Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım sanırım @Ayseee1987 de darlık vardı aşılama da Bi sıkıntı yaşamıştı hatta. Rahim ağzı darlığı mı tespit edildi, nasıl anlaşıldı hsg de mi? Bazı doktorlar bunu sorun olarak görürken bazıları spermin geçeceğini savunuyorlar. Ama bence böyle bi sorun varsa orayı açmak mantıklı geliyor bana
Hsgde cubugu iceri alamadi ilaci vermek icin cekilemedim

Canimm 🥰 valla 2 güne bir cagiriyor doktor yumurtaların durumuna bakıyor. Bugün gittim en son. 9 ya da 10 tane yumrtam var ben de saymaya çalıştım içimden 😂 büyük ihtimalle pzt ya da salı toplarız dedi. Cumartesi yine gidicem kontrole. Bir de yaşadığım yerden başka bir ilde doktorum 1 saat 10 dk sürüyor yol. Bakalım hayırlısı. Sen nasılsın?

M minik mucize92 M Masalmina canlarım çok mutlu oldum benim bebek olduktan sonra giremedim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin @ilovemeve Canikox Canikox eczhnm eczhnm goldies16 goldies16 Kocasininprensesi93 Kocasininprensesi93 çok merak ediyorum sizleri bu arada yildizsavascisi yildizsavascisi canim Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana kucağını doldursun hayırlı haberleri aldırsın sanaaa S sporofit canim seninle adet günlerimiz aynıydı takip ediyorduk ordan hatırlıyorum inseALLAH guzel haberler alırsın Rabbim bu güzel cuma akşamı hurmetine elleriniz açıp evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin girmişken hepinizi bir soriym istedimm

M minik mucize92 M Masalmina canlarım çok mutlu oldum benim bebek olduktan sonra giremedim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin @ilovemeve Canikox Canikox eczhnm eczhnm goldies16 goldies16 Kocasininprensesi93 Kocasininprensesi93 çok merak ediyorum sizleri bu arada yildizsavascisi yildizsavascisi canim Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana kucağını doldursun hayırlı haberleri aldırsın sanaaa S sporofit canim seninle adet günlerimiz aynıydı takip ediyorduk ordan hatırlıyorum inseALLAH guzel haberler alırsın Rabbim bu güzel cuma akşamı hurmetine elleriniz açıp evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin girmişken hepinizi bir soriym istedimm
İnşallah canım inşallah 🤲🏻🤲🏻

Canım ben iyiyim çok şükür, bebekle uğraşıyoruz yoğun geçiyor. Sen nasılsın ne kadarlık oldu bebek?

Canimm 🥰 valla 2 güne bir cagiriyor doktor yumurtaların durumuna bakıyor. Bugün gittim en son. 9 ya da 10 tane yumrtam var ben de saymaya çalıştım içimden 😂 büyük ihtimalle pzt ya da salı toplarız dedi. Cumartesi yine gidicem kontrole. Bir de yaşadığım yerden başka bir ilde doktorum 1 saat 10 dk sürüyor yol. Bakalım hayırlısı. Sen nasılsın?
sağol canım iiyiym ben de şükür inşallah güzel güzel yumuşların olsun :) hayırlısı sağlıklıısı olsun gittiğiniz yollara değsin :)
bizi de güncellemeyi unutma olur mu :)

sağol canım iiyiym ben de şükür inşallah güzel güzel yumuşların olsun :) hayırlısı sağlıklıısı olsun gittiğiniz yollara değsin :)
bizi de güncellemeyi unutma olur mu :)
Sağ ol canim benim🥰 bugün kontolre gittim Çarşamba opu var 🌼 ama sanırım donduracak doktorum yumurtaları çünkü baya yumurtam varmış dondurmak en iyisi dedi. Yine Çarşamba bakacak duruma göre 👍

Sağoolasın kuzucumm bizim 1 ayımız kaldı kucağımıza almayı bekliyoruz. Hepiniz dualarımdasınız siz neler yapıyorsunuz

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu inşallah 🤲 Ben tedavi sürecindeyim biraz uzuyor ama sabırla bekliyorum hayırlısıyla bu ay transferim var. Allah razı olsun senden de duaların için inşallah bekleyen herkes mucizesine kavuşur ♥️

