Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gel🤍 bende cuma günü çatlatma oldum ama sanırım benim vücut adete hazırlanıyor😞😞
Yok be kuzum takıldığın şeye bak.. İğne çok yan etki yapıyor. Ben hiç hissetmediğim hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum. Hormonlar değişiyor sürekli, çok normal. Regl olmayacaksın inşallah bu ay 🙏
hayırlısı olsun canım benimmm bebik olsun inşallahhhh 🥰
Sağolasın canım benim çok amin 🙏☺️ hepimize gelsin bebikler artık

Yok be kuzum takıldığın şeye bak.. İğne çok yan etki yapıyor. Ben hiç hissetmediğim hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum. Hormonlar değişiyor sürekli, çok normal. Regl olmayacaksın inşallah bu ay 🙏

Sağolasın canım benim çok amin 🙏☺️ hepimize gelsin bebikler artık
Ah canım ağzından bal damlıyor ama daha önce hiç hissetmediğim farklı bişey yaşamadım ya hep yaşadığım birşey olunca umudum gidiverdi 😞

Ah canım ağzından bal damlıyor ama daha önce hiç hissetmediğim farklı bişey yaşamadım ya hep yaşadığım birşey olunca umudum gidiverdi 😞
Bizim lugatımızda umutsuzluk yok 😁 bak neler yaşadık ne kayıplar ne hayal kırıklıkları ama hala tam gaz devam 🥰

Daha önce gebelik yaşadım onlrda yumurtlamdan snra hep ağrım sızım vardi şuan ağrım yok yarin adet günüm ama bı tek göğüslerim sis anlayamadm o yuzd n hani adet ağrısı çekip geçen snra hamile olduğunu öğrenen varmı demek istedim adetten once
merhabalar adet oldunuz mu? yoksa bebiş mi geldi?

X