Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Doktorla görüştük.Dediğin şeyi sordum biz yüzde yüzüne mikroenjeksiyon yapıyoruz diyor. Gebelik yüzdesi benim için namus ben senden daha çok isterim tutmasını falan dedi.Tsh 3.4 tü ocak ayında onu biraz sorun etti tsh düşmeden transfer yapamam dedi. Dedikleri gibi garantici bir doktormuş. Siz benim hafif hastalarımdansınız başka probleminiz yok dedi. Güzel geçti görüşme. Yarın 1,2 güne adetle başlarız heralde.
Hadi hayırlı olsun kuzum İnşaAllah herşey yolunda ilerlesin 🤲🌺

Bu sülük olayını ben de burada okumuştum. Aynı şeyi düşündüm. Çaresiz kalınca insan her şeyi yapıyor/yaptırıyor ama kendim yapamazdım öyle bir şeyi ya. Ne cesaret ya yeterince ememese ve düşemese? Ben fitili bile koyamıyorum oraya 🙄
Benim de aklıma o geliyo ya düşmezse 😂 zaten ilişkide hala zorlanıyorum darlıktan çıkmaz kalır içimde bide ahaha

selam canımmm düşüncesi bile kötü insan evlat için herşeyi yapar tamamda ama bu kadarıda fazla değilmi içim kalktı kız çok fena oldum okurken :)
Ben de ürperiyorum düşündükçe ama yapan çokmuş 🤷‍♀️
Kuzum ciddi misin sen bildiğin sülüğü içine mi koymuş
Evet canım vajina içine elle veya şişeyle gönderiyorlarmış pis kanı emip kendini atıyormuş zaten çıktığında baya şiş çıkıyomuş

Rahim filmini çektirdim gerçekten dediğiniz gibi normal muayene gibi geçti çok hafif bi ağrı oldu ama dayanılmicak kadar değildi kesinlikle denilen kadar ağrı sızı olmuyormuş güle oynaya çıktım sonunda :)
Aynen kuzum çok sevindim kolay geçmesine 😊 bugün ve yarın lekelenmen olursa korkma normal basınçtan dolayı birde bana doktorum 2-3 gün ilişki olmasın demişti ilişki konusunu sende doktoruna sorarsın 😊🌺

Doktorla görüştük.Dediğin şeyi sordum biz yüzde yüzüne mikroenjeksiyon yapıyoruz diyor. Gebelik yüzdesi benim için namus ben senden daha çok isterim tutmasını falan dedi.Tsh 3.4 tü ocak ayında onu biraz sorun etti tsh düşmeden transfer yapamam dedi. Dedikleri gibi garantici bir doktormuş. Siz benim hafif hastalarımdansınız başka probleminiz yok dedi. Güzel geçti görüşme. Yarın 1,2 güne adetle başlarız heralde.
Yapıcı ve dürüst olmasına çok sevindim. Benim de tsh o civarlara çıktı bu ay ya :/ ve transfer hazırlığındayız. İlaç zaten kullanıyordum. Dozunu artırdı ama bakalım inşallah düşmüştür. Stres de yükseltiyor. Seninki de düşer inşallah zaten çok yüksek değilmiş. Benim en düşük dozla 3 haftada 2.80'lerden 1.80'lere düşmüştü. Tedaviye başlayınca da yaz bize yine. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Yaa öyle mi demişim hiç hatırlamıyorum 🙈 ama baya yüksek çıkacağını tahmin etmiştim çok silikti kendi çizgilerim senle karşılaştırınca. Ne güzel oldu valla ilk denemede vurdu gol oldu 😍 valla çok seviniyorum böyle şehirlerarasını geçtim ülkeler arası mutluluklar paylaşıyoruz burada 🤗🤗 sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰🥰 sen de iyi ki varsın 😍
Evet canım, Allah razı olsun senden :)) Sağlıkla gelsin bebişlerimiz :)

Ohh ohhh maşallah 🤩🤩 tüp bebekti demi harika yaa 💪💪💪 peki hiç belirti var mıydı
Evet belirti vardı canım, regl gibi ağrı ama yumurtalık tarafında değil biraz daha göbeğin alt kısmında, kasılmalar da oradaydı; bel ağrım coktu. Göğüslerim yumurtlamadan sonra hafif inerdi, inmedi, Kan vermeden 5 gün önce hafif lekelenmem oldu. Bunlar :)

Evet belirti vardı canım, regl gibi ağrı ama yumurtalık tarafında değil biraz daha göbeğin alt kısmında, kasılmalar da oradaydı; bel ağrım coktu. Göğüslerim yumurtlamadan sonra hafif inerdi, inmedi, Kan vermeden 5 gün önce hafif lekelenmem oldu. Bunlar :)
tatlış sen hala soru cevap yapmadın yapta yarın listeye ekliyim :)

X