- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
İnşallah sağlıkla kucağına alEvet belirti vardı canım, regl gibi ağrı ama yumurtalık tarafında değil biraz daha göbeğin alt kısmında, kasılmalar da oradaydı; bel ağrım coktu. Göğüslerim yumurtlamadan sonra hafif inerdi, inmedi, Kan vermeden 5 gün önce hafif lekelenmem oldu. Bunlar :)
Bana kanama olabilir o bittikten sonra ilişki olabilir dediler muhtemelen dediğin gibi 2-3 gün olabilir lekelenme bakalım. Çok teşekkür ederim ayrıca yorumunla beni cesaretlendirdiğin içinAynen kuzum çok sevindim kolay geçmesinebugün ve yarın lekelenmen olursa korkma normal basınçtan dolayı birde bana doktorum 2-3 gün ilişki olmasın demişti ilişki konusunu sende doktoruna sorarsın
Doktorunla sende konuş istersen tsh konusunu gerçi o bizden daha iyi bilir ama düşük riski var yüksek tsh ı olanlarda dedi. Eşim çift embriyo olabilir mi diye sordu kesinlikle yapmıyorum da önermiyorumda zaten yasak ama Türkiye de bunu çiğneyen merkez çok dedi. Baya dürüsttü ya. Tekrar 2 altına indirmeye bak istersen bi sağlık ocağında baktır belkide düşmüştür. Ben yarın gidicem sağlık ocağına.Yapıcı ve dürüst olmasına çok sevindim. Benim de tsh o civarlara çıktı bu ay ya :/ ve transfer hazırlığındayız. İlaç zaten kullanıyordum. Dozunu artırdı ama bakalım inşallah düşmüştür. Stres de yükseltiyor. Seninki de düşer inşallah zaten çok yüksek değilmiş. Benim en düşük dozla 3 haftada 2.80'lerden 1.80'lere düşmüştü. Tedaviye başlayınca da yaz bize yine. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Bugün çekildim daha rahim filminiRahim filmi ne zaman çektiniz? Gebe kalma durumu oldu mu ?
mra da canlı yayında çift embriyo kesinlikle önermiyorum koymuyorum riskleri çok artırıyor demiştiDoktorunla sende konuş istersen tsh konusunu gerçi o bizden daha iyi bilir ama düşük riski var yüksek tsh ı olanlarda dedi. Eşim çift embriyo olabilir mi diye sordu kesinlikle yapmıyorum da önermiyorumda zaten yasak ama Türkiye de bunu çiğneyen merkez çok dedi. Baya dürüsttü ya. Tekrar 2 altına indirmeye bak istersen bi sağlık ocağında baktır belkide düşmüştür. Ben yarın gidicem sağlık ocağına.
Hayır olmadı üstüne iki kere aşılama oldum onlarda tutmadı ama şuan gebeyim çok şükür rabbimeHimm gebelik oldu mu hiç?
Ne demek canım hadi darısı tez vakitte hamile kalmana İnşaAllahBana kanama olabilir o bittikten sonra ilişki olabilir dediler muhtemelen dediğin gibi 2-3 gün olabilir lekelenme bakalım. Çok teşekkür ederim ayrıca yorumunla beni cesaretlendirdiğin için
Amin... Dularım sizlerle :)))) Hadi arkamdan gelin :)İnşallah sağlıkla kucağına albize de dua et
Amin canımmNe demek canım hadi darısı tez vakitte hamile kalmana İnşaAllah
Aynen benim doktorumda öyle dedi. Zaten riskli tüp bebek çift embriyo yüzde 33 daha fazla riskli olmasına yol açıyor. Benim eşimde bende kadın doğumcuyum hatta tüp bebek uzmanıyım ben bile bir tane yaptım. Bununla ilgili youtube videosu çekeyim bari herkese anlatmak istiyorum diyomra da canlı yayında çift embriyo kesinlikle önermiyorum koymuyorum riskleri çok artırıyor demişti
Hangi doktor bu kuzuAynen benim doktorumda öyle dedi. Zaten riskli tüp bebek çift embriyo yüzde 33 daha fazla riskli olmasına yol açıyor. Benim eşimde bende kadın doğumcuyum hatta tüp bebek uzmanıyım ben bile bir tane yaptım. Bununla ilgili youtube videosu çekeyim bari herkese anlatmak istiyorum diyo
Eskişehir Acıbadem- Nicel Taşdemir canım.Hangi doktor bu kuzu
Gozukuyor cnm. Kan testi versene.. ben kosarak giderdimÇatlatma iğnesi 12. Günüm sizce kızlar
Konuşacağım zaten o yükseldiğini görünce hemen ilacın dozunu yükseltti de cuma kontrol var. Soracağım tahlili ne zaman tekrarlayayım diye. Bu arada şöyle bir şey buldum. Belki de benimki tedaviden dolayı yükseldi :/Doktorunla sende konuş istersen tsh konusunu gerçi o bizden daha iyi bilir ama düşük riski var yüksek tsh ı olanlarda dedi. Eşim çift embriyo olabilir mi diye sordu kesinlikle yapmıyorum da önermiyorumda zaten yasak ama Türkiye de bunu çiğneyen merkez çok dedi. Baya dürüsttü ya. Tekrar 2 altına indirmeye bak istersen bi sağlık ocağında baktır belkide düşmüştür. Ben yarın gidicem sağlık ocağına.
Yarın inşallahGozukuyor cnm. Kan testi versene.. ben kosarak giderdim
Aa olabilir aslında sonuçta tsh ta bi hormon ve tüp bebek tedavisi sırasında birsürü hormon alıyoruz. Dengeler bozuluyor ister istemez.Konuşacağım zaten o yükseldiğini görünce hemen ilacın dozunu yükseltti de cuma kontrol var. Soracağım tahlili ne zaman tekrarlayayım diye. Bu arada şöyle bir şey buldum. Belki de benimki tedaviden dolayı yükseldi :/
Eki Görüntüle 2858083
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce biter bulantıların ben aynı bildiğin gibi sorduğun için sağolSelam kızlarben günde 263517267 kere kusuyorum ama çalışmaya devam tabi sağlıkçılara izin yok malum ölmediğimiz sürece çalışacağız çalıştığım süre dışında uyuyup uyanıp kusuyorum bir süredir giremedim girer girmez güzel haberle karşılaştım Nm88326 çok sevindim canım ne güzel haber Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minseo sen ne yapıyorsun kuzucuğum? @NealStreet ne durumdasın ay çok uzun süre ayrı kaldım butalardan herkesler nasıllar