremedim Adet bitsin düzgün çalışacağımE değerlendiriyodun ne ara atladın ki kuzu?
kötü düşünecek bir şey yok doktor kontrolünde kullanıyorsan zaten sıkıntı olmaz bilinçsiz ve yüksek doz kullanım üzerine konuştukYaaa o kadar ötü düşünmeyin lütfen bak şimdide bunujn telaşı saracak bizi.
piki değerlendirdin mi peki canım ?Ben çatlamayı değerlendiremedim Eylülde
sağol canım inşallahSağol canım inşallah güzel sonuçlar olur 1 saat içinde çıkıyor dediler
Ben testleri oglen 12de yapıyordum, pikten 14 saat sonra iliski olmustu ama olmadipiki değerlendirdin mi peki canım ?
tamamdır çok teşekkürlerBazal dediği hesap yapmana gerek kalmadan doğrudan sonucu veritor canım. Zaten referans değerlerini vermiş yanında.
canım youtube bir gebenin günlüğü videosnu izlersen süper açıklayıcı :)Kızlar ben bu ovülasyon testini hiç almadım yapmadım, pik ne alsam mı ne zaman başlamalıyım? Bide bugün hasta oldum ne zaman kullanayım? Bilen varsa yazabilir mi?
ay evet haklısın abartmadan içeyimLimonlu su iç bari günlük o da kan sulandırıyor
canım çok teşekkür ederim umarım doktor bu sefer doğru yönlendiriyodur beni .Benimkisi gebeliği öğrenir öğrenmez başlayacağız dedi ama herkesin durumu farklıdır belki sana bu kadar erken gerekmiyordur canım, insallah bebeğin seninledir ya Bence gunasiri takip et kan vererek yine de
teşekkür ederim canımmm burda isteyen herkesin güzel haberlerini tez zamanda alırız inşallahcanım senin test pozmiş galiba kaçırmadıysam güzel haberlerle inşallahh
Hadi güzel haber bekliyorum senden de canımBende kan verdim kızlar sonuc 4 gibi cıkcak stres oldum
Ayy hadi bakalım canım heyecanlı şekilde bekliyoruz yaz hemenn buraya umarım güzel haberler gelirBende kan verdim kızlar sonuc 4 gibi cıkcak stres oldum
Tamam canım o zaman giyelim cicilerimiziÜzülme yani canım önemli gün bugün
Gebelik öncesi muayene için ilk gittiğim doktor eşime de spermiyogram önermişti. O doktor bazı laboratuvarların cihazla test sonucu alıp baktığını, bazılarında ise embriyologların mikroskop ile incelediğini ve o sonucun daha iyi yorumlanıp bilgi verdiğini söylemişti. Genelde tüp bebek merkezlerinde embriyologlar inceliyormuş sanırım. Bir de 5 gün ilişki yani boşalma olmaması gerekiyordu testten önce bunu vurgulamıştı. Sonra gittiğim diğer doktor baka bir laboratuvar önerdi ve o da 3 gün boşalma olmamalı testten önce dedi. Hangisi doğrudur bilmiyorum ama bir süre cinsel perhiz mutlaka gerekiyor test yapmadan önce dikkat edin. Y yesilli1 sizi de ilgilendiriyor durum benim bildiklerim bu kadar. Bir de aradığımız yer 100tl demişti ücret olarak. Biz henüz yaptırmadım bir iki ay daha gebelik olmazsa yaptıracağız.benim eşim de verecek aynı testi ama biz kendimiz yaptırmak istedik yani doktor istemedi..
hastane araştırdık çalıştığı yere yakın bir özel hastane var biraz da sakin bir yer orada karar verdik
hafta içi mesai saatlerinde yapıyorlar öyle günler sonrasına da randevu vermiyorlar istediği her an yaptırabilir yani
Ama testin içeriği ile ilgili çok bilgim yok ilk kez yaptıracağız
İnşallah canım sayfayı yenileyip duruyorum hala cıkmadı sonucHadi güzel haber bekliyorum senden de canım