Merhaba konu üzerinden epey zaman geçmiş ama sormak istedim kim çekti filminizi acaba?Biz bu ay ikisini de yaptırdık canım. Eşimin sperm testi Bursa'da özel bir laboratuvarda 190 TL'ye yapıldı. Tüp bebek merkezinden de Ağustos gibi fiyat almıştık 100 tl demişlerdi. Rahim filmi ben Medicana Bursa'da anestezisiz 750 TL'ye çekildim. Anestezili 1000 TL demişlerdi.
Merhabalar sizin hangi hangi genlerinizde mutasyon var ben de var ve hamileyimAnladım çok geçmiş olsun. Benim annemde pıhtılaşma bozukluğu olduğu için biliyorum 38 yaşında felç geçirdi bacağında pıhtılaşma oldu dvt geçirdi 2 3 defa. Bir de kalp krizi geçirdi. Sırf annemde var diye bana bütün Doktorlar hamile kalmadan önce coraspin kullanmamı ve hamile kalınca da iğneyle devam etmemi söylediler. O nedenle sizin 3 düşüğünüz olduğunu duyunca mutlaka öncesinde de iğne olmasa bile coraspin vs verirler diye düşünmüştüm. Yine de farklı bir görüş alın isterseniz ben de heterozigot ve her mutasyon yok bir iki tanesi var sadece. Ona rağmen bana böyle dediler
Merhaba Volkan Aksakallı çekti çok memnun kaldım.Merhaba konu üzerinden epey zaman geçmiş ama sormak istedim kim çekti filminizi acaba?
Merhaba bende bunların hepsinr bakılması dediğim gibi yalnızca annemde olanlara baktırmıştım. Benim mthfr a1298c heterozigot. Normalde tek başına kan sulandırıcı kullanmayı önermeyebiliyor doktorlar ama benim aile öyküm olduğu için doktorum temkinli yaklaşıyor. Siz de mutlaka bu sonuçlarınızı kadın doğum doktorunuzla gerekirse hematoloji doktorundan da görüş olarak görüşün. Çok erken dönemde iğneye başlamak gerekebiliyor. Sağlıkla gelsin bebeğinizMerhabalar sizin hangi hangi genlerinizde mutasyon var ben de var ve hamileyim Eki Görüntüle 2940280
Ben de ona çektirdim. Şu an kime gidiyorsunuz acaba? Gebeliğiniz sağlıkla gitsinMerhaba Volkan Aksakallı çekti çok memnun kaldım.
Peki doğumdan sonra da kan sulandırıcı Önerdi mi?Merhaba bende bunların hepsinr bakılması dediğim gibi yalnızca annemde olanlara baktırmıştım. Benim mthfr a1298c heterozigot. Normalde tek başına kan sulandırıcı kullanmayı önermeyebiliyor doktorlar ama benim aile öyküm olduğu için doktorum temkinli yaklaşıyor. Siz de mutlaka bu sonuçlarınızı kadın doğum doktorunuzla gerekirse hematoloji doktorundan da görüş olarak görüşün. Çok erken dönemde iğneye başlamak gerekebiliyor. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Yine kendisine devam ediyorum. Benim endometriozis hastalığım vardı ve tüplerde yapışıklık olup olmadığına bakmak için çekilmişti. Tedavi öncesi tüplerin açık olduğundan emin olmak istedim. Çok teşekkür ederimBen de ona çektirdim. Şu an kime gidiyorsunuz acaba? Gebeliğiniz sağlıkla gitsin
Neden hsg çekildi acaba?
Henüz doğum sonrasını konuşmadık ama doğumdan sonra da yaklaşık iki hafta kullanıldığını okumuştum. Muhtemelen bana da önerecektir. Çünkü pıhtılaşma eğilimi özellikle doğumdan sonraki ilk günlerde de oldukça yüksek oluyor.Peki doğumdan sonra da kan sulandırıcı Önerdi mi?
