- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
Ben çatlamayı değerlendiremedim EylüldeÜzülme yani canım önemli gün bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çatlamayı değerlendiremedim EylüldeÜzülme yani canım önemli gün bugün
Hayırlı haberler olsunBende kan verdim kızlar sonuc 4 gibi cıkcak stres oldum
fiatı konsunda bilginiz var mı peki?benim eşim de verecek aynı testi ama biz kendimiz yaptırmak istedik yani doktor istemedi..
hastane araştırdık çalıştığı yere yakın bir özel hastane var biraz da sakin bir yer orada karar verdik
hafta içi mesai saatlerinde yapıyorlar öyle günler sonrasına da randevu vermiyorlar istediği her an yaptırabilir yani
Ama testin içeriği ile ilgili çok bilgim yok ilk kez yaptıracağız
Yok kuzum doktor erken vermemi istedi düşük tehlikem olduğu için erkenden iğneye baslayacagım ondanCanım güzel haberler alırsın inşallah... Senin bat gününe varmış daha.. Belirti mi hissettin şimdiden kan verdin..
E değerlendiriyodun ne ara atladın ki kuzu?Ben çatlamayı değerlendiremedim Eylülde
Bol rakamlı olsun sonuç inşallahBende kan verdim kızlar sonuc 4 gibi cıkcak stres oldum
Yaaa o kadar ötü düşünmeyin lütfen bak şimdide bunujn telaşı saracak bizi.Evet otizme sebep olduğu da söyleniyor bazı doktorlar tarafında ben şuan içmiyorum değerler normal çıktı hamile kalırsam başlıcam aylardır içiyorum çünkü
Ay inşallahHayırlı haberler olsun
İnşallahhhhBol rakamlı olsun sonuç inşallah
Ayy hadi inşallah o zaman canım. Hayırlı haberleri bekliyoruzYok kuzum doktor erken vermemi istedi düşük tehlikem olduğu için erkenden iğneye baslayacagım ondan
ben de emin olamadım genelde insülin açlık yazar bazal ilk kez gördüm bilenler aydınlatsınvar mu yok mu kuzu acaba bilemedim ben de
Ay agzından bal damlıyorBol rakamlı olsun sonuç inşallah
Sarmasın kuzu. Rahat ol.Yaaa o kadar ötü düşünmeyin lütfen bak şimdide bunujn telaşı saracak bizi.
İnşallah kuzucumAyy hadi inşallah o zaman canım. Hayırlı haberleri bekliyoruz
Ben de diyorum bana da doktorum aynı şeyi söledi günlük atılyormuş vücutta biriken bir vitamin değil o zate dedi.Yok be kuzum. Aksine faydası varmış. Zarar vermeye fırsat kalmadan vücuttan atılıyormuş zaten.
yaptıracağımız yerde 200 tl dedilerfiatı konsunda bilginiz var mı peki?
Bazal dediği hesap yapmana gerek kalmadan doğrudan sonucu veritor canım. Zaten referans değerlerini vermiş yanında.ben de emin olamadım genelde insülin açlık yazar bazal ilk kez gördüm bilenler aydınlatsın
Ben folbioliü bir aydır bırkatım içmiyorum. Bana da doktor vermişti ama ben gün aşırı içiyordum hergün değil.Canikox @Sohrabb doktorlar her zamanki gibi eksik bilgilendirme yapıyor. Mesela folbiol duymuşsunuzdur mg ına hiç dikkat ettiniz mi? Tam tamına 1 kapsülü 5 MG ve şuan en ucuz folik asit olduğu için bunu kullanan milyonlarca kadın var. Peki bizim günlük almamız gereken folik asit dozu maksimumum nedir 400 MCG (0,4 MG) Aradaki fark ne kadar derseniz tam tamına 12,5 KATI evet dozunda içilen folik asitte bir sıkıntı yok ama doz aşımı malesef riskli ve doktorlar bu ilacı hala hastalarına tavsiye etmeye devam ediyor... ARKADAŞLAR FOLBİOL KULLANMAYIN!!!! DOZUNA DİKKAT EDİN!!!!!
GEBELİKTE AŞIRI VİTAMİN TÜKETİMİ ÇOCUKTA OTİZM RİSKİNİ ARTIRIYOR | MEDİKAL TEKNİK.
Dr dediği doğrultuda hareket canım. Kontrollerini yaptırıyorsundur zaten.Ben de diyorum bana da doktorum aynı şeyi söledi günlük atılyormuş vücutta biriken bir vitamin değil o zate dedi.
ayrıca muayene olmaya gerek varmı?yaptıracağımız yerde 200 tl dediler