Ya baktım @NealStreet daha yazmamış. Kaç gündür bu anı bekliyorumBugün günlerden @NealStreet
Tüm kalbi duygularımla güzel haberlerini bekliyorum, Rabbimin izniyle hayırlısıyla
Ya ne oldu ki ben kaçırdım, sıkıntılı bir durum yoktur inşallahEvet kuzum hepimiz senden haber bekliyoruz @Nm88326
Kız sen evden çalışıyorsun en azından ayaklarını uzatma imkanın var sırtına yastık koyma imkanın var falan ben iyice fenalığım burda birde muhasebeEvden de olsa devam mecburen, ama her şekilde bunaldık ya güneş göremiyorum
Salı gününden beri girmedi buraya merak ettik bizde kuzum o yüzdenYa ne oldu ki ben kaçırdım, sıkıntılı bir durum yoktur inşallah
Sana ne diye bu kadar eziyet ediyorlar ya :/Kız sen evden çalışıyorsun en azından ayaklarını uzatma imkanın var sırtına yastık koyma imkanın var falan ben iyice fenalığım burda birde muhasebeNeyse birazcık daha sabredelim İnşaAllah güzel günler yakındır kuzum
Valla dışardan en başında ben çook iyi diye düşünmüştüm ama nerden bilebilirdim ki mesai saati olmaksızın masa başından kalkamayacağımıKız sen evden çalışıyorsun en azından ayaklarını uzatma imkanın var sırtına yastık koyma imkanın var falan ben iyice fenalığım burda birde muhasebeNeyse birazcık daha sabredelim İnşaAllah güzel günler yakındır kuzum
Eziyet etmiyorlar ama belim falan baya ağrıyor birde bu aralar kasıklarımda ağrıyor anlamadım kuzum ya oturmaktan mı acabaSana ne diye bu kadar eziyet ediyorlar ya :/
Senin mesleğin neydi çiçeğimValla dışardan en başında ben çook iyi diye düşünmüştüm ama nerden bilebilirdim ki mesai saati olmaksızın masa başından kalkamayacağımıAllah hepimize kolaylık versin kuşuum
içerik editörüyüm kuzucum ben sosyal medyada. Sürekli güncel bişeyler paylaşıldığı için ne gece ne gündüz kalmıyor çok esneğiz ne yazık kiSenin mesleğin neydi çiçeğimamin İnşaAllah
Hiç bilmiyorum ki :/ 1-2 gün evde dinlenebilseydin bari. Hafta sonu çalışıyor musunEziyet etmiyorlar ama belim falan baya ağrıyor birde bu aralar kasıklarımda ağrıyor anlamadım kuzum ya oturmaktan mı acaba
İnşAllah canım benimBaktım olmuyor bende ikiye çıkarıcam kuzum doktorun dediği gibi bakalım İnşaAllah geçer ama ya
Aaa çok değişik bir meslek MaşaAllah kuzum ayrıca Allah yardımcın olsun İnşaAllahiçerik editörüyüm kuzucum ben sosyal medyada. Sürekli güncel bişeyler paylaşıldığı için ne gece ne gündüz kalmıyor çok esneğiz ne yazık ki
Cumartesileri 2 ye kadar malesef çiçeğimHiç bilmiyorum ki :/ 1-2 gün evde dinlenebilseydin bari. Hafta sonu çalışıyor musun
Allah Allah Allah Allah koş girişin yumurtalara kocanı çağırİnşAllah canım benim
Geldim doktordan yumurtam 19mm olmuş rahim kalınlığım 9 dedi ama onu bilemedim kalınlık da güzel dediduphaston verdi iç bunu sabah akşam dedi. Bakalım gerisi Allah kerim
Büyük ihtimal çıkar kuzumMerhaba kızlar ben 4 hazıranda çatlama iğnesi oldum. Doktorum 7 Haziran’dan itibaren de duphaston ve coaspirin verdi. 10 gün içilecek 4 gün sonra ya regl olursun ya da gebe olma olasılığın var dedi. Şimdi iğnenin yapıldığı günden sayarsam bugün 14. Gün ilaca göre sayarsam 11. Gün sizde test yapmasam çıkar mı
Yarın ilk idrarla yapayım olmazsa geçti pazara da az kaldı ama merak ediyorum yine deBüyük ihtimal çıkar kuzum
Eşimi aradım geliyor musun geleyim mi yiğidim dedim bana sen lazımsın birde senden olacak şeyler o da ben çok yalan söylemem lazım dedi iş yerineAllah Allah Allah Allah koş girişin yumurtalara kocanı çağır
Ne güldüm size ya aman yakalanmayın güvenli yerler seçin bariEşimi aradım geliyor musun geleyim mi yiğidim dedim bana sen lazımsın birde senden olacak şeyler o da ben çok yalan söylemem lazım dedi iş yerinebende tamam o zaman ben geliyorum dedim yarın sabah gideceğim hatta bugün dedim de çılgınlık adın ama yapma dedi nerde yapalım onu konuşuyoruz kaynanamlara da gitmek istemiyorum heryer de olmuyor mu bu dedi. offf bugün çok güldüm varya bu çocuk işi heyecana döndü sevgili gibi adamla orası olmaz burası olsun diyoruz valla ben akıllı değilim
Yaa seçmek değilde kaynanamlar var orada da yapmak istemiyorum ev kalabalık gece nöbetleşe tuvalete giden varNe güldüm size ya aman yakalanmayın güvenli yerler seçin bari