- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
@NealStreet cumartesi günü gittik bebiklerimizi dondurduk 4 tane. 2 tane iyi kalite 1 orta 1 düşük kalite embriyomuz varmış. Üç transfer olacak şekilde donduruldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah diğerlerini kardeş için gittiğinizde kullanırsınız, ilkiyle sağlıkla tek seferde olur bu iş. Benimki de yasal transfer haklarına göre 1-1-2 şeklinde dondurulmuş. Transfere gittiğimde söylemişlerdi. Kalitesiyle bir açıdan çok ilgilenmiyorlar çünkü önemli olan güzel yerleşmesi. Kalitesi orta ya da düşük olan da tutunabiliyorsa aynı sağlıklı sonuç elde edilebiliyor yani. Çok şükür ki zaten ikisi iyi kaliteymiş. Tekrar gözün aydın. Çok sevindim. Hep böyle rast gitsin sürecin@NealStreet cumartesi günü gittik bebiklerimizi dondurduk 4 tane. 2 tane iyi kalite 1 orta 1 düşük kalite embriyomuz varmış. Üç transfer olacak şekilde donduruldu.
Evet burda okudum başka bir topikte genetikte önemliymiş. Çok iyi kalitede embriyo olsa bile genetiğinde sıkıntı varsa tutmuyormuş yada düşük kaliteli ama genetiği sağlamsa tutuyormuş bunun adına birazda nasip deniyor heralde. Embriyolog düşük kalite diyorum ama çok farketmiyor ondan da bebek bekliyoruz dedi. Teşekkür ederim hepimizin süreci akıp geçsin başka süreçlere bakalımGözün aydın canım. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah diğerlerini kardeş için gittiğinizde kullanırsınız, ilkiyle sağlıkla tek seferde olur bu iş. Benimki de yasal transfer haklarına göre 1-1-2 şeklinde dondurulmuş. Transfere gittiğimde söylemişlerdi. Kalitesiyle bir açıdan çok ilgilenmiyorlar çünkü önemli olan güzel yerleşmesi. Kalitesi orta ya da düşük olan da tutunabiliyorsa aynı sağlıklı sonuç elde edilebiliyor yani. Çok şükür ki zaten ikisi iyi kaliteymiş. Tekrar gözün aydın. Çok sevindim. Hep böyle rast gitsin sürecin
Aynen böyle diyorlar, evet. Amin inşallahEvet burda okudum başka bir topikte genetikte önemliymiş. Çok iyi kalitede embriyo olsa bile genetiğinde sıkıntı varsa tutmuyormuş yada düşük kaliteli ama genetiği sağlamsa tutuyormuş bunun adına birazda nasip deniyor heralde. Embriyolog düşük kalite diyorum ama çok farketmiyor ondan da bebek bekliyoruz dedi. Teşekkür ederim hepimizin süreci akıp geçsin başka süreçlere bakalım
maalesefkii tanınmadığım sürece maalesefkii yanlış moduna giriyor burasıı bende destek aldım üzüleni üzüldüm sevineni sevindim senin için çok üzülüyorum demekle üzüntünü anlıyorum demekle ben aynı şey kastetmiştim ama uzadıAh canım kızlar neler olmuş böyle aylardır burada birbirimize destek olduk her konuda, evet yeri geldi üzüldük de aynı şeyleri yaşadığımız için ama destek olmaya devam ettik, tıkandığımız yerde kendimizi geri çektik, sana çok üzülüyorum demek farklı üzüntünü anlıyorum demek farklı, yapmayın lütfen minseo inşallah bir an önce kafasını toplayıp döner buraya, desteğini ömrümce unutmayacağım. Eşim kızardı bazen yine mi kadınlarkulübü çok fazla düşünüyorsun yapma diye, tanımadığım adını bile bilmediğim bir sürü arkadaşım var benim orda derdim, derdimi en iyi anlayan Derdimiz, umudumuz, duamız ortak burada lütfen yapmayın böyle Hepinizi çok seviyorum dualarımdasınız
İyi akşamlar canım, dış ya da kimyasal demek için çok erken iki günde bir takip etmeye devam et, düşüşe geçerse kimyasal gebeliktir, düzensiz artmaya devam ederse dış gebelikte olabilir. 2 günde bir takip etmeye devam etKızlar merhaba tatsız şeyler yaşanmış. Burada biz hem tecrübelerimizden yararlanmak için varız hem de zaten dışarıda senin için çok üzülüyorum diyen insanlardan bir sürü olduğu için.
