Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
evettt hayırlısı vardır bundada birr hayırrr eşim çok istediğimi görüyoo oyüzden kıramıyo benide beklerizz şurda 3 hafta ne kaldı şipşak geçerr :) Zeymuss0103 Zeymuss0103 için arada kaldımm burda baya uzakta kaldım ama inşallah çok güzel geçer yarın toplama için çok heyecanlıı :KK68:
Bu sürecin olayı beklemek üzerine kurulu zaten. Ben de üç aya yakındır hep bir şeyleri bekliyorum

• Beğen
Reactions: Jou
Tabikiii bayadırr 2 aydır bi gidicem gidemedikk ama temmuzda allah izin veirrse kesin tüplüye geçeceğim :KK9:
Aa hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun 😊🤲🏻
Ağrıların olur, artabilir de. Ben oturamıyordum, uyuyamıyordum artık son günlerde. Sen hafif ağrıları hiiç kafaya takma. Anestezistle görüştürürler sabah. O yüzden erken çağırmışlardır. Zaten sen mışıl mışıl uyuyacaksın. Bir şey anlamayacaksın. Bu gece 12'den sonra yemeyi içmeyi bırak dediler mi? Ayy heyecanlı bir süreç yaa. Güzel haberlerle gel 😍
Anestezi doktoruyla görüştüm cuma günü. Psr testi verdim bide. Şuan itibariyle dişlerimi fırçalayıp suyumu içtim yeme içmeyi kestim 😊 Bakalım kaç yumurta çıkacak çok merak ediyorum bende 😊 Sende varmı dünden beri bişeyler daha erken ama 🥰

Anestezi doktoruyla görüştüm cuma günü. Psr testi verdim bide. Şuan itibariyle dişlerimi fırçalayıp suyumu içtim yeme içmeyi kestim 😊 Bakalım kaç yumurta çıkacak çok merak ediyorum bende 😊 Sende varmı dünden beri bişeyler daha erken ama 🥰
Pcr'ı ben de 2 gün önce vermiştim. En çok merak edilen o oluyor zaten ama yapabilecek hiçbir şeyin yok öyle düşünüp rahatlatmaya çalış kendini. Ehehe yok canım iğne yerleri acıyor göbeğimde. Ondan başka bir şey yok

Canım doktorum izinliydi cuma günü neyse yazdım msj artık pes dedim durumu anlattım o da pazartesi gel dedi bugün geldim şuan hastanedeyim neyi uygun görecek bakalım aşılamayı yaparım dedi ama duruma göre yazarım 🤗
neden böyle bir şey yapmış ki, inşallah aşılamaya uygundur canım şuan

neden böyle bir şey yapmış ki, inşallah aşılamaya uygundur canım şuan
İzinliydi eşi de doktor bana ona git şansını dene yazdı msjla ben cuma gittim aa eşi de yoktu sonra yazdım msj ona da aşılama olmazsa yumrtlama takibi yapalım dedim aşılama kendi yumurtanla da yaparız dedi 😁yani ilaç vermeyecek mi ne edecek bilmiyorm. Aşılamaya var kuzum daha 1 hafta 😉eğer yaparsa.adetim bitimi 5.günüm O ilaçsız da gelişen yumrtama deneyecek sanırsam. Ben ona taşınma durumum var dedim eşim ataması olacak o da böyle değerlendirmek istedi durumu. 👍 Doktorum çok tatlı çok hoş kadın taşınacağım yerde poliklinik bile yok ilçede 🙈napayım bende neyi bulsam değerlendiriyorum. Böylece ayım boş geçmez birdahaki aya taşınmazsam devam eder aşılamaya nasip.

İzinliydi eşi de doktor bana ona git şansını dene yazdı msjla ben cuma gittim aa eşi de yoktu sonra yazdım msj ona da aşılama olmazsa yumrtlama takibi yapalım dedim aşılama kendi yumurtanla da yaparız dedi 😁yani ilaç vermeyecek mi ne edecek bilmiyorm. Aşılamaya var kuzum daha 1 hafta 😉eğer yaparsa.adetim bitimi 5.günüm O ilaçsız da gelişen yumrtama deneyecek sanırsam. Ben ona taşınma durumum var dedim eşim ataması olacak o da böyle değerlendirmek istedi durumu. 👍 Doktorum çok tatlı çok hoş kadın taşınacağım yerde poliklinik bile yok ilçede 🙈napayım bende neyi bulsam değerlendiriyorum. Böylece ayım boş geçmez birdahaki aya taşınmazsam devam eder aşılamaya nasip.
anladım canım hayırlısı olsun o zaman, gideceğin yerde seçenek yoksa o sıkıntılı tabi inşallah gitmeden hallolur her şey

anladım canım hayırlısı olsun o zaman, gideceğin yerde seçenek yoksa o sıkıntılı tabi inşallah gitmeden hallolur her şey
İnşAllah canım🙈 Allah herşeyin iyisini bilir. 👍 Olacak olanın bahanesi olmuyor işte bizde çabalıyoruz elimizden geldikçe. En azından eşim artık ayrılmayacağız işi sabit bundan dolayı mutluyum kendiliğinden de olblr bilinmez.bir arada olacağız.
Sana yazarım neler geliştiğini inşllah güzel olur herşey 🙏🏼

X