Malesef ben dün meriofert iğneye başladımm hapları bitirdik sonuç alamayıncaYok mu kimseden güzel haber
Hayırlısı olur inşallah canım bu iğneyi ilk defa duydum faydasını gör inşallahMalesef ben dün meriofert iğneye başladımm hapları bitirdik sonuç alamayınca
Bende ilk defa duydum cok yaygın değil bakalım fazla yumurta gelişsin istedi heralde doktorHayırlısı olur inşallah canım bu iğneyi ilk defa duydum faydasını gör inşallah, bende adetimi bekliyorum doktora gitmek için değişen bişe yok
Alıntılamamışım
Ay belki yeni bi ilaçtır faydası yüksektir, iyi düşünelim iyi olsunBende ilk defa duydum cok yaygın değil bakalım fazla yumurta gelişsin istedi heralde doktor
Bende en son ağustosta klomen çatlatma iğnesi kullandım sonra doktorum şehir dışına göreve gitti onu bekledim bu ay adetimde tekrar gidicem inşallah.. temmuzdan bu yana 15 te bir adet olmaya başlamıştım bu ay da öyle bekliyordum ama 19. Gün yumurtlama gördüm muhtemel adet tarihim 26 kasım gibi gözüküyor.. değerlendirdim ama her zamanki gibi olmadı hissediyorum bunuYok be kuzum, kaç kişi kaldık ki zatenben tedaviyi bıraktım zaten, 3 aydır kendi halimizde takılıyoruz. Sadece ovülasyonla bakıyorum. Bu ay da olmazsa tekrar femaraya başlamayı düşünüyorum. Reglim 28 kasım, beklemedeyim
Sen nasılsın, nasıl gidiyor sürecin?
Ben de öyle, en son Ağustos'ta klomen ve iğne kullandım ama klomene tövbe ettim. Çok yan etkisi oldu bende. Tekrar gidersem femara isticem yine, en azından femarayla 2 kez gebelik olmuştu, hem de sarsmamıştı beni. Sen neden femara kullanmıyorsun? Hem onda kist olasılığı da çok düşük.Bende en son ağustosta klomen çatlatma iğnesi kullandım sonra doktorum şehir dışına göreve gitti onu bekledim bu ay adetimde tekrar gidicem inşallah.. temmuzdan bu yana 15 te bir adet olmaya başlamıştım bu ay da öyle bekliyordum ama 19. Gün yumurtlama gördüm muhtemel adet tarihim 26 kasım gibi gözüküyor.. değerlendirdim ama her zamanki gibi olmadı hissediyorum bunu
Ne gibi yan etki yaptı sana..bilmiyorum ki doktorum ne uygun görürse ona tamam diyorum.. ilk klomen dediğinde bana iyi gelmeyebilir dedim ben klomen veriyorum dedi güzelde iki yumurtam gelişti ama sonuç alamadık.. şimdi ne verir bilmiyorumBen de öyle, en son Ağustos'ta klomen ve iğne kullandım ama klomene tövbe ettim. Çok yan etkisi oldu bende. Tekrar gidersem femara isticem yine, en azından femarayla 2 kez gebelik olmuştu, hem de sarsmamıştı beni. Sen neden femara kullanmıyorsun? Hem onda kist olasılığı da çok düşük.
Benim de yumurtalarım gelişti onda sıkıntı yok da muhtemelen kist oldu. Hem regl düzenim bozuldu, hem de çok ağrılı yaşadım. Femara daha kaliteli yumurta geliştiriyor. Ben de taşındığım için doktor değişikliği yaptım, o da ısrarla klomen dedi ama ben ikisini de kullandığım için aradaki farkı biliyorum. Femarayla 2 kayıp yaşadım ama o zaman pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum, belki de onunla ilgilidir. Ama bence doktoruna bi danış femarayıNe gibi yan etki yaptı sana..bilmiyorum ki doktorum ne uygun görürse ona tamam diyorum.. ilk klomen dediğinde bana iyi gelmeyebilir dedim ben klomen veriyorum dedi güzelde iki yumurtam gelişti ama sonuç alamadık.. şimdi ne verir bilmiyorum