Bana yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim. Geçen ay hsg çekilmiştim sonuç net çıkmamıştı ama Tüplerin tıkalı normal gebe kalamazsın demişti çeken doktor. Bir tüpte hidrosalpenks var dedi gebelik oluşmaz dedi. başka doktorlar yok sen dene bir kaç ay dedi neyse denedik.
bat 8 hazirandı 9 haziranda test yaptım pozitif görünce kan verdim. Bu imkansız yorumu sonrası ne kadar sevindim tahmin edersiniz. 2 gün sonra testi tekrarlayacaktım tatilde olduğum için farklı Hastanede kan verdim 80 çıktı (lab farklı belki ondandır dedim forumda okumuştum) tatili uzattım 2 gün sonra aynı hastanede verdim 110 çıktı. Muhtemelen ilk 2 değerde hastane farkı az da olsa oldu ama sonuç olarak değerler istenilen düzeyde artmadı son 2 değerden bunu anlıyoruz.
Şu an dış gebelik geçiriyor muyum diye çok korkuyorum. Malum tüpte sıkıntı olma ihtimali de var farklı görüşleri vardı doktorların. Şimdiki doktorum kimyasal olacak muhtemelen takibini yapıcaz dedi. Ama kimyasalda değer düşüyor bildiğim kadarıyla ve sürekli kanama oluyor. Benim Şu an değer yükselişte ve kanamam yok. Dış gebelikte belirti denilen şiddetli kasık ağrım da yok ama adet olacakmış gibi sızı başladı bu akşama doğru. Ben şu an ne yaşıyorum anlamadım. Dış gebelikten çok korkuyorum. Daha önce bunları geçiren varsa değerlerini yazarsa çok sevinirim.
Evet canım kendini yanlış ifade etmişsin anlıyorum, sen de burada ne kadar hassas bir konunun paylaşıldığının farkındasındır, zaman zaman ekstra hassas olduğumuzun da. Niyetin kötü demiyorum yanlış anlama, destek olmak isterken daha çok acıtan oluyor maalesef çevremizde de, o yüzden belki de iki kere düşünmek lazım konuşurkenmaalesefkii tanınmadığım sürece maalesefkii yanlış moduna giriyor burasıı bende destek aldım üzüleni üzüldüm sevineni sevindim senin için çok üzülüyorum demekle üzüntünü anlıyorum demekle ben aynı şey kastetmiştim ama uzadı
Evet gercektende oyle ama çok sukur duzeldii kendisine ulastirmaya calistim hakkindan helal istedim ben bile 2bucuk senedir cocugum olsun istiyorum benim bile sıkıntılarım var heleki tabiki herkesin durumu farkli iyi niyetimle derken yarasına dokunabiliyo bazen herkesin hersey gonlunce olsun insallahh allahh oyle bianda nasip etsinkii akan gözyaşları sevinçle olsun insallahh rabbim bütün güzellikler üzerinizde olsunEvet canım kendini yanlış ifade etmişsin anlıyorum, sen de burada ne kadar hassas bir konunun paylaşıldığının farkındasındır, zaman zaman ekstra hassas olduğumuzun da. Niyetin kötü demiyorum yanlış anlama, destek olmak isterken daha çok acıtan oluyor maalesef çevremizde de, o yüzden belki de iki kere düşünmek lazım konuşurken
Ben de bugün hsgden sonra ilk reglimi oldum inanılmaz bir ağrıydı belimi büktü resmen ağrısından ağladım hatta. Hsgden mi oldu acaba benim de. Yarın yumurta kontrolüm var doktora sormayı düşünüyordum. Ilık duşla kendime geldim neysekiİyi akşamlar arkadaşlar. Bayadir yazmıyorum ama okuyorum düzenli olarak. Umarım herkes iyidir. Hsg den sonra ilk adetim olacak. 11 Haziran bat. Birkaç saattir baya bir adet ağrım var. Hsg çekilen arkadaşlarim sizde de ağrı oldu mu ilk adetinizde, bu normal mi?
