Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bak seninki ne kadar guzel ücgen benimki bildigin t ve yapisi cok kucuk geldi kuruntumu yapiyorum bilemedim valla doktorda bisey demedi ama diger ay sorucam gidip aslinda doktorum gayet bilgili bi doktor herkez nerdeyse benim doktoruma gidiyor burda olsa soylerdi ama bilemedim bi tuhaf sekli benimkinin 🙁
sormaktan zarar gelmez canım sor mutlaka

sizin sorun neydi ? anesteziliydi canım benim de , inşallah ama benim sürecim tüp bebeğe doğru gidiyor şimdilik G gocmenkizi_35
17 aydır deniyoruz cnm ilk korunmayı bıraktığımız ay kimyasal gebelik oldu bir daha da gebelik olmadı. O yüzden gittik sprem testi verdik şükür iyi çıktı doktor sıkıntı yok dedi rahim filmi çekildim klomen verdi cuma kontrol var bakalım büyümüş mü yumurtlalar. Bi mucize olur inşallah cnm güzel haberler verirsin

Dua et ben de güzel haberle gelebileyiiim
Canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur, dualarım seninle .....
Sabah da kan vermeye gittim eve döndüğümde lekelenme başladı, ben de endişeliyim.. betayla hamiş olduğunu öğrensen sonrası da bitmiyor, beta arttı mı, kese göründü mü, kalp duyuldu mu vs....

son adet tarihimin baslangici 13 nisan dı. ama ben kesinlikle 1-10mayis araliginda yumurtlama oldugunu düşünüyorum. bu yüzden kanda çıkmamistir yoksa kanda cikmama gibi birsey olamazdi.

kalp atışı henüz yoktu. 2 hafta sonraya verdi doktor randevu ama doktor cok icime sinmedi yarin başka bir doktora daha gidecegim. hamileyken bilmeden saçımı boyattim ve son 4 gun de tarlusal kullanmistim 🥺😞😞😞. cok korkuyorum engelli sakat olur diye ☹️
Ayy Allah korusun canım benim, onun içinde erkenden testler yaptırıyorlar, bebeğin çok büyümeden... İnşallah olmayacak öyle bir durum.. şuan son adet tarihine göre 7 haftalık hamile görünüyorsun. Ama beta değerine göre 5-6 haftalık hamilesin. sonradan yumurtlamış olabilirsin canım. 2 defa ayrı zamanlarda yumurtlanabiliyor. Muhtemelen bundandır.

Canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur, dualarım seninle .....
Sabah da kan vermeye gittim eve döndüğümde lekelenme başladı, ben de endişeliyim.. betayla hamiş olduğunu öğrensen sonrası da bitmiyor, beta arttı mı, kese göründü mü, kalp duyuldu mu vs....
Amin amin inşallah hepimizin içün hayırlısı olsun. Sonuç yine 3'ten sonra mı çıkacakmış? Dinleniyorsun değil mi? Fazla ayakta kalmamaya çalış, yorma kendini ev işiyle falan. Lekelenme kahverengi olduğunda hiç korkmaya gerek yok diyorlar. Artık bütün gebeliklerde oluyor bu galiba ya. Can sıkıcı ama resmen normalleşti. Progestan kullanıyorsun zaten sen değil mi? Korur o bebeğini

Amin amin inşallah hepimizin içün hayırlısı olsun. Sonuç yine 3'ten sonra mı çıkacakmış? Dinleniyorsun değil mi? Fazla ayakta kalmamaya çalış, yorma kendini ev işiyle falan. Lekelenme kahverengi olduğunda hiç korkmaya gerek yok diyorlar. Artık bütün gebeliklerde oluyor bu galiba ya. Can sıkıcı ama resmen normalleşti. Progestan kullanıyorsun zaten sen değil mi? Korur o bebeğini
Sonuç 3 saate kadar cıkar canım, ,inş bir sorun yoktur... uzandım biraz.. foruma bakıyorum arada kalkıp. Progesteron kullanmıyorum canım. Evde geçen aydan 1 kutu kalmış, doktor da tatilde soramıyorum kullanayım mı diye.. Kullansam zararı olur mu bilemedim...

Sonuç 3 saate kadar cıkar canım, ,inş bir sorun yoktur... uzandım biraz.. foruma bakıyorum arada kalkıp. Progesteron kullanmıyorum canım. Evde geçen aydan 1 kutu kalmış, doktor da tatilde soramıyorum kullanayım mı diye.. Kullansam zararı olur mu bilemedim...
Hmm kafana göre kullanma sen yine de. Baktın artıyor lekelenme, o zaman acile falan gidersin

17 aydır deniyoruz cnm ilk korunmayı bıraktığımız ay kimyasal gebelik oldu bir daha da gebelik olmadı. O yüzden gittik sprem testi verdik şükür iyi çıktı doktor sıkıntı yok dedi rahim filmi çekildim klomen verdi cuma kontrol var bakalım büyümüş mü yumurtlalar. Bi mucize olur inşallah cnm güzel haberler verirsin
Aynı şeyleri yaşamışız :)

inşallah canım , isteyen herkes için 🤲🏻inşallah büyümüştür yumurtaların. özele gidiyosun sanırım sen de. benim doktorum da alsancakta.

X