Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Tekrar sağol canım bilgilendirdiğin için. Ben sağlıklı artışı geçtim artık müdahaleye gerek olmadan kendi düşse diye umuyorum. O yüzden sordum ne kadar bekleniyor diye. Yaşayarak öğreneceğiz her şeyi napalım :KK43:
Rica ederim. Eğer iç kanama falan olmazsa ilk önce iğneyi öneriyorlar. 2 doz iğneden sonra hala düşmezse o zaman ameliyat diyorlar. Acil bir durum olmadığı sürece.. Keşke yaşamak zorunda olmasaydık da öğrenmeseydik ama napalım vardır allahın bir bildiği deyip kabulleniyoruz. Tekrar çok geçmiş olsun

• Beğen
Reactions: niw
Çok üzüldüm? bak hepiniz diyosunuz yanlış anlaşılmadı ama benim dememle olay patladıı ben bile senin için çok üzülüyorum dememle üzüldüm anlamına dedim gerçekten bile bile üzüldüm bu duruma düştüğüme burda çünkü hepiniz birbirinizi tanıyosunuz hiçbirinizde yanlış anlaşılma olmaz ama benim günahımı aldınız :KK43: Allah isteyen herkese nasip etsin
minseo minseo sende çok iyi bak kendine ben burda kimseye iyi gelmem hep aklına gelicek bu olaylardan herkesin
- kendinize iyi bakın hoşçakalın

Son düzenleme:
Kızlar merhaba tatsız şeyler yaşanmış. Burada biz hem tecrübelerimizden yararlanmak için varız hem de zaten dışarıda senin için çok üzülüyorum diyen insanlardan bir sürü olduğu için.

Bana yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim. Geçen ay hsg çekilmiştim sonuç net çıkmamıştı ama Tüplerin tıkalı normal gebe kalamazsın demişti çeken doktor. Bir tüpte hidrosalpenks var dedi gebelik oluşmaz dedi. başka doktorlar yok sen dene bir kaç ay dedi neyse denedik.

bat 8 hazirandı 9 haziranda test yaptım pozitif görünce kan verdim. Bu imkansız yorumu sonrası ne kadar sevindim tahmin edersiniz. 2 gün sonra testi tekrarlayacaktım tatilde olduğum için farklı Hastanede kan verdim 80 çıktı (lab farklı belki ondandır dedim forumda okumuştum) tatili uzattım 2 gün sonra aynı hastanede verdim 110 çıktı. Muhtemelen ilk 2 değerde hastane farkı az da olsa oldu ama sonuç olarak değerler istenilen düzeyde artmadı son 2 değerden bunu anlıyoruz.

Şu an dış gebelik geçiriyor muyum diye çok korkuyorum. Malum tüpte sıkıntı olma ihtimali de var farklı görüşleri vardı doktorların. Şimdiki doktorum kimyasal olacak muhtemelen takibini yapıcaz dedi. Ama kimyasalda değer düşüyor bildiğim kadarıyla ve sürekli kanama oluyor. Benim Şu an değer yükselişte ve kanamam yok. Dış gebelikte belirti denilen şiddetli kasık ağrım da yok ama adet olacakmış gibi sızı başladı bu akşama doğru. Ben şu an ne yaşıyorum anlamadım. Dış gebelikten çok korkuyorum. Daha önce bunları geçiren varsa değerlerini yazarsa çok sevinirim.
Geçmiş olsun canım. Değerlerinden ben anlamıyorum dış gebelik mi ama sanırım R Random3 dış gebelik geçirmişti. Belki o sana bilgi verebilir?
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur 🙏

Kizlar, yarın rahim filmi cektirecegim de önerileriniz varmı acaba ilk defa cektircem yapmam gereken birşey varmı yanımda ped götürmek dışında.orn.kimisi ağrı kesici alınabilir demiş yarım saat öncesinde sizler neler yaptınız acaba.

Kizlar, yarın rahim filmi cektirecegim de önerileriniz varmı acaba ilk defa cektircem yapmam gereken birşey varmı yanımda ped götürmek dışında.orn.kimisi ağrı kesici alınabilir demiş yarım saat öncesinde sizler neler yaptınız acaba.
Benim hiç ağrım falan olmadı kuzum ama sen yanına al istersen baktın ağrın oluyor içersin

Tatilim güzel haberlerle gidip gelirsin inşallah 😍 ped filan ihtiyacım olmadı ama sen götür için rahat olsun başka şeye gerek yok .Ağrın olursa dersin o sana ilaç verecektir diyor zaten ağrın olursa al diye.benim hiç birşeyim olmadı :KK36:

Tatilim güzel haberlerle gidip gelirsin inşallah 😍 ped filan ihtiyacım olmadı ama sen götür için rahat olsun başka şeye gerek yok .Ağrın olursa dersin o sana ilaç verecektir diyor zaten ağrın olursa al diye.benim hiç birşeyim olmadı :KK36:
Ay süper ya böyle dönüşler olunca çok mutlu oluyorum, gerilmisdim biraz inşallah rahat gecicek çok teşekkür ederim 🥰😍

Çekim yapılmadan önce pedi hazırlamanız tavsiye ederim çamaşırınıza. Sonra giyinirken filmde verilen sıvı geri gelebiliyor hafif kanama ile karışık. Ben ağrı kesicğ almadım ama tüplerim açık çıktı. Tüpleri kapalı olanlarda ciddi ağrılar da olabiliyor. Öncesinde yarım saat önce falan içip gidebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Hee tmm kuzum bende 12 haftalık olacağım Allahın izniyle haftaya o zaman normal 24 hazirana gün almış doktorum
Hadi hayırlısı canım aynen gereken zamanlarda yapılmış olacak 😍

Çekim yapılmadan önce pedi hazırlamanız tavsiye ederim çamaşırınıza. Sonra giyinirken filmde verilen sıvı geri gelebiliyor hafif kanama ile karışık. Ben ağrı kesicğ almadım ama tüplerim açık çıktı. Tüpleri kapalı olanlarda ciddi ağrılar da olabiliyor. Öncesinde yarım saat önce falan içip gidebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Hadi hayırlısı canım aynen gereken zamanlarda yapılmış olacak 😍
Tamam canım çok sağol, ben pedi de ağrı kesiciyi alayım o zaman tedbirli olayım 🤗

Gerilme kuzum olumlu olmak hep iyi gelecektir her açıdan 🥰 önemli olan sonucun güzel olması .🙏
Amin kuzum inşallah güzel çıkar, bu ay herşeyi aynı anda yaşıyorum hiç alttan muayene de olmamisdim adette onuda oldum o çok kolay biseymis Allah'tan.bu da öyle kolay geçer umarım.🥰🙏

Merhaba, benim de hiç ağrım olmadı ilacı verirken az sacım oldu bidaha bir şey hissetmedim devamında ki günlerde antibiyotik veriyor doktorlar. Çektirdiğim yerde ped vs hepsini verdiler ama gerek kalmadı. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🌸

Merhaba, benim de hiç ağrım olmadı ilacı verirken az sacım oldu bidaha bir şey hissetmedim devamında ki günlerde antibiyotik veriyor doktorlar. Çektirdiğim yerde ped vs hepsini verdiler ama gerek kalmadı. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🌸
Amin canım inşallah güzel olur sonucu.tesekkur ederim 🤗

X