Slm cnm dis gebelik geçiren biri olarak cevap yazmak istedim ben ilk idrar testiyle öğrenmiştim hamileligimi silik bi çizgiyi ve kac defa tekrarladım o çizgi hic koyulasmadi neyse teste vardır bi sıkıntı dememe kalmadi zaten kasik ağrıları sancılar basladi özellikle tek taraflı buna bir iki gün içinde kahve lekelenme eşlik etti agri dayanılmaz olunca acile gittik kan verdim ve 114 cikti ilk sonucum hic unutamıyorum acildeki doktor enfeksiyon cikti sonuçlarında hemen bi kadın doğum doktoruna git dedi bi gun sonraya randevu aldım gittim ve tabi ki kese görünmedi 114 gibi bi değerle iki gün sonra tekrar gel kan alalım dedi doktor iki güne kalmadan kanama basladi adet olur gibi hemen başka bi doktora gittik o da bakti kese falan göremedi değerim bu arada 170 lerde cikti doktor dis gebelik olabilir dedi hemen çünkü bütün belirtiler vardi değer yukselmiyordu istenilen gibi agri ve kanama da vardı yanlış hatırlamıyorsam bir iki kez daha bakıldı bir inip bir çıkıyordu değer kesinleşti dis gebelik oldugu ve tek doz igneyle düşük yaptirildim hemen . Sana tavsiyem sakinligini koru ama ihmal de etme iki güne bir kanını mutlaka aynı yerde olmak suretiyle ver ağrılarını kontrol et lekelenme olursa hemen bi doktora git dis gebelikte gördüklerim ve kendi yaşadığım kadariyla ya çok az az artıyor değer ya da benim ki gibi bi inip bi cikiyo ona dikkat et inşallah dis gebelik değildir cnm ama tedbiri elden bırakma cok dikkatli ol çünkü mevcut sıkıntın varmis tuple ilgili yani şüpheli durumun bu yüzden özellikle dikkat etmelisin .Kızlar merhaba tatsız şeyler yaşanmış. Burada biz hem tecrübelerimizden yararlanmak için varız hem de zaten dışarıda senin için çok üzülüyorum diyen insanlardan bir sürü olduğu için.
Bana yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim. Geçen ay hsg çekilmiştim sonuç net çıkmamıştı ama Tüplerin tıkalı normal gebe kalamazsın demişti çeken doktor. Bir tüpte hidrosalpenks var dedi gebelik oluşmaz dedi. başka doktorlar yok sen dene bir kaç ay dedi neyse denedik.
bat 8 hazirandı 9 haziranda test yaptım pozitif görünce kan verdim. Bu imkansız yorumu sonrası ne kadar sevindim tahmin edersiniz. 2 gün sonra testi tekrarlayacaktım tatilde olduğum için farklı Hastanede kan verdim 80 çıktı (lab farklı belki ondandır dedim forumda okumuştum) tatili uzattım 2 gün sonra aynı hastanede verdim 110 çıktı. Muhtemelen ilk 2 değerde hastane farkı az da olsa oldu ama sonuç olarak değerler istenilen düzeyde artmadı son 2 değerden bunu anlıyoruz.
Şu an dış gebelik geçiriyor muyum diye çok korkuyorum. Malum tüpte sıkıntı olma ihtimali de var farklı görüşleri vardı doktorların. Şimdiki doktorum kimyasal olacak muhtemelen takibini yapıcaz dedi. Ama kimyasalda değer düşüyor bildiğim kadarıyla ve sürekli kanama oluyor. Benim Şu an değer yükselişte ve kanamam yok. Dış gebelikte belirti denilen şiddetli kasık ağrım da yok ama adet olacakmış gibi sızı başladı bu akşama doğru. Ben şu an ne yaşıyorum anlamadım. Dış gebelikten çok korkuyorum. Daha önce bunları geçiren varsa değerlerini yazarsa çok sevinirim.
