Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Selam kızlar, günaydın :KK15:

Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vermeye gideceğim.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 2.jpg
    2.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 3.jpg
    3.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 71
Belirtilerimin hepsi kayboldu gitti hamile değilim gibi bide değişik rüyalar görüyorum bebeğimin kalbi yine durmuş falan diye 😣 normalde haftayaydı kontrolüm içimde kötü bir his var diye bugüne çektim kuzum 😣
İyi yapmışsın. Her şey yolundaymış çok şükür, gözün aydın. İçini rahat tut artık. Kötü şeyler hep tekrar edecek diye bir şey yok. Bu sefer sağlıkla kucağına alıp büyütürsün inşallah. Güzel günlerin hayalini kur 😍

Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vermeye gideceğim.
kzum cızgı belırgın kı foto cekılınce bıraz dahada silik cıkıyo bu cızgıler. iğnenın etkısı kac gündüki?
inşallahh senınledır bebişinn ya şurda ikigöbek atarız:KK70:
benimde regli günü bugün bekliyorum nolcak

Nsjsjsj üçüncüyü yapınca hamıleyım dersin jdjsjs yok kız orda da yasak var zaten evde oturcaz. Bır market bahanesıyle sahilde yurur ılı hava alırm yeter hdjsjsj işte hastalanmzsam gider bi kan veririm orda belki jdjdjssh😂
Üçüncü mantıklıymış ahansjsj
Orda da test yapmadım demezsin. Hadi regl gelmesin, bebek gelsin inşallah 🤲🏻

kzum cızgı belırgın kı foto cekılınce bıraz dahada silik cıkıyo bu cızgıler. iğnenın etkısı kac gündüki?
inşallahh senınledır bebişinn ya şurda ikigöbek atarız:KK70:
benimde regli günü bugün bekliyorum nolcak
İğnenin etkisini araştırdım bulamadım kuzum... Oh ne güzel olur :21:
Senin BAT gününse yapsana sen de bir test :)))

İğnenin etkisini araştırdım bulamadım kuzum... Oh ne güzel olur :21:
Senin BAT gününse yapsana sen de bir test :)))
çok korkuyorum yapmaya canm ya onceden olsa bınkere yapardımda beklemek istiyorum pazartesiye kadar . sabah oldum sandım nefes nefese lavobaya kostum akıntıymıs stresten kalp hastası olacaz:KK70:
doktora sorsana :KK70: inş hamilesin canmm cızgıde aşırı sılık degıl yanii

Hadi inşallah. Bayağı da belirgin. Sorabildin mi iğne etkisi ne kadar sürüyormuş diye? İnşallah bebik sağlıkla tutunmuştur

Hadi inşallah. Bayağı da belirgin. Sorabildin mi iğne etkisi ne kadar sürüyormuş diye? İnşallah bebik sağlıkla tutunmuştur
Onu bilmiyorum işte canım... Kafamda deli sorular. Normalde BAT ı 1 gün geçti.. 24 ü test günüm, o zaman 14. gün olacak transferden.

• Beğen
Reactions: niw
çok korkuyorum yapmaya canm ya onceden olsa bınkere yapardımda beklemek istiyorum pazartesiye kadar . sabah oldum sandım nefes nefese lavobaya kostum akıntıymıs stresten kalp hastası olacaz:KK70:
doktora sorsana :KK70: inş hamilesin canmm cızgıde aşırı sılık degıl yanii
Ahh benim de öyle regl ağrısı gibi birşey, belim de ağrıyor, göğüsler de şiş...Progestan fitil kullandığımda benim reglim ilk ay 10 gün 2. ay 14 gün geç geldi.. Doktor gel kan ver dicek... önümüzdeki 2 hafta da yakın klinik kapalı. uzak olan şube klinik var orda da pzt randevum.

• Beğen

Canım günaydın iğnenin etkisi 10.güne kadar olabilir yazıyor iğnenin içinde. Eğer tek doz vurulduysa. Ben 12.gün kanda baktırmıştım 21 çıkmıştı. O ara yerli yabancı forumlarda çok okumuştuk @NealStreet ile. Bu günlere kadar değer bu kadar kalmıyor. Üstelik benim çizgilerden daha belirgin senin inşallah daha da yüksek bir değerdir bence vardır umarım dualarım seninle 🤗🤗

Cnmm yaaaa kuruma cizgisine pek benzemiyor aslında bunu en iyi sen bilirsin kuruma çizgisi dedigimiz şey baya sonra çıkıyor bir iki saat sonra eğer senin ilk 10 15 dk içinde çıktıysa kuruma değildir ayrıca suya tutup anlayabilirsin kuruma cizgisiyse şu damlatirsan test yerine gidiyor çizgi bi dene bakalım bize de haber ver 😊😊ayy insallah bebistir cnm yaa

• Beğen
X