Canım sistemden bakmıyorlar.Ben özel hastanede yaptırmıştım testimi sisteme girmemişlerdi.Senden herhangi bir belge Kanıt istemiyorlar.7+5 sadece idrar testine göre doktora gitmiş gebelik kesesi oluştuğunu ona göre öğrenmiş olabilirsin.Mesela eltim günü geçtiği için evde test yapıp doktora gitmişti.Doktor keseyi gördüğü için bhcg bakma gereği duymamıştı.Bahdettiğin test ile ilgili bilgim yok canım
2 gebelik kaybından sonra ilk kimyasalım olunca genetik uzmanına tekrar gitttim.İşk bebeğimi 7+5 haftalık,2.bebeğimde trizomi 18 çıktığı için 13+5 haftalık sonlandırmak zorunda kaldığımı 3 gebelikte kimyasal olduğu söyledim.Acaba eksik yaptırdığımız bir test mi var? Bundan sonra nasıl bir yol izlememiz gerekir diye bizi yönlendirmesini istedim.Bana aynen şu şekilde söyledi.Sana yapılması gereken tüm testleri yaptık.Fakat bazı kadınların bağışıklık sistemlerinde sıkıntı olabiliyor.Gebelik normalde kadınların vücudunda olan birşey değil,o yüzden bazı kadınların bağışıklık sistemlerindeki problemden dolayı bebeği yabancı cisim gibi algılayıp onu vücuttan at ak istiyor.NK testi diye bir test önermişti.Sana şuan yaptığımız testleri sen öldükten sonra yapsak bile sonuç yine aynı çıkacaktır.Bana yapılan testler kromozom analizi ve trombofili paneliydi.Bende bunun üzerine Uludağ üniversitesindeki prof.ve doç. gitmeye karar verdim.Doktora genetik uzmanının söylediği NK testini söyledim o teste kadar daha önce yapılması gereken testler olduğunu söyledi.İşte o zaman bende lupus olduğu tespit edildi.Herkese tavsiyem özellerde bir sürü para dökmekten ise öncelikle bulunduğunuz illerde üniversite hastanesine gitmek,ben 8 ay içinde ilk 2 bebeğimi kaybettiğimde en az 15.000₺ sadece kürtaj ve testler için harcamıştım.