Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun çarşamba yumurta toplama günüm umarım her sey yolunda ilerler

Canım bugün de şöyle bir videoya denk geldim sonlarda tüp bebekle ilgili diyor. İlk 3 aya denk gelebildiği için olmasanız daha iyi olur gibi anladım yani bir sen de dinle istersen.

Kizlar merhaba ben uzun süredir girmiyorum bebek olayından umudum oldukça azalınca vazgeçtim yoruldum tedaviyi bile bıraktım olmuyor işte çocuğum olmuyor ne yapayım dedim kendime ve kabullendim , bugün bu topik e girdim ama cooook konular geçmiş bakamadım basta minseo Üyelik iptali yazıyor ne oldu? Ve beni tanıyan muhabbetim olan arkadaşlarım bana bi ses verirseniz sevinirim ne durumdasınız beni tanıyanlar var mi gebelik haberi ya da tüp bebek işlemi merak ediyorum

Videoyu izledim kafam çok karıştı gerçekten benim doktorum da yumurta toplama işleminden sonra ol dedi yan etkisi olmasın diye ama bu doktorun konuşması da gayet ikna edici nasıl yapsam bilemedim ya :/ gerçi benim ilk ay dondurulacak ve belki tekrardan yumurta toplama işlemi olabilir o yüzden yumurta toplama işleminden sonra tekrarlama durumu olursa transfer süresi uzayacağı için olabilirim gibi düşünüyorum.

Ben sizi daha önceden hatırlıyorum bir kaç yaziniza denk gelmiştim bende bu topige girdigimde şaşırdım çok kullanılmıyor galiba

Hmm dondurma olacaksa ve transfer sonra olacaksa bence bu videodaki sizi kapsamıyor. Hemen transfer olacaksa ilk ay dolmuş oluyor ya gebelik testi yapıldığında, o nedenle önermiyor. Sizin durumunuz hala uygun o zaman:)

Tabikide hiçbişey yok olduğum yerde sayıyorum ben.. inan dün aklıma geldin ben etiketlicektim seni sen yazmışsın bugün Bide bişey sorucam sayfaya girince bütün üyelere baktığınız biyer mi var orda mı gördün iloveme nin üyelik iptal diye yoksa yorumlarda gördüğün için mi

Ben sizi daha önceden hatırlıyorum bir kaç yaziniza denk gelmiştim bende bu topige girdigimde şaşırdım çok kullanılmıyor galiba
Aslında bu sayfa çok aktifti de kimi hamile kaldı anne topiklerine geçti kimi de benim gibi yoruldu düşünmeyi bıraktı canım
Canimmm nasılsın sende de mi yok haber benim arkadaşlarımın 2. Çocukları olacak kardeş yaptılar ben hala bi tane yapamadım.. olmuyor kabullendim artık ne yapayım yok uzun süredir girmiyorum, girdim topike baktım en bas sayfaya yeni gebe var mi diye orada topik sahibi olduğu için gördüm üyelik iptal yazıyor bi sey mi oldu acaba bilgisi olan var mı

Yok canım malesef, sanırım bende yavaştan kabullenicem artık, içimden hiçbirşey gelmiyor artık .. hee sayfanın en başına bakıyorsunuz demek.. ben hep sayfa yenileyip kaldığım yerden devam ediyordum bundan sonra bende ordan bakayım

Canım iloveme nin neden gittiğini biliyor musun ??? Neal nereye gitti en son bıraktığımda 20 gün sonra tüp bebek olacaktı???
İloveme biraz bunalmıştı sanki.. baya da salmıştı gebelik işini, ikinci kez hsg çektirecekti. Sonra burada tatsız bir yorum yapıldı falan öyle derken bir anda gitti

Kızlar minseo den mesaj getirdim hepinize.
Paylaşıyorum :

"Canlarım nasılsınız, selam vermek istedim hepinize.

Biliyorsunuz ki benim sürecim biraz uzadı, bu süreçte daha çok kendime yöneldim o yüzden foruma da çok giremez oldum. Kendi adıma ben bu yola çıkarken, bu süreçte kimsenin kalbini kırmayacağım diye çıktım. O yüzden son gelişen olayda uzun zamandır aklımda olan bir şeyi yapmamda ön ayak oldu. Aslında üzüldüğüm, kendimi kötü hissettiğim için değil gereksiz bi kargaşanın içinde kalmak istemediğim için, kalp kırmak istemediğim için, biraz daha fazla kendimle ilgilenme kendi sorunlarım ile yüzleşme ve kabullenme yaşamak istediğim için daha erken gittim. Savaşmaya devam ediyorum, yolun sonundaki çiçekleri koklamak için elimden geleni yapıyorum.

Her ay birbirimizi tanımadan ortak dualarda buluştuk, hamilelik haberlerine sevindik, kötü haberlere üzüldük. Biz yolu bir, amacı bir büyük kalpli kadınlarız. Yeri geldi kendi derdimizi bırakıp diğerinin derdine derman olmaya çalıştık, yeri geldi birlikte gözyaşlarımızı sildik. Benim için çok ama çok ayrısınız hepinizi çok seviyor ve değer veriyorum.

Kalplerimiz her zaman bir

Hiç bir zaman kaçmadım, beni en başından beri tanıyanlarınız ne demek istediğimi çok iyi bilir.
Sizlere bugüne kadar tüm sürecimi şeffaflık ile aktardım, bunu ben seçtim. O yüzden hikayenin geri kalan kısmını sizlerle paylaşmak için şimdiden çok heyecanlanıyorum.

Bir gün buraya çok güzel bir hikaye ile döneceğim. Tek tek anlatacağım neler yaşadığımı, benimle aynı süreçlerden geçen arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Bir kişinin dahi kalbinde umut ışığı olabilmek için elimden geleni yapacağım söz veriyorum. O güne dek beni iyi hatırlayın.

Umarım kendimi ifade edebilmişimdir, ben hayatım boyunca hep iyi bir insan olmak için gayret ettim, bugüne kadar kalbini bilmeden, istemeden kırdığım arkadaşım varsa affola. Akıllarınızda iyi kalmak isterim.

Sizleri seviyorum "

Yaaa bizim de selamlarımızı iletir misin lütfen Şimdiden çok özledim ve güzel haberle birlikte dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…