- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
ben senin yerinde olsam devam ederim, hamile kalırsam ve kuruntularım olursa ben de düşünüyorum terapi. böyle 9 ay geçmez çünküBıraktım terapiyi kuzum başlasam mı yine acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben senin yerinde olsam devam ederim, hamile kalırsam ve kuruntularım olursa ben de düşünüyorum terapi. böyle 9 ay geçmez çünküBıraktım terapiyi kuzum başlasam mı yine acaba
Yaaa çatlaksınSon adetim Nisan evet. Son adetmi sayılıyordu kocama ne dicem adam yumurta catlamıs diyince işten izin alıp geleyımmı dıyodu jdhshshs
Yok kuzum notlarıma baktım ara ara günlerde hep sağ kasık ağrısı yazmışım. Normalde benım ıki kasığımda agırırdı ara ara ama bu sefer bıtek sağ. Yumurta catladıgından beri . Bıkere sağ Kasığa ara ara giren zonk zonk hissi diye yazmışm hafif amaBöyle hiç iğne batar gibi batmaların oldu mu bakim
Aslında doğru rahatlarım belki yine devam edersem kuzumben senin yerinde olsam devam ederim, hamile kalırsam ve kuruntularım olursa ben de düşünüyorum terapi. böyle 9 ay geçmez çünkü
benim de BAT cumartesi, pzt ise transferin 14. günü, test günü yani. Benim bu aralar batmalarım oluyor, aniden geliyor...Böyle hiç iğne batar gibi batmaların oldu mu bakim
Yusra-61 kuzum seninki de böyleydiSon adetim Nisan evet. Son adetmi sayılıyordu kocama ne dicem adam yumurta catlamıs diyince işten izin alıp geleyımmı dıyodu jdhshshs
Tmm tek taraf ağrıyo geneldeYok kuzum notlarıma baktım ara ara günlerde hep sağ kasık ağrısı yazmışım. Normalde benım ıki kasığımda agırırdı ara ara ama bu sefer bıtek sağ. Yumurta catladıgından beri . Bıkere sağ Kasığa ara ara giren zonk zonk hissi diye yazmışm hafif ama
Evet işte onları diyorum o zaman sende hamişsin Allahın izniyle ay İnşaAllah çok sevinirimbenim de BAT cumartesi, pzt ise transferin 14. günü, test günü yani. Benim bu aralar batmalarım oluyor, aniden geliyor...
İnşallah canım ya, Ağzından bal damlıyor :))))Evet işte onları diyorum o zaman sende hamişsin Allahın izniyle ay İnşaAllah çok sevinirim
Mucize ağzını yerim hshshshs eTmm tek taraf ağrıyo genelde
Yaa kuzum ben de seni merak ediyorum bence her şey yolunda güzel haberlerle geleceksin 8+4 falan canım bakalım yarın kontrol benim de kısmetseBende çok merak ediyorum onu ya
Kız sen ne kadarlık oldun 9 haftalık mı
Aynen kuzum son adete göre sayılıyor hamilelik süresi yani sen öğrendiğinde yaklaşık 1 aylık hamile oluyorsun zaten 9da biri bitmiş oluyor hahahaha işten ne diye izin alacak bizim bir mevzu vardıSon adetim Nisan evet. Son adetmi sayılıyordu kocama ne dicem adam yumurta catlamıs diyince işten izin alıp geleyımmı dıyodu jdhshshs
Jdjsjs ne mevzusu ya bir dölleyip geleceğim hdhshsYaa kuzum ben de seni merak ediyorum bence her şey yolunda güzel haberlerle geleceksin 8+4 falan canım bakalım yarın kontrol benim de kısmetse
Aynen kuzum son adete göre sayılıyor hamilelik süresi yani sen öğrendiğinde yaklaşık 1 aylık hamile oluyorsun zaten 9da biri bitmiş oluyor hahahaha işten ne diye izin alacak bizim bir mevzu vardı
aynen tek ilişki ile hamile kalanlar nasıl kalıyorlar süper hızlı spermler ile galibaKızlar bunun için ne düşünüyorsunuz..mesela yumurtluyoruz o gün ilişki yaşıyoruz ama sperm 3 gün sonra ulaşıyormuş, eee hani yumurta 1 gün yaşıyordu.. vallahi tam sırlar dünyası
Yine onunki yakındır ben ne edeyim adam 4 saat geliyor yol. sabah gidiyordu 4 saat birde o gün çalışıyor birde izin istemiyor benim gitmem lazım neden açıkça dermiş doktor demiş adamlar ne desin. Bazende yollamazlardı ister yollayın yollamayın ben şu gün gidecem derdi yumurtlma o gün gelmezse sonraki gün kimse beni tutamaz dermiş bir bakıyorum adam evde ve içimden hep dedim ki Allahım bana değil ya şu adama ver diyordum yüzünü gördükçe. Birgün olacak bu maceraların sonunda bu ayy bayramdı da yumrtlama denk geldi olursa olur olmazsa yolum belli artık eşimde kurtulacak tık aşılama olacak haziran adeti bekliyorumYusra-61 kuzum seninki de böyleydi
Canım bu sabah 6 da uyanıp evde test yaptım.Her zaman çıkan şu hayali çizgi kuruduktan sonra bile çıkmadısabah sağlık ocağında kan verdim ama sonuçlar henüz çıkmadı yarın sabah 11 gibi çıkar dediler.Barkotun fotoğrafını çektim her saat başı siteden kontrol ediyorum.Hamileliğe dair hiç bir belirtim yok kızlar.Önceki gebeliklerimde her türlü belirti olurdu,progestan iğnem bugün bitti ama kaç gündür bende bittim.Öyle kalçalarım yanların ağırıyor anlatamam,Önceki gebeliklerimde kuyruk sokumum ağırırdı bunda da ağırmaya başladı artık hamilelikten mi iğnenin etkisinden rahat pozisyonda alamadığımdan mı bilemeyeceğimEşime dedim transfer ettiklerini bilmesem,kesin bu kıçıma doğru yerleşti derdimOlumlu ve olumsuz hiç bir duygum yokKızlar dün NaaNaa test yapacaktı sanırım kan verecekti gören oldu mu ben çok giremedim? Bugün müydü yoksa canım naptın merak ettim hayırlı haberler inşallah
Allahım ne diyim ki neyKızlar bunun için ne düşünüyorsunuz..mesela yumurtluyoruz o gün ilişki yaşıyoruz ama sperm 3 gün sonra ulaşıyormuş, eee hani yumurta 1 gün yaşıyordu.. vallahi tam sırlar dünyası
Vay anasını be bi bizimkiler mi nanay çıktıaynen tek ilişki ile hamile kalanlar nasıl kalıyorlar süper hızlı spermler ile galiba
Her zaman bulunsun derken iflahımız kesildi su kurbağası olduk çıktıkAllahım ne diyim ki ney
Bana burada tek mantıklı gelen en azından kesinlikle ulaşan birşeylerin herzaman bulunuyor olması gerektiği
Allahtan mevsim yaz da çook koymuyorHer zaman bulunsun derken iflahımız kesildi su kurbağası olduk çıktık