- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Teşekkür ederim canım, eşime gösterdim, çok sevindi, bu testlerin doğru olma ihtimali ne dedi %99 dedim. İnş yarın sonuç güzel gelir :)))Oldu bu iş Gözün aydın çoooook sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, eşime gösterdim, çok sevindi, bu testlerin doğru olma ihtimali ne dedi %99 dedim. İnş yarın sonuç güzel gelir :)))Oldu bu iş Gözün aydın çoooook sevindim
Buradan da tebrik etmezsem olmazdı ponciğim yarın herşey daha da senin için güzel olacak güzel kalbine göre verdi Rabbim daim olsunKızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Canım, desteğini asla unutamam, Allah razı olsun senden, pamuk kalplim :))Buradan da tebrik etmezsem olmazdı ponciğim yarın herşey daha da senin için güzel olacak güzel kalbine göre verdi Rabbim daim olsun
Dediğin gibi oldu canım şükür geçti yapabildimGeçer canım, ertesi günü zorlamadan yapabilirsin :)
canım bence hamilesin sen tuttu :)Kızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Maşallah canım Seni artık hamiş sayıyoruz.İnşallah yarın kan testinde içine su serpecektir.Sonra gelsin USG fotolarıKızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
İnşallah canım, yarın kan sonucumu görmeden rahat edemicem amacanım bence hamilesin sen tuttu :)
Canmm seni meraktan Geldim cok tebrik ederim bence oldu bu işi harika maşallahhhhİnşallah canım, yarın kan sonucumu görmeden rahat edemicem ama
Ayy ağzınızdan bal damlıyor, inşallah canım :)))Maşallah canım Seni artık hamiş sayıyoruz.İnşallah yarın kan testinde içine su serpecektir.Sonra gelsin USG fotoları
İnş olmuştur canım, tek embriyo transfer edildi, içimde kuşku kalmıştı. Kan sonucu gelmeden rahat edemem ki :))) Buna bile inanamıyorum, eşime diyorum orda 2 çizgi var demi, 2. pembe.. evet diyorCanmm seni meraktan Geldim cok tebrik ederim bence oldu bu işi harika maşallahhhh
Sana da nasip olsun kuzum böyle burada kutlayalım usg fotolarını görelimMaşallah canım Seni artık hamiş sayıyoruz.İnşallah yarın kan testinde içine su serpecektir.Sonra gelsin USG fotoları
Evet NaaNaa senden cok umutluyum ben kuzum :)Sana da nasip olsun kuzum böyle burada kutlayalım usg fotolarını görelim
Baya baya koyulaşma var gözün aydın çiçeğim çok sevindim sağlıkla ilerlesin İnşaAllahKızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Çiçeğim üzülme dicem ama anlıyorum şuan senin duygularını rabbim tez vakitte nasip etsin sana da İnşaAllah foruma girmicem demişsin arada gel halini hatrını bildir bize olur mu seni seviyoruzCanmm seni meraktan Geldim cok tebrik ederim bence oldu bu işi harika maşallahhhh
Hamilesiiiiiiiiiiiincok sevindim kuzum Rabbım tamamına erdirsin yarın kesinlesir zaten yaaa çok mutlu oldum sabah sabahKızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Gelırım canm okuyorum oyle uzaktan ara ara. Kan vercem bugun gercı sabahta idrar yaptım negatif ama yinede emın olmak ıcın ona gore doktora gıderım aksam belki ilaç felan verir yada bekle der bende sizi cok seviyorummmmÇiçeğim üzülme dicem ama anlıyorum şuan senin duygularını rabbim tez vakitte nasip etsin sana da İnşaAllah foruma girmicem demişsin arada gel halini hatrını bildir bize olur mu seni seviyoruz
Bana doktor bu parça testinide yaoqcqk sanırım. Çünkü kanaman bitince gel parça alacağım demişti. Siz yazınca aklıma geldi. İyi bir doktor ki her ihtimale bakıyor. Sadece rahim filmi kaldı.Haklısın canım gidersem öyle diyim ben de o zaman. Şu rahimden parça alınıp yapılan bir test var katil hücre onu yaptırdın mı? Hücreler embriyoya saldırıyormuş ve gebelik oluşmuyormuş bu yüzden. Bu tarz sıkıntısı olanlara bağışıklık tedavisi uyguluyorlarmış. Özelde altından kalkılmaz bu testlerin zaten canım özelde sormuyorlar bile kaç düşük var diye ben sorduğumda 4 5 ay önce 1000 TL fiyat vermişlerdi genetik pıhtılaşma testleri için
süper eğer böyle bi imkan varsa kesin yaptır hangi doktora gidiyorsun, ege üniv miydi ?Bana doktor bu parça testinide yaoqcqk sanırım. Çünkü kanaman bitince gel parça alacağım demişti. Siz yazınca aklıma geldi. İyi bir doktor ki her ihtimale bakıyor. Sadece rahim filmi kaldı.
Ege pandemiden dolayı randevumu erteleyince tepecik karşıya polikinligine gitmek zorunda kaldım. Şansıma doktorum çok iyi çıktı. Ege'ye şuan gitmeyi erteledim.süper eğer böyle bi imkan varsa kesin yaptır hangi doktora gidiyorsun, ege üniv miydi ?