Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Maşallah canım :nazar: :nazar: Seni artık hamiş sayıyoruz.🤗🤗🤗İnşallah yarın kan testinde içine su serpecektir.Sonra gelsin USG fotoları 💃💃💃

Canmm seni meraktan Geldim cok tebrik ederim bence oldu bu işi harika maşallahhhh ❣️❣️
Çiçeğim üzülme dicem ama anlıyorum şuan senin duygularını 😞 rabbim tez vakitte nasip etsin sana da İnşaAllah 😞 foruma girmicem demişsin arada gel halini hatrını bildir bize olur mu seni seviyoruz ❤️🌺

Kızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Hamilesiiiiiiiiiiiin🥳🥳🥳cok sevindim kuzum Rabbım tamamına erdirsin yarın kesinlesir zaten yaaa çok mutlu oldum sabah sabah 😘😘

Çiçeğim üzülme dicem ama anlıyorum şuan senin duygularını 😞 rabbim tez vakitte nasip etsin sana da İnşaAllah 😞 foruma girmicem demişsin arada gel halini hatrını bildir bize olur mu seni seviyoruz ❤️🌺
Gelırım canm okuyorum oyle uzaktan ara ara. Kan vercem bugun gercı sabahta idrar yaptım negatif ama yinede emın olmak ıcın ona gore doktora gıderım aksam belki ilaç felan verir yada bekle der bende sizi cok seviyorummmm

Haklısın canım gidersem öyle diyim ben de o zaman. Şu rahimden parça alınıp yapılan bir test var katil hücre onu yaptırdın mı? Hücreler embriyoya saldırıyormuş ve gebelik oluşmuyormuş bu yüzden. Bu tarz sıkıntısı olanlara bağışıklık tedavisi uyguluyorlarmış. Özelde altından kalkılmaz bu testlerin zaten canım özelde sormuyorlar bile kaç düşük var diye ben sorduğumda 4 5 ay önce 1000 TL fiyat vermişlerdi genetik pıhtılaşma testleri için
Bana doktor bu parça testinide yaoqcqk sanırım. Çünkü kanaman bitince gel parça alacağım demişti. Siz yazınca aklıma geldi. İyi bir doktor ki her ihtimale bakıyor. Sadece rahim filmi kaldı.

Bana doktor bu parça testinide yaoqcqk sanırım. Çünkü kanaman bitince gel parça alacağım demişti. Siz yazınca aklıma geldi. İyi bir doktor ki her ihtimale bakıyor. Sadece rahim filmi kaldı.
süper eğer böyle bi imkan varsa kesin yaptır hangi doktora gidiyorsun, ege üniv miydi ?

süper eğer böyle bi imkan varsa kesin yaptır hangi doktora gidiyorsun, ege üniv miydi ?
Ege pandemiden dolayı randevumu erteleyince tepecik karşıya polikinligine gitmek zorunda kaldım. Şansıma doktorum çok iyi çıktı. Ege'ye şuan gitmeyi erteledim.

X