- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Allah batıra onu emiii ne diyeyim canım. Allah ıslah etsin.Evet evlenmeden önce böyle değildi sonrasında arkadaş ortamı bozdu. Çocuklarım yanında değil babaannlerinde zaten o ayrı yaşıyor. Onun için yüreğim biraz ferah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah batıra onu emiii ne diyeyim canım. Allah ıslah etsin.Evet evlenmeden önce böyle değildi sonrasında arkadaş ortamı bozdu. Çocuklarım yanında değil babaannlerinde zaten o ayrı yaşıyor. Onun için yüreğim biraz ferah
İnşallah canım çocuklarım zarar görmesin tek dileğim buAllah batıra onu emiii ne diyeyim canım. Allah ıslah etsin.
normal canım rahim şekli düzgün sıvı tüplerden geçiğ dağılmış karın boşluğuna . geçmiş olsunhanımlar ben de hsg çektirdim doktor raporun hazır olması 15 günü bulur dedi. anlayan var mı aranızda?
ayyy hadi inşallah öyledir yaa çok rahatladım şuan 15 gün geçmezdi yoksa çok teşekkür ederim canım benimnormal canım rahim şekli düzgün sıvı tüplerden geçiğ dağılmış karın boşluğuna . geçmiş olsun
Canım selam, geçmiş olsun tekrar. Beta hcg rakamlar azaldıkça düşme hızı da yavaşlıyor. Ben de kürtaj geçirdim bundan dolayı biliyorum. Amh a baktırmak için adetli olman gerekmiyor. Bilgin olsun.kızlar selamm doktordan geliyorum değerim 5.44 e düşmüş iyice sıfırlancak heralde yavaşca doktor korunmak istemiyorsunuz demi dedi evet dedim bana açlık tokluk kan baktı muayene etti mantar var gibi biraz dedi bu kimyasaldan kaynaklı sık ped kullanmaktan onun dışında yumurtalıklarıma baktı 2 bi yerde 1 tane diğer tarafta varmış amh istedi adetliyken gel dedi diğer ay bakacakmış açlık kan :98 tokluk 1.saat : 120 tokluk 2. saat:100 çıktı nasıl sizce birde bir folik asit çinko demir karşımı vitamin verdi eşimin sperm değerlerine baktı 1 kere oldun diye kimyasal 2. olman çok düşük ihtimal dedi oluyosanda başka bir sıkıntın var dedi ona genetik testiyle bakacağız dedi bende biz yaptırdık sonuç bekliyoruz dedim bakalım hayırlı olur inşallah
Canım önceki tecrübelerimden yola çıkarak yumurtlamadan 10 ya da 11 gün sonra çıkarKızlar selam,
Kanda gebelik en erken ne zaman öğrenlebilir?
Benim yumurtlama 18 ağustos ta oldu ovulasyon testine göreCanım önceki tecrübelerimden yola çıkarak yumurtlamadan 10 ya da 11 gün sonra çıkar
Temmuz demek istedin heralde. Çok olmuş kuzum yaa geç döllenme olmadıysa kesin çıkardı. Reglin gecikti mi?Benim yumurtlama 18 ağustos ta oldu ovulasyon testine göre
YTemmuz demek istedin heralde. Çok olmuş kuzum yaa geç döllenme olmadıysa kesin çıkardı. Reglin gecikti mi?
Canım yanlış yazmışım 6 Ağustos dicektim döngünün 18. Günü yumurtladim yani :)Temmuz demek istedin heralde. Çok olmuş kuzum yaa geç döllenme olmadıysa kesin çıkardı. Reglin gecikti mi?
O zaman da çok erken niye negatif diye üzülüyorsun. Daha 6 gün olmuş, gebelik varsa bile rahme yerleşme süreci bile dolmamış daha. Sen en erken 17sinde test yapacaksın. Hatta birlikte yaparız 5inde çatlatma iğnesi vuruldum ben de. Bekle bekle, olacak inşallahY
Canım yanlış yazmışım 6 Ağustos dicektim döngünün 18. Günü yumurtladim yani :)
Ayyyy hadi kuzum inşallah. Benim bat 20 AğustosO zaman da çok erken niye negatif diye üzülüyorsun. Daha 6 gün olmuş, gebelik varsa bile rahme yerleşme süreci bile dolmamış daha. Sen en erken 17sinde test yapacaksın. Hatta birlikte yaparız 5inde çatlatma iğnesi vuruldum ben de. Bekle bekle, olacak inşallah
Benim de 20 ağustos daha önce aynı diye konuşmuştuk zaten. Aynı heyecanı paylaşırız inşallahAyyyy hadi kuzum inşallah. Benim bat 20 Ağustos
selam canımm kimyasaldan sonra devam çalışmalar durmak yok sen nasılsınnnHuuuu kızlar ses verin
Kimler ne alemde bakalım süpriz gelişmeler var mı
Bende iyiyim çok şükür.. bugün doktora gittim bu ay ara kanama yaşadım bi sorun mu oldu diye gittim bişey yokmuş malum pko onla alakalıymış hormon tahlili verdi yarın gidicem, klomene başlatcam dedi ama bakalım yarın ola hayrolaselam canımm kimyasaldan sonra devam çalışmalar durmak yok sen nasılsınnn