Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yaa seçmek değilde kaynanamlar var orada da yapmak istemiyorum ev kalabalık gece nöbetleşe tuvalete giden var 🙈 çıt ışık karşılıklı tuvalet 😂😂
Adam da en sonda dedi bu her yerde olmuyor mu sen neyin derdindesin dedi 🤣🤣🤣 otelde karar kıldım 🤣
Bende hiç cesaret edemem öyle annemler bizdeyken falan gece banyoya girmemek için yapmam🤣 otel iyiymiş 😂

Bende hiç cesaret edemem öyle annemler bizdeyken falan gece banyoya girmemek için yapmam🤣 otel iyiymiş 😂
Cesaret değilde kaçıyor sürekli heyecanım 🤣yeter aaa dedirtiyorlar insana 😁yazı yazacağım kapıya gece tuvalet ihtiyaçlarınızı yapın gece kalkmayın diye 😂 😂 en güzel yanı oda da banyo vardı 👌

Eşimi aradım geliyor musun geleyim mi yiğidim dedim bana sen lazımsın birde senden olacak şeyler o da ben çok yalan söylemem lazım dedi iş yerine 😂 bende tamam o zaman ben geliyorum dedim yarın sabah gideceğim hatta bugün dedim de çılgınlık adın ama yapma dedi 😂 😂 nerde yapalım onu konuşuyoruz kaynanamlara da gitmek istemiyorum heryer de olmuyor mu bu dedi. offf bugün çok güldüm varya bu çocuk işi heyecana döndü sevgili gibi adamla 🤣🤣orası olmaz burası olsun diyoruz valla ben akıllı değilim 🤣🤣🤣🤣
Çok iyi ya 😂😂 koptum kız 😂 e sonuç bugün kavuşmuyor musunuz 😂

Çok iyi ya 😂😂 koptum kız 😂 e sonuç bugün kavuşmuyor musunuz 😂
Sonuç yarın kavuşacağız 😁ilk ötel mi o mu bu mu derken? öğretmen evini ayarladım aradım var mı boş yeriniz buyrun var gelin dedi okumuş uşak olur belki öğretmen evinde 🤣eşime de biletimi al dedim. 👍 Birkaç gün de köylerde takılırım eşim ailesinin yanına uğrarım gelirim. Gerisi Allah kerim 😍olduğu kadar 💃💃bende gezmiş olurum bu durumda..

Sonuç yarın kavuşacağız 😁ilk ötel mi o mu bu mu derken? öğretmen evini ayarladım aradım var mı boş yeriniz buyrun var gelin dedi okumuş uşak olur belki öğretmen evinde 🤣eşime de biletimi al dedim. 👍 Birkaç gün de köylerde takılırım eşim ailesinin yanına uğrarım gelirim. Gerisi Allah kerim 😍olduğu kadar 💃💃bende gezmiş olurum bu durumda..
Ya çok tatlısın sen ya çok şanslı eşin var 😍 yarından itibaren mümkünse bir kaç gün kavuşun ayrılmayın yumurta çatlayana kadar çatladıktan sonrada devam bir iki gün 😂

Ya çok tatlısın sen ya çok şanslı eşin var 😍 yarından itibaren mümkünse bir kaç gün kavuşun ayrılmayın yumurta çatlayana kadar çatladıktan sonrada devam bir iki gün 😂
Çok tşkr ederim 🤗 ilk defa yumurtlamaya denk gelmiyor da gerçi. 🙈Benimki yarına çatlar bende ağrı o biçim kasıklarımda. Salıya kadar sonra da evime gelirim fazla sevmiyorm köyde kalmayı kendime ait hiçbirşeyim yok sarmıyor 😍ben yapacağımı yapayım olursa olur olmazsa aşılama denerim o da olmazsa artık benden bu kadar der. Doktor işlerini bir süre bırakırım zaten fındık sezonu açılır o arada taşınma durumumuz var. Uğraşamam. Nasiple kavga olmazmış ben elimden geleni yapıyorm Allah bilir geriisni 🙏🏼🙏🏼

Çok tşkr ederim 🤗 ilk defa yumurtlamaya denk gelmiyor da gerçi. 🙈Benimki yarına çatlar bende ağrı o biçim kasıklarımda. Salıya kadar sonra da evime gelirim fazla sevmiyorm köyde kalmayı kendime ait hiçbirşeyim yok sarmıyor 😍ben yapacağımı yapayım olursa olur olmazsa aşılama denerim o da olmazsa artık benden bu kadar der. Doktor işlerini bir süre bırakırım zaten fındık sezonu açılır o arada taşınma durumumuz var. Uğraşamam. Nasiple kavga olmazmış ben elimden geleni yapıyorm Allah bilir geriisni 🙏🏼🙏🏼
Aynen öyle kuzum ama ben inanıyorum bu kavuşmada olacak bişeyler İnşaAllah 🤲😂

Nm88326 Nm88326 ile buranın dışında görüşen, haber alabilen var mı? Çarşamba kontrolü vardı. Salı akşamdan beri girmedi buraya :/

Ben görüşüyorum çok mide bulantıları var günü nasıl geçtiğini o da anlamıyor. En son doktora gitti bebişini gördü. 1 ay sonra tekrar gel demişler. 👍
Buraya girip size yazdığını düşünürdüm cvp vermiştim msjınıza diye. Bütün msjları okuyamadığım için. 😔

Ben görüşüyorum çok mide bulantıları var günü nasıl geçtiğini o da anlamıyor. En son doktora gitti bebişini gördü. 1 ay sonra tekrar gel demişler. 👍
Buraya girip size yazdığını düşünürdüm cvp vermiştim msjınıza diye. Bütün msjları okuyamadığım için. 😔
Ay çok şükür Yarabbim sağol kuzum haber verdiğin için hepimiz meraktaydık iyi olsunlarda olsun ilerde katılır aramıza elbet İnşaAllah 🤲🌺❤️

Yaa çok şükür. Teşekkürler yazdığın için. İyi olur inşallah. Bebek iyi olsun da o da toparlar inşallah. Dualarımız onunla, Allah kolaylık versin 🤲🏻

X