Canım ben yaptım bunu çok iyi geldi mi farkını anlayamadımsa da denemedim demeyeceğimçok dikkatli yap yinede yakma kendiniAynen cnm ya dizinin aksiyonlu sahnesi gibi heyecan yaptırıyorlar adama Ben de farklı aksiyonlara yeltenmeye baslicam bu ay herkeşler yapıyor ben de yapacam maydanoz süt buharina çömelecem ayrıntıları bi öğreneyim de yapanlar varsa gerci hala bi tarafımı yakmadan bu işi nasıl becerecegim pek fikrim yok ama denemek ıstiyorum tikali tüpüm açılır belki o acilmasa da en azından şu kronik idrar yolu enfeksiyonuma iyi gelir diye düşünüyorum
Yorumun için çok teşekkür ederim canım çok geçmiş olsun. Şehir değiştirdiğim için şimdi yine farklı hastanede değer vermek zorundayım her şey çorba olacak :/ yarın vericem kanamam da yok kasık ağrım da sadece adet olacakmış gibi sızı hissediyorum. Beklemek gerçekten çok zor. Böyle az az artmaya devam ederse ama ne kanama ne ağrı olursa hangi noktaya kadar bekleyeceğim ne zaman iğne vurulmalı çok kafam karıştı pamuk ipliği gibi bi süreçSlm cnm dis gebelik geçiren biri olarak cevap yazmak istedim ben ilk idrar testiyle öğrenmiştim hamileligimi silik bi çizgiyi ve kac defa tekrarladım o çizgi hic koyulasmadi neyse teste vardır bi sıkıntı dememe kalmadi zaten kasik ağrıları sancılar basladi özellikle tek taraflı buna bir iki gün içinde kahve lekelenme eşlik etti agri dayanılmaz olunca acile gittik kan verdim ve 114 cikti ilk sonucum hic unutamıyorum acildeki doktor enfeksiyon cikti sonuçlarında hemen bi kadın doğum doktoruna git dedi bi gun sonraya randevu aldım gittim ve tabi ki kese görünmedi 114 gibi bi değerle iki gün sonra tekrar gel kan alalım dedi doktor iki güne kalmadan kanama basladi adet olur gibi hemen başka bi doktora gittik o da bakti kese falan göremedi değerim bu arada 170 lerde cikti doktor dis gebelik olabilir dedi hemen çünkü bütün belirtiler vardi değer yukselmiyordu istenilen gibi agri ve kanama da vardı yanlış hatırlamıyorsam bir iki kez daha bakıldı bir inip bir çıkıyordu değer kesinleşti dis gebelik oldugu ve tek doz igneyle düşük yaptirildim hemen . Sana tavsiyem sakinligini koru ama ihmal de etme iki güne bir kanını mutlaka aynı yerde olmak suretiyle ver ağrılarını kontrol et lekelenme olursa hemen bi doktora git dis gebelikte gördüklerim ve kendi yaşadığım kadariyla ya çok az az artıyor değer ya da benim ki gibi bi inip bi cikiyo ona dikkat et inşallah dis gebelik değildir cnm ama tedbiri elden bırakma cok dikkatli ol çünkü mevcut sıkıntın varmis tuple ilgili yani şüpheli durumun bu yüzden özellikle dikkat etmelisin .
Çok üzüldüm canım, umarım her şey yolunda gider. Kimyasaldan çok, dış gebelik gibi geldi bana. Yanılmayı umuyorum benim dış gebelikte 1 hafta çok güzel arttı hcg değerim. Sonra düşmedi ama yavaş arttı ve hiç ağrım kanamam lekelenmem vs. olmadı. Olmayabilir yani, herkesin dış gebelik öyküsü farklıdır zaten. Dikkat et kendine, iyi takip et. Her şeyden önemlisi senin sağlığın. Bebek yine olur allahın izniyle ama önce sen sağlıklı olmalısın. Ben de 3 ay korunuyorum, endişelenme su gibi geçiyor zaman. Sağlıklı gebelik dilerimKızlar merhaba tatsız şeyler yaşanmış. Burada biz hem tecrübelerimizden yararlanmak için varız hem de zaten dışarıda senin için çok üzülüyorum diyen insanlardan bir sürü olduğu için.
