Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evden de olsa devam mecburen, ama her şekilde bunaldık ya güneş göremiyorum
Kız sen evden çalışıyorsun en azından ayaklarını uzatma imkanın var sırtına yastık koyma imkanın var falan ben iyice fenalığım burda birde muhasebe Neyse birazcık daha sabredelim İnşaAllah güzel günler yakındır kuzum

Valla dışardan en başında ben çook iyi diye düşünmüştüm ama nerden bilebilirdim ki mesai saati olmaksızın masa başından kalkamayacağımı Allah hepimize kolaylık versin kuşuum

Baktım olmuyor bende ikiye çıkarıcam kuzum doktorun dediği gibi bakalım İnşaAllah geçer ama ya
İnşAllah canım benim
Geldim doktordan yumurtam 19mm olmuş rahim kalınlığım 9 dedi ama onu bilemedim kalınlık da güzel dedi duphaston verdi iç bunu sabah akşam dedi. Bakalım gerisi Allah kerim

Merhaba kızlar ben 4 hazıranda çatlama iğnesi oldum. Doktorum 7 Haziran’dan itibaren de duphaston ve coaspirin verdi. 10 gün içilecek 4 gün sonra ya regl olursun ya da gebe olma olasılığın var dedi. Şimdi iğnenin yapıldığı günden sayarsam bugün 14. Gün ilaca göre sayarsam 11. Gün sizde test yapmasam çıkar mı

Büyük ihtimal çıkar kuzum

Allah Allah Allah Allah koş girişin yumurtalara kocanı çağır
Eşimi aradım geliyor musun geleyim mi yiğidim dedim bana sen lazımsın birde senden olacak şeyler o da ben çok yalan söylemem lazım dedi iş yerine bende tamam o zaman ben geliyorum dedim yarın sabah gideceğim hatta bugün dedim de çılgınlık adın ama yapma dedi nerde yapalım onu konuşuyoruz kaynanamlara da gitmek istemiyorum heryer de olmuyor mu bu dedi. offf bugün çok güldüm varya bu çocuk işi heyecana döndü sevgili gibi adamla orası olmaz burası olsun diyoruz valla ben akıllı değilim

Ne güldüm size ya aman yakalanmayın güvenli yerler seçin bari

Ne güldüm size ya aman yakalanmayın güvenli yerler seçin bari
Yaa seçmek değilde kaynanamlar var orada da yapmak istemiyorum ev kalabalık gece nöbetleşe tuvalete giden var çıt ışık karşılıklı tuvalet
Adam da en sonda dedi bu her yerde olmuyor mu sen neyin derdindesin dedi otelde karar kıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…