- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
Bende hiç cesaret edemem öyle annemler bizdeyken falan gece banyoya girmemek için yapmamYaa seçmek değilde kaynanamlar var orada da yapmak istemiyorum ev kalabalık gece nöbetleşe tuvalete giden varçıt ışık karşılıklı tuvalet
Adam da en sonda dedi bu her yerde olmuyor mu sen neyin derdindesin dediotelde karar kıldım
Cesaret değilde kaçıyor sürekli heyecanımBende hiç cesaret edemem öyle annemler bizdeyken falan gece banyoya girmemek için yapmamotel iyiymiş
Amin darisi hepinize insallahOy ne güzel 27.hafta mı MaşaAllah sağlıkla al kucağına İnşaAllah canım
Çok iyi yaEşimi aradım geliyor musun geleyim mi yiğidim dedim bana sen lazımsın birde senden olacak şeyler o da ben çok yalan söylemem lazım dedi iş yerinebende tamam o zaman ben geliyorum dedim yarın sabah gideceğim hatta bugün dedim de çılgınlık adın ama yapma dedi nerde yapalım onu konuşuyoruz kaynanamlara da gitmek istemiyorum heryer de olmuyor mu bu dedi. offf bugün çok güldüm varya bu çocuk işi heyecana döndü sevgili gibi adamla orası olmaz burası olsun diyoruz valla ben akıllı değilim
Sonuç yarın kavuşacağızÇok iyi yakoptum kız e sonuç bugün kavuşmuyor musunuz
Ya çok tatlısın sen ya çok şanslı eşin varSonuç yarın kavuşacağızilk ötel mi o mu bu mu derken? öğretmen evini ayarladım aradım var mı boş yeriniz buyrun var gelin dedi okumuş uşak olur belki öğretmen evinde eşime de biletimi al dedim. Birkaç gün de köylerde takılırım eşim ailesinin yanına uğrarım gelirim. Gerisi Allah kerim olduğu kadar bende gezmiş olurum bu durumda..
Çok tşkr ederimYa çok tatlısın sen ya çok şanslı eşin varyarından itibaren mümkünse bir kaç gün kavuşun ayrılmayın yumurta çatlayana kadar çatladıktan sonrada devam bir iki gün
Aynen öyle kuzum ama ben inanıyorum bu kavuşmada olacak bişeyler İnşaAllahÇok tşkr ederimilk defa yumurtlamaya denk gelmiyor da gerçi. Benimki yarına çatlar bende ağrı o biçim kasıklarımda. Salıya kadar sonra da evime gelirim fazla sevmiyorm köyde kalmayı kendime ait hiçbirşeyim yok sarmıyor ben yapacağımı yapayım olursa olur olmazsa aşılama denerim o da olmazsa artık benden bu kadar der. Doktor işlerini bir süre bırakırım zaten fındık sezonu açılır o arada taşınma durumumuz var. Uğraşamam. Nasiple kavga olmazmış ben elimden geleni yapıyorm Allah bilir geriisni
Bencede gelsin duruşunu sevdiğim
Nm88326 ile buranın dışında görüşen, haber alabilen var mı? Çarşamba kontrolü vardı. Salı akşamdan beri girmedi buraya :/
Ay çok şükür Yarabbim sağol kuzum haber verdiğin için hepimiz meraktaydık iyi olsunlarda olsun ilerde katılır aramıza elbet İnşaAllahBen görüşüyorum çok mide bulantıları var günü nasıl geçtiğini o da anlamıyor. En son doktora gitti bebişini gördü. 1 ay sonra tekrar gel demişler.
Buraya girip size yazdığını düşünürdüm cvp vermiştim msjınıza diye. Bütün msjları okuyamadığım için.
Yaa çok şükür. Teşekkürler yazdığın için. İyi olur inşallah. Bebek iyi olsun da o da toparlar inşallah. Dualarımız onunla, Allah kolaylık versinBen görüşüyorum çok mide bulantıları var günü nasıl geçtiğini o da anlamıyor. En son doktora gitti bebişini gördü. 1 ay sonra tekrar gel demişler.
Buraya girip size yazdığını düşünürdüm cvp vermiştim msjınıza diye. Bütün msjları okuyamadığım için.
Ne demekYaa çok şükür. Teşekkürler yazdığın için. İyi olur inşallah. Bebek iyi olsun da o da toparlar inşallah. Dualarımız onunla, Allah kolaylık versin
Evet canım iyi olsunda gerisi mühim değilAy çok şükür Yarabbim sağol kuzum haber verdiğin için hepimiz meraktaydık iyi olsunlarda olsun ilerde katılır aramıza elbet İnşaAllah
Günaydın canımGünaydın canlar