Cnm bir iki güne artık gerçekten güzel bi değere gelmesi gerekiyor yukselmesi lazım yani yukselmezse zaten ordan biliyorlar kimyasalda zaten direk kanama başlıyor diye biliyorum eğer dengeli bi sekilde düzenli olarak artmiyorsa ordan biliyorlar dis gebelik olduğunu insallah değildir cnm panik yapmadan durumunu takip etYorumun için çok teşekkür ederim canım çok geçmiş olsun. Şehir değiştirdiğim için şimdi yine farklı hastanede değer vermek zorundayım her şey çorba olacak :/ yarın vericem kanamam da yok kasık ağrım da sadece adet olacakmış gibi sızı hissediyorum. Beklemek gerçekten çok zor. Böyle az az artmaya devam ederse ama ne kanama ne ağrı olursa hangi noktaya kadar bekleyeceğim ne zaman iğne vurulmalı çok kafam karıştı pamuk ipliği gibi bi süreç
Geçmiş olsun çok sizin değerler kaça ulaşana kadar beklendi iğne ile mi sonlandırıldı. Bazısında 5 6 kan testi yapıp bekliyorlar sonra düşüyormuş kimyasal olan oluyor. Ne zamana kadar beklemeliyim ondan çok korkuyorum erken davranıp boş yere de iğne olmak istemem. Yarın normalde adetimin 1. Haftası olcakÇok üzüldüm canım, umarım her şey yolunda gider. Kimyasaldan çok, dış gebelik gibi geldi bana. Yanılmayı umuyorum benim dış gebelikte 1 hafta çok güzel arttı hcg değerim. Sonra düşmedi ama yavaş arttı ve hiç ağrım kanamam lekelenmem vs. olmadı. Olmayabilir yani, herkesin dış gebelik öyküsü farklıdır zaten. Dikkat et kendine, iyi takip et. Her şeyden önemlisi senin sağlığın. Bebek yine olur allahın izniyle ama önce sen sağlıklı olmalısın. Ben de 3 ay korunuyorum, endişelenme su gibi geçiyor zaman. Sağlıklı gebelik dilerim
Genelde 6.haftaya kadar beklerler, kese görünecek mi diye. Gmrünmezse o zaman dış gebelik tanısı kesin koyulur zaten. Benimki 500lere kadar düzenli arttı. 2 gün sonra 669 çıktı. Hemen doktora gittim kese yoktu. Yine de 2 gün daha bekledik ama beklenen artış olmayınca hemen iğne yapıldı. İlk iğnede hcg düşmedi, kanama da olmadı. 2.doz tekrarlandı 1 hafta sonra. O zaman başladı kanamam ve değer düşmeye başladı. Benim hikayem böyle canım. Ben de bir umut bekledim ama düzenli artış yoksa muhakkak sıkıntı vardır. Önemli olan kesenin görülmesi, doktor kontrolünde ol muhakkak takip edilmeliGeçmiş olsun çok sizin değerler kaça ulaşana kadar beklendi iğne ile mi sonlandırıldı. Bazısında 5 6 kan testi yapıp bekliyorlar sonra düşüyormuş kimyasal olan oluyor. Ne zamana kadar beklemeliyim ondan çok korkuyorum erken davranıp boş yere de iğne olmak istemem. Yarın normalde adetimin 1. Haftası olcak
Tekrar sağol canım bilgilendirdiğin için. Ben sağlıklı artışı geçtim artık müdahaleye gerek olmadan kendi düşse diye umuyorum. O yüzden sordum ne kadar bekleniyor diye. Yaşayarak öğreneceğiz her şeyi napalımGenelde 6.haftaya kadar beklerler, kese görünecek mi diye. Gmrünmezse o zaman dış gebelik tanısı kesin koyulur zaten. Benimki 500lere kadar düzenli arttı. 2 gün sonra 669 çıktı. Hemen doktora gittim kese yoktu. Yine de 2 gün daha bekledik ama beklenen artış olmayınca hemen iğne yapıldı. İlk iğnede hcg düşmedi, kanama da olmadı. 2.doz tekrarlandı 1 hafta sonra. O zaman başladı kanamam ve değer düşmeye başladı. Benim hikayem böyle canım. Ben de bir umut bekledim ama düzenli artış yoksa muhakkak sıkıntı vardır. Önemli olan kesenin görülmesi, doktor kontrolünde ol muhakkak takip edilmeli