- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Dur bakalım canım sen daha önce hamilelik yaşadığın için benzerlik arıyorsun haliyle ama her hamilelik farklı tepki verebiliyor aynı kişide bile olsa. İnşallah bu sefer vardır ne güzel sürpriz olurCanım bu sabah 6 da uyanıp evde test yaptım.Her zaman çıkan şu hayali çizgi kuruduktan sonra bile çıkmadısabah sağlık ocağında kan verdim ama sonuçlar henüz çıkmadı yarın sabah 11 gibi çıkar dediler.Barkotun fotoğrafını çektim her saat başı siteden kontrol ediyorum. Hamileliğe dair hiç bir belirtim yok kızlar.Önceki gebeliklerimde her türlü belirti olurdu,progestan iğnem bugün bitti ama kaç gündür bende bittim.Öyle kalçalarım yanların ağırıyor anlatamam,Önceki gebeliklerimde kuyruk sokumum ağırırdı bunda da ağırmaya başladı artık hamilelikten mi iğnenin etkisinden rahat pozisyonda alamadığımdan mı bilemeyeceğim Eşime dedim transfer ettiklerini bilmesem,kesin bu kıçıma doğru yerleşti derdim Olumlu ve olumsuz hiç bir duygum yok
Evet canım ,her seferinde aynı belirtiler olmayabilir.Bugün sağlık ocağında evde bulunsun diye bulantı ilacı yazdırdım.Eczanede çalışan bir arkadaş var diyor ki ,bulantıların mı başladı?Yok şuan belirtim yok,ayy diyor hamile kal da bulantın olsunDur bakalım canım sen daha önce hamilelik yaşadığın için benzerlik arıyorsun haliyle ama her hamilelik farklı tepki verebiliyor aynı kişide bile olsa. İnşallah bu sefer vardır ne güzel sürpriz olurbenim bir tanesini 9gibi onaylamışlardı akşam biri de bu saatlerdeydi sen sık sık bak inşallah hayırlısıyla güzel haberi alacağını umut ediyorum iğneler zor gerçekten ama sonu güzel olsun katlanılıyor peki bitti dedin ya devam etmen gerekmiyor mu bebiş varsa da tutunmayı kolaylaştırmak için? Yeniden yazdırmayacak mısın iğnelerden?
Benim önceki hamileliklerimle bu hamileliğimin alakası yok öyle diyeyim sana kuzum onlarda olan hiç bir belirti bunda yok o yüzden rahat olup yarını bekliyoruz Allahın izniyle güzel haber alırız İnşaAllahCanım bu sabah 6 da uyanıp evde test yaptım.Her zaman çıkan şu hayali çizgi kuruduktan sonra bile çıkmadısabah sağlık ocağında kan verdim ama sonuçlar henüz çıkmadı yarın sabah 11 gibi çıkar dediler.Barkotun fotoğrafını çektim her saat başı siteden kontrol ediyorum. Hamileliğe dair hiç bir belirtim yok kızlar.Önceki gebeliklerimde her türlü belirti olurdu,progestan iğnem bugün bitti ama kaç gündür bende bittim.Öyle kalçalarım yanların ağırıyor anlatamam,Önceki gebeliklerimde kuyruk sokumum ağırırdı bunda da ağırmaya başladı artık hamilelikten mi iğnenin etkisinden rahat pozisyonda alamadığımdan mı bilemeyeceğim Eşime dedim transfer ettiklerini bilmesem,kesin bu kıçıma doğru yerleşti derdim Olumlu ve olumsuz hiç bir duygum yok
Ay yarın çok heyecanlı olacak İnşaAllah tutmuştur kuzumİnşallah canım ya, Ağzından bal damlıyor :))))
Yarın evde test yapıcam, lakin ben yurtdışında yaşıyorum, burada protokol biraz daha farklı. transferden önce başlamak üzere 10 gün boyunca çok az HCG içeren iğne vuruldum. pazartesi bitti. Yarın yapsam pozitif çıkarsa iğne etkisi mi acaba diye düşünmeden duramam. Negatif cıkarsa o zaman gelecek aya bu iğneyi tekrarlayınca en azından emin olmuş olurum 5 gün sonra etkisinin geçtiğine. Rabbim inşallah güzel haberler verir :))
Ayyy kıyamam evet gerçekten nasıl dua ettiğine dikkat etmek lazımEvet canım ,her seferinde aynı belirtiler olmayabilir.Bugün sağlık ocağında evde bulunsun diye bulantı ilacı yazdırdım.Eczanede çalışan bir arkadaş var diyor ki ,bulantıların mı başladı?Yok şuan belirtim yok,ayy diyor hamile kal da bulantın olsunDedim yok önceki gebeliklerimde kovayla gezip açlıktan ağladığım günlerimi biyorum,Daha dikkatli güzel dua ediyorum.Diyor benim annem 40 yaşındaydı menapoza giriyorsun dediler.Biraz kaç ay sonra hamile olduğunu öğrendik Allah'ım kabus gibiydi.Masadan kusarak kalkardı bizde tiksinir kalkardık
Canımım hemşire dedi ki, iğneleri 10 gün kulanıp bırakacaksın .12 .gün teste geldiğinde tekrar değerlendirip ona göre bilgi vereceğiz.Verdikleri progestan fitil zaten yetmemişti.Eczaneden ödünç veriyorlar sonra gidip aile hekimine yazdırıyoruz.Maşallah bizim aile hekimine her zaman ne söylesem yazıyor.
