Çok teşekkür ederim, yandı gitti az kaldı
şaka tabi, tez dönemindeyim az kaldı bakalım. Benim de tıp değil ama yakın diyelim işbirliği halinde çalışıyoruz, biraz daha bu konulara aşinayım en azından.
Araştırmak her zaman önemlidir gerçekten sorgusuz sualsiz doktorun önerisini de kabul etmemek gerekir. Hatta ben kedim rahatsız olduğunda ülke içinde ve dışında pek çok veterinere anlatmıştım durumunu. Hiçbiri bir çare bulamıyordu sebep bulamıyordu en son dayanamayıp veterinerlik alanındaki tez ve makaleleri okumaya başlamıştım hiç alanım olmamasına rağmen
Ama doktora güvendikten sonra açıkçası işine de çok karışan gıcık hasta olmak istemem
şu anda neyse ki güveniyorum, insan içinin rahat etmediği doktorla devam edemez gibime geliyor. O zaman ben de dediklerine şüpheyle yaklaşabilirdim.
minseo haklı bu konuda. Ben de annemden dolayı kötü doktorlarla çok karşılaştım ölümden döndü annem kaç defa onların hatası yüzünden. Ama iyiyi kötüyü bir süre sonra ayırt edebiliyor insan ve imkanı elverdiğince iyi alternatife yönelebiliyor.
Senin doktorla ilişkşne hayran kaldım zaten burada görüyorum yazıp duruyorsun sürekli bir şeyler, hemen cevap alıyorsun. Onu rahatlıkla sorabilmek bile büyük avantaj. Hatta tavşan gibi kısmını bile söylemişsin rahatça
bu çok büyük avantaj gerçekten herkes karşılaşamıyor ne yazık ki