Sağoolasın kuzucumm bizim 1 ayımız kaldı kucağımıza almayı bekliyoruz. Hepiniz dualarımdasınız siz neler yapıyorsunuz
Ayyy inseALLAH sağlıkla kucağına allirsin valla bizde bebisle uğraşıyoruz 3 aylık olduk uykusuz geceler yaşıyoruz ama onlar için değer Rabbim bu duyguyu bile herkese yasatsin

Canım yaa çok düşüncelisin çok sağ ol🥰 çıktım opudan 15 yumurta toplanmış duyunca bir şaşırdım 🙊 yarın bilgi verecekler. Bir hafta 10 gün içinde adet olursun o zaman gel dedi. Bakalım inşallah güzel güzel embriyolar oluşsun inşallah 🙏
oh süper canımcım maşallah güzel güzel embriyo olsunlar hemencik tutunsunlar. gelişimi ile ilgili aradılar mı ?
,adet olunca gel dediklerine göre bi sonraki döngüde transfer planlıyor sanırım doktorun, işiniz ras gitsin :)

oh süper canımcım maşallah güzel güzel embriyo olsunlar hemencik tutunsunlar. gelişimi ile ilgili aradılar mı ?
,adet olunca gel dediklerine göre bi sonraki döngüde transfer planlıyor sanırım doktorun, işiniz ras gitsin :)
Canimm evet aradılar ama okuldaydim bugün nöbet filan çok yoğundu yetiemedim aramaya.. Sonra aradım onlar açmadı delircem meraktan🙊🙊 bir daha arayacağım az sonra. Sapik gibi sıkıştırayim bakayım belki bıkıp açarlar telefonu 😂😂😂

Canimm evet aradılar ama okuldaydim bugün nöbet filan çok yoğundu yetiemedim aramaya.. Sonra aradım onlar açmadı delircem meraktan🙊🙊 bir daha arayacağım az sonra. Sapik gibi sıkıştırayim bakayım belki bıkıp açarlar telefonu 😂😂😂
ara ara sen hiç bırakma bebelerin olcak onlar senin peşinizdeyim de taciz et onları :)

ara ara sen hiç bırakma bebelerin olcak onlar senin peşinizdeyim de taciz et onları :)
😂 Aradım şimdi 15 tanesinden 8 tanesi olgun çıkmış. 8 inde de döllenme gördük dedi. Takip edip sizi bilgilendirecegiz dedi.. Sayı gayet iyi gibi Allah'ım çok fire vermeden 5. Güne gider. 5. Gün donduracaklar🙏🙏 dualarını eksik etme canim

Selam kızlar sizlere güzel bi haberle döndüm :) adetimi 3gün geçtikten sonra test yaptım çok silik çıktı.. Eşim yine mi silik dedi yoktur boşver dedi, sonra ertesi günü sabah idrara sıkışıkken test almaya gittim erken gebelik testi varmış sadece ondan aldım test yaptım 2.çizgi biraz daha belirginleşerek çıktı.yani batı 4 gün geçmişti.. hemen koşarak kana gittim sonucum tam 3 saat sonra çıktı ve 8,65 betam.. inşallah 2 gün sonra yükselmiş olur... ben çok mutlu oldum allahım herkesi sevindirsin inşallah:)çok kalppp...

Hanımlar birşey sorabilir miyim? Bu ay doktor klomen verdi ama çatlatma iğnesi vermedi… 10.gün gittiğimde 3 yumurta gelişmişti. Ama eşimden ötürü iğne yapmayalım yavaş yavaş çatlasınlar iki günde bir ilişki olsun dedi.. 16.gün çatlama oldu. Zaten düzenli 2-3 günde bir ilişki şeklinde devam ediyoruz. Sorum şu: Çatlamadan önce gögüste iğne batması gibi oluyordu. Özellikle ilacı kullandıgım günler ciddi ağrı yapmıştı. Şimdi regl 27.günü çatlamanın 10.günü gögüs ağrım ciddi şekilde artmaya başladı. Psikolojik olduğunu biliyorum ama klomen kullanıp bu kadar yoğun yaşayan var mı? Duygusallıktan bahsetmiyorum iğneyi kullandıgımdan beri biri ile konuşsam duygusal olsun olmasın ağlıyorum🤦🏼‍♀️ Normal mi bu kadar doktora gitmem gerekir mi?
Bu arada da gebelik olabilme ihtimali 0 yakın olduğu için o ihtimal üzerinde durmuyorum sadece ciddi bir yan etki ise geç kalmayayım istiyorum 😑

X