Yaa kuzum ben de sana bakıyordum sayfayı yenileyip yazdın mı diye. Çok şükürler olsun bak kendini yiyip bitirdiğine değdi miKızlar ben güzel haberle geldim bebek iyiydi çok şükür MaşaAllah kalbi de çok güzel atıyorduben bu korkumu nasıl yeneceğim bilmiyorum eşim eve ulturason cihazı alalım anca öyle geçer bu 7 ay diye takılıyo
İnşallah canımBenim önceki hamileliklerimle bu hamileliğimin alakası yok öyle diyeyim sana kuzum onlarda olan hiç bir belirti bunda yok o yüzden rahat olup yarını bekliyoruz Allahın izniyle güzel haber alırız İnşaAllah
Çok şükür canım benim artık biraz rahatlama zamanıKızlar ben güzel haberle geldim bebek iyiydi çok şükür MaşaAllah kalbi de çok güzel atıyorduben bu korkumu nasıl yeneceğim bilmiyorum eşim eve ulturason cihazı alalım anca öyle geçer bu 7 ay diye takılıyo
Doktor 3 hafta sonra dicem ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra gel dediYaa kuzum ben de sana bakıyordum sayfayı yenileyip yazdın mı diye. Çok şükürler olsun bak kendini yiyip bitirdiğine değdi mikıyamam gerçekten bu süreç hep kaygılı geçecek çok zor.. şimdi o zaman sen haftaya bir daha mı gideceksin bir ara doz bebiş almış oldun bugün ne güzel
Aynen kuzum hep karnımda öldükleri için bir korkudur aldı başını gidiyor bendeİnşallah canımSende içini rahat tut,ben hamileliklerimde doktora derdim her şu masaya yattığımda hep kötü birşey duyacak gibi huzursuz yatıyorum ve ilk USG çekilirken baktığım kalp atışı olurdu.Seni öyle iyi anlıyorum ki bazı şeyleri yazamıyorum bile...Her ne olursa olsun şunu sakın unutma .o çocuğun bu dünyada yiyecek rızkı var ise hiçbir şey mani olamayacaktır.Sen içini rahat tut,teslimiyetin sadece yaradana olsun.Herşey çok güzel geçecektir ama aksiyetimizin zihnimizin bize bir oyunu olduğunu hatırlamaya çalışalım.İnşallah hep güzel haberlerle geleceğiz
Bugün rahatladım ama gelecek günlerde de İnşaAllah bu rahatlığımı koruyabilirim İnşaAllah kuzumÇok şükür canım benim artık biraz rahatlama zamanı
Doktor çok haklıDoktor 3 hafta sonra dicem ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra gel dedi10 gün zor dayandım 2 hafta dayanmaya çalışıcam bu sefer bakalım kuzum tam 7 haftalık olduk seninle aramızda 2 hafta var hemen hemen
Merhabalar uyumadan önce abdest alıp bu duaları okursan dilerim güzel rüyalar görürsün bir de inşirah suresi dinle ben henüz kalbini duymadım benim de kötü tecrübelerim var inşallah on gün sonra ben de duyar rahatlarım Rabbim evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsinKızlar ben güzel haberle geldim bebek iyiydi çok şükür MaşaAllah kalbi de çok güzel atıyorduben bu korkumu nasıl yeneceğim bilmiyorum eşim eve ulturason cihazı alalım anca öyle geçer bu 7 ay diye takılıyo
Ayy canım kıyamam,benim doktorumda bana aynılarını demiştiDoktor 3 hafta sonra dicem ama sen dayanamazsın 2 hafta sonra gel dedi10 gün zor dayandım 2 hafta dayanmaya çalışıcam bu sefer bakalım kuzum tam 7 haftalık olduk seninle aramızda 2 hafta var hemen hemen
Süresi dolmadıysa düzenle yapıp yazdıklarını silip kaydet diyebilirsinYanlışlıkla alıntı alıp cevap yazdığımız mesajları silemiyoruz dimi
Valla yasaklar arzu doğuruyorAnaaam rahat duramamışlar
Yasaklar daha tatlı değil mi ama ya? Ne zaman spermiogram ya da prolaktin tahlili öncesi olsa o gece inadına adama yanaşasım geliyor
İlkel olmayan yöntemlerle korunuuuun. Üç ay sonra dilediğiniz gibi takılırsınız
Mucizecim tebrikler canım, Hamilelik anektodu eklesene kuzum :)))Aynen kuzum hep karnımda öldükleri için bir korkudur aldı başını gidiyor bendedediklerin çok doğru aslında kendime hep bu söylediklerini aşılamaya çalışıyorum İnşaAllah hepimizin için herşey yolunda gider mevlam neylerse güzel eyler hep dua edeceğiz