Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Aaaa meslektasim bende tarim kredide calisiyorum 12 yildirilaclarla icli disli gubre yem cuvallarini kimse olmadiginda yardimci olmak icin atan ilac kolilerini ordan oraya savuran kamyonetlerle koy koy gezen biriydim 7. Ayima kadar iki hamileligimde de tarlalardaydim.. cok zor gecti.. 2 hamileligimi hatirlamak dahi istemiyorum..

Teşekkür ederim canım, inşallah diyelim. Ben de o kadar ümitli değilim ve testlere güvenmiyorum o kadar da.. en sağlıklısı kan sonucunda göreceğim. Sadece iğne etkisi geçmiş mi onu takip ediyorum.. İnş yaptığım testler de tabi yanıltmaz beni..
Canım, ne hamilelik hikayeleri var, sonucunda ise azmeden, inananlar güzel haberi alıyorlar. Nerde bir umutsuz bitik bir çekirdek aile görsem malesef bebekleri olmuyor... belki de bana öyle de denk geldi, bilemem.
Dün bir makale okudum, daha çatlamaya uygun olmayan yumurtaları erkenden topluyorlar lab ortamında büyütüp çatlamaya hazır hale getirip döllendiriyorlar ve rahme koyuyorlar. Ayrıca hareketsiz spermleri mikroenjensiyon yöntemiyle yumurtaya da veriyorlar, bazı durumlarda spermleri hareketli hale de getiriyorlar... O zaman bu endişe niye.. Bu video da gecenin morali olsun :)

Kuzum, opu esnasında evet o alet sebep oluyor, gerilmeden dolayı... Bende ilk gün yapamamıştım, değişik bir durumdu.

Hayirli olsun canim... insallah guzel kaliteli 5.gun embriyosu olur.. saglikla ilerlesin.. ayyy biraz uzun surduyse belki o alet acitmistir. Bu islemi yaptiran arkadaslar belki bi fikir verebilir.

Teşekkür ederim kızlar Hepimiz çabalıyoruz sağlıklı bir evlada sahip olabilmek için, inşallah bir gün hepimiz amacına ulaşırız
Doğru canım belkide kabız oldum bile, bol sıvı tüketmek iyi fikir Teşekkürler

Iyide adete iki hafta kala ancak yumurtlama oluyor bilimle celisiyor.. nasil olabilir.. bilen varsa anlatsin minseo
Ben polikistik över hastasıyım adet aralığım 45gün yumurtlama dönemimi kestiremiyorum ona rağmen hamile kaldım çok şükür ama ikinci olur mu bilmiyorum çok kilo aldım adet aralığım çok uzadı ve belirsizleşti

Reactions: niw
Belirtmeyi unutmuşum ben pko hastasıyım ilk hamileliğimde tedavisiz hamile kaldım ama bayağı zayıflamıştım uzun süre soğan suyu kürü yapmıştım adet aralığım 45 gündü şu an 3 ay neredeyse çok kilo aldım((

Reactions: niw
Merhaba ne durumdasınız acaba merak ettim bende pco var yumurtalarım gelişmesine rağmen gebelik elde edemedik rahim filminde rahim ağzımın dar olduğunu söyledi doktorum buyüzden spermlerin geçemediğini ve gebe kalamadığımı aşılama olmam gerektiğini söyledi sizde aynı durumdaymışsınız acaba hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek mi yaptırsam diye düşünmeye başladım. Çünkü bu durumda sanırım aşılamada sıkıntılı

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar..
Hâlâ İnofolik combi kullanan varsa aranızda elimde hiç kullanılmamış 2 kutu var.. Şu an kullanan, ihtiyacı olana sadece kargo ücretini karşılamasıyla beraber verebilirim.. Ben gebelik öncesi kullanıyordum fazla almıştım ve hamilelik oluşunca doktorum kullanma dedi, elimde kaldı.. Son kullanma tarihi de 2021 yıl sonu.. Pahalı bir ilaç çünkü.. En azından kullanan ya da alacak olan varsa faydası dokunsun.. Dileyen bana yazabilir

Jane Jetgil canım iletişime geçebilirsin

Hadi gözün aydın. Güzel miydi kızının organları, beğendin mi Omurga, balık kılçığı gibi durmuyor mu? Ben yeğenimin omurgasını ve ayak altlarını görünce ağlamıştım. Yavru panda gibi çok sevimli bir görüntü ya.
E sen bizim evde yaşıyomuşsun ama bizde sepet yok

Yaptın mı? Hadi güzel haberler gelsin senden. Kontrole gitmeden biraz daha artsın umudum

Beğendim beğendim, anası gibi minik ayak küçük surat poposunu bile gördük çok şükür. Çok değişik bir duyguymuş gerçekten Haha kız zevklerimiz aynıymış ya la ne kadar kaldı kuzu şimdi transfere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…