Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Selam kızlar, 12 aydır deniyoruz maalesef sonuca ulaşamadım. Benim hormon tahlilleri eşimin sperm testi normal. Bugün bat günümdü testte negatifi gördüm. Regl olmadım ama negatif diye umudu yitirdim gibi. Ama bu sabah ilk idrarla değil, ilk idrardan iki saat sonra test yaptım. Bir de idrarın sonuna yetiştim test için.. Bat günü negatif gören sonra pozitif olan var mı? Bir de ilk idrar olmaması ve idrarın sonuyla test yapmam sonucu etkiler mi? Kar gibi bembeyazdı gölge bile çıkmadı 🤣
kesinlikle var. ben battan neredeyse 3 hafta sonra ogrendim. ki battan sonra 7. gun kan testi yaptim 10. gun de doktora gittim düşünün.

ilac falan kullanmayin ben kullandim sac boyattim kan testinde negaifi gorunce. şuan cok üzgünüm hamilelige istediğim gibi sevinemiyorum bile 😔

kesinlikle var. ben battan neredeyse 3 hafta sonra ogrendim. ki battan sonra 7. gun kan testi yaptim 10. gun de doktora gittim düşünün.

ilac falan kullanmayin ben kullandim sac boyattim kan testinde negaifi gorunce. şuan cok üzgünüm hamilelige istediğim gibi sevinemiyorum bile 😔
Siz battan sonra adet görmeden yumurtlamış olabilir ve öyle gebe kalmış olabilir misiniz acaba?

Yine de üzülmeyin ilk aşamalarda sıkıntı olmazmış bahsettiğiniz konular 😊

Doktorum üç ay klomen deneyelim sonra rahim filmi dedi. Sezeryan, ameliyat vb geçmişiniz yoksa hsg ilk etapta önermiyorum dedi. Geçen ay ilk klomen denememi yaptım, o da kiste çevirdi bu ay ara verdik..
Anladım canım benim herkese tavsiyem ilk adım hsg çekilmesi benim de her şeyim süperdi ama tüplerim sorunlu çıktı bu ay tekrar hsg çekilip1 2 ay sonra laparoskopi olacağım o yüzden erteleme bence

Aynen doktorda herşey normal ama tupler sivi verdigimde direnc gosterdi dedi sivi zor yayilmis daha sonra zorlamis biraz ilacla rahat rahat gecmis sivi buyuk ihtimal bundan bebis olmadi dedi ins artik bi sorun yok dedi bakalim nasip rahim biraz t sekli gbi geldi bana ama doktorum bisey demedi bu konu hakkinda hsg raporu ndada bisey yazmiyo belki olmasi gereken budur bilemedim
Bana da öyle geldi ama Dr un yorum yapmadığı için bi şey demek istemedim canım. Bi dahaki gidişinde özellikle sor istersen bunu

Selam canım hayırlı olsun inşallah🧿 reglinden önce idrar testi yapmismiydin? Yaptıysan cikmamismiydi? Birde akinti ne zaman başladı?biraz fazla oldu ama çatlarsan sevinirim🙏😍@gossdee
Merhaba regl den önce test yapmadım akıntım yumartlamadan sonra basladı sürekli bi bel ağrım var relg geçti test yaptım silik çıktı sonra 2gün sonra kan verdim 742 cıktı 4gün sonra yine kan verdim 4546 cıktı bu şekilde sormak istediklerini sorabilirsin🐣

Canım sen aşılamanı cumartesi yaptırmadın mı? Benim transferden 1 Gün sonra değilmiydi, Nasıl 8. Gün :KK64: ben mi karıştırıyorum..🤷🏻‍♀️
Aşılamadan sonra cinsel ilişki olabilir diyor doktorlar, hiç bir sakınca görmüyorlar. Sert hareketlerden kaçının o kadar:KK68:
İnşallah pozitif görürsün🧿🧿🙏
Yok çatlatma iğnesini cumartesi yaptım ya, ondan 14 gün say dediler o yüzden 8. Gündü, yoksa pazartesi yaptırdım aşılamayı senden 1 gün sonraydı doğru hatırlıyosn, amin ikimiz de görelim inşallah bu Ay pozitifi artık 😍😍

Bana da öyle geldi ama Dr un yorum yapmadığı için bi şey demek istemedim canım. Bi dahaki gidişinde özellikle sor istersen bunu
Ya ben ilk baktigimda t ye benzettim ama o anki seyle soramadim sanirim kafamin karismasini istemedi doktor tam t degil cunku bi taraf normal bi taraf duz geliyo eenin hsg goruntun varmi acaba atarmisin bi varsa kendiminkiyle karsilastiricamda rahim goruntusunu kafama taktim bak gine 😥

Ya ben ilk baktigimda t ye benzettim ama o anki seyle soramadim sanirim kafamin karismasini istemedi doktor tam t degil cunku bi taraf normal bi taraf duz geliyo eenin hsg goruntun varmi acaba atarmisin bi varsa kendiminkiyle karsilastiricamda rahim goruntusunu kafama taktim bak gine 😥
Sıkıntı yaratacak bi durum olsa söylerdi bence, sen yine de başka bi doktordan görüş alabiliyorsan al instagramdan Cevat bayrak var ona bi at filmini istersen bi de irfan Tarhan onlar dönüş yapıyorlar

Eklentiler

• IMG_20210320_155034.jpg
    IMG_20210320_155034.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 70
Sıkıntı yaratacak bi durum olsa söylerdi bence, sen yine de başka bi doktordan görüş alabiliyorsan al instagramdan Cevat bayrak var ona bi at filmini istersen bi de irfan Tarhan onlar dönüş yapıyorlar
Bak seninki ne kadar guzel ücgen benimki bildigin t ve yapisi cok kucuk geldi kuruntumu yapiyorum bilemedim valla doktorda bisey demedi ama diger ay sorucam gidip aslinda doktorum gayet bilgili bi doktor herkez nerdeyse benim doktoruma gidiyor burda olsa soylerdi ama bilemedim bi tuhaf sekli benimkinin 🙁

X