- 23 Mart 2019
- 1.643
- 2.907
Sağ ol canım,umut hepimizin ışığı olsun ki,yayınlarımızı aydınlatacak güzel güblere gebe kalalımŞimdi doktordan çıktım bir kaç ay ara vereceğiz.Evet NaaNaa senden cok umutluyum ben kuzum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım,umut hepimizin ışığı olsun ki,yayınlarımızı aydınlatacak güzel güblere gebe kalalımŞimdi doktordan çıktım bir kaç ay ara vereceğiz.Evet NaaNaa senden cok umutluyum ben kuzum :)
Wowwwww harika bi manzara masallah Allah nazardan saklasin hayirli olsun canim❤❤Kızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Henüz gelmedi canım. Ctesi test yaptım negatif. Hala gelmesini bekliyorumKızlar regl olduysanız tarihleri güncelliyim
Cookiie 08.05.2021 10 AY GECİKME Jou 08.05.2021 31 AY GECİKME Paresilaaa 18.05.2021 11 AY GECİKME sleepy05 21.05.2021 11 AY
Ay canım ben dün oldum unuttum sana söylemeyi. Bugün yeniden doktor takibine başladım. İğneyi ne zaman vurunurum bilmiyorum ama tahminen 23 haziran diyim ben yineKızlar regl olduysanız tarihleri güncelliyim
Cookiie 08.05.2021 10 AY GECİKME Jou 08.05.2021 31 AY GECİKME Paresilaaa 18.05.2021 11 AY GECİKME sleepy05 21.05.2021 11 AY
Teşekkür ederim canım :)))Baya baya koyulaşma var gözün aydın çiçeğim çok sevindim sağlıkla ilerlesin İnşaAllah
Teşekkür ederim canım :) Kesinleşse daha mutlu olucam :)Hamilesiiiiiiiiiiiincok sevindim kuzum Rabbım tamamına erdirsin yarın kesinlesir zaten yaaa çok mutlu oldum sabah sabah
Neden canım, bir sıkıntı yoktur umarım..Sağ ol canım,umut hepimizin ışığı olsun ki,yayınlarımızı aydınlatacak güzel güblere gebe kalalımŞimdi doktordan çıktım bir kaç ay ara vereceğiz.
Teşekkürler canım, darısı sana olsun inşallah :)Wowwwww harika bi manzara masallah Allah nazardan saklasin hayirli olsun canim❤❤
Tebrik ederim darısı başımıza inşallah @NealStreet bende tüpe hızlı bir dalış yapıyorum bu hafta içi adet olunca 2.günü doktorla görüşmeye gidicez. Eşimin sonuçları kötü geldi senin eşin gibi takviye kullanmasına rağmen değerler düşmüşTeşekkür ederim canım, eşime gösterdim, çok sevindi, bu testlerin doğru olma ihtimali ne dedi %99 dedim. İnş yarın sonuç güzel gelir :)))
Peki size iyi geldi mi naturallen ekstrat kullanınca acaba dedim daha mı etkili :)İçeriğini inceleyip kendine en uygun olanı seçebilirsin bu konuda 2 marka var benim bildiğim, naturallen ve clife içeriklerine bakabilirsin, ben naturallen kullandım.
yumurtlama üzerinde etklili oluyor canım bana faydası oldu yumurtlama anlamındaPeki size iyi geldi mi naturallen ekstrat kullanınca acaba dedim daha mı etkili :)
gerilme canım güzel bi uyku çekeceksin öyle düşünKızlar 16.30 da rahim filmine gireceğim anestezili. Dua edin bana gerginim biraz
Ay asıl ondan korkuyorum ya bilincin tamamen kapalı olması beni hep çok ürkütmüştürgerilme canım güzel bi uyku çekeceksin öyle düşün
Anladım Teşekkür ederimyumurtlama üzerinde etklili oluyor canım bana faydası oldu yumurtlama anlamında
Korkma girince alışıyosun uyanırken biraz da uyusaymışım diceksinAy asıl ondan korkuyorum ya bilincin tamamen kapalı olması beni hep çok ürkütmüştür
25 haziran diyelimKızlar regl olduysanız tarihleri güncelliyim
Ayy sen böyle deyince denize girmeyi ne kadar çok özlediğimi tekrar fark ettimsezonu acabileydik artikKorkma girince alışıyosun uyanırken biraz da uyusaymışım diceksin
yasakların kalkmasını dört gözle bekleyenler favAyy sen böyle deyince denize girmeyi ne kadar çok özlediğimi tekrar fark ettimsezonu acabileydik artik