Hahahaha kız ne olacak 5 kg almışsın verirsin boyunu bilmiyorum ama 50 hala düşük bir kilo
evet düzen çok önemli ya ben de acıkmadıkça yemiyorum ama o da iyi bişi değil işte mesela çalışırken kahvaltı yapmam öğle yemeğinde baya fena yerim akşama da tok olurum sonra atıştırmalarla geçiştirirşm bu en olmaması gereken şey mesela
bence sen sıkma hiç çok fazlan yok biraz yürüyüşle bile gider o bence
Oo çok iyiymiş gerçekten büyük şans. Arkadaşlıktan tanışıklıktan gelme olunca çok iyi olmuş. Evet haklı ben de kahkaha attım
çok haklısın yani dediğin gibi en özel yerimizi görüyor en özel konuları konuşuyoruz daha ne olacak
Amin inşallah, işte salgına denk gelince veri toplama süreci sekteye uğradı bakalım nasıl gidecek bundan sonrası
bir an önce bitsin artık diyorum ama öğrenciliği de hala seviyorum sanırım kendimi sabote edip iyice uzatabilirim
Benim annemde pıhtılaşma var. Ben de bazı faktörlerin taşıyıcısıyım. Kendim bir felç veya dvt geçirmedim ama yine de önlem olarak ben de kullanıyorum. Bebiş olursa iğneye geçilecek muhtemelen. Geçmiş olsun size de çok
Evet ya yaşam tarzı olsun bunu geçici bir süreç gibi düşünmeyin diyorlar da benim tatlısız bir hayatı geçici olarak düşünmem çok mümkün değil gibi