Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bende anlmıyorum.. genelde okuduklarıma göre söylüyorum ilaçla güzel büyüten yumurtada aşılama olunca iğneye geçiyorlar amaç ne ki büyüme süresini mi kısaltmak acaba
valla benim iğneyle güzel cevap verdi 2. kutuyu aldırmadı bile dr. bilmiyorum yaa. Denemek için denedik işte o zaman

SELAM KIZLAR BUGÜN NİHAYETİNDE ADET OLDUM KİMYASAL GEÇİRDİKTEN SONRA KANAMAM GELDİ YENİ ADETİMDE 41 GÜN SONRA GELMİŞ OLDU BÖYLE OLAN VARMI BENİM GİBİ DOKTORA YAZDIM AZ GELİYOR AMA DEDİM NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ HİÇ GELMEMESİ SORUNMUŞ

Eklentiler

• 2A01BCB2-C9E6-494F-AD64-8F509A704EC4.jpeg
    2A01BCB2-C9E6-494F-AD64-8F509A704EC4.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 61
SELAM KIZLAR BUGÜN NİHAYETİNDE ADET OLDUM KİMYASAL GEÇİRDİKTEN SONRA KANAMAM GELDİ YENİ ADETİMDE 41 GÜN SONRA GELMİŞ OLDU BÖYLE OLAN VARMI BENİM GİBİ DOKTORA YAZDIM AZ GELİYOR AMA DEDİM NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ HİÇ GELMEMESİ SORUNMUŞ
Canım yardımcı olmak isterdim ama hiç bilgim yok doktoruna güven bence

Benimde transferin 6. Günü bitiyor testim Buda kan yarın versem mi yada daha ileri günde mi bilemedim heyecanlıyım

Eklentiler

• AFB9ABBF-9D8F-4350-81A6-1AFD743D10F9.jpeg
    AFB9ABBF-9D8F-4350-81A6-1AFD743D10F9.jpeg
    157,2 KB · Görüntüleme: 60
  • BE5338D7-FF77-489F-9395-DAFA0265AD73.jpeg
    BE5338D7-FF77-489F-9395-DAFA0265AD73.jpeg
    159,1 KB · Görüntüleme: 58
Yok tatlım yok ben bu ay da tırt 😂 bu sabah test yaptım iğneden sonra 11.gün. Tabii ki negatif. Sen ne zaman test yapacaksın?
Dün iğneden sonraki 14. Günümdü sabahı yaptım negatif, bu sabah leke geldi elendim yani.. doktorumda 2 hafta hastanede yokmuş diğer adetinde gelirsin dedi.. artık yeni ay yeni umutlar demeye de dilim varmıyor🙈😏

Dün iğneden sonraki 14. Günümdü sabahı yaptım negatif, bu sabah leke geldi elendim yani.. doktorumda 2 hafta hastanede yokmuş diğer adetinde gelirsin dedi.. artık yeni ay yeni umutlar demeye de dilim varmıyor🙈😏
Ama senin ümidini kesmen için çok erken 11. Günde çıkmaz ki zaten

Benim de hayalet çizgi de olsa çıkardı mutlaka. Benim durum biraz değişti artık tedavi olmayacağım. Kısmetimizde varsa Allah verir diyorum artık oluruna bırakacağım. Eşime bu konuda çok kırıldım çünkü. Geri vites de atamam 😂

Benim de hayalet çizgi de olsa çıkardı mutlaka. Benim durum biraz değişti artık tedavi olmayacağım. Kısmetimizde varsa Allah verir diyorum artık oluruna bırakacağım. Eşime bu konuda çok kırıldım çünkü. Geri vites de atamam 😂
Belli olmaz ya bi iki gün sonra tekrar dene..Hemen tez karar verme kız adama darılıp☺️ Gerçi vakti gelmediyse tedavi olup uğraşsakta olmuyor..

Belli olmaz ya bi iki gün sonra tekrar dene..Hemen tez karar verme kız adama darılıp☺️ Gerçi vakti gelmediyse tedavi olup uğraşsakta olmuyor..
Ya sinirle büyük konuştum işte geri dönemiyorum 😂 yalvarırsa bakarız 😂😂 aynen öyle kuzum yaa olacağı varsa inan ki en imkansız durumda bile oluyor. Hayırlısı olsun hepimiz için

Dün regl olmam lazımdı. Hala olmadım...
İnşallah bu ay bebiş vardır. :KK16:
Bir şey hissetmiyorum ama, test yapmaya da korkuyorum yine negatif görmemek için